Super snelle levering zoals staat beschreven

Mooie merken tegen topprijzen

Scherpe prijzen. Snelle afhandeling. Goede service.

Niet super

Het bestellen ging niet v het leien dakje,had ook een paar x contact met jullie gehad maar misschien had ik net de pech !

Snelle verzending

De verzending was heel vlug, maar de schoenen helaas te klein en de retourneringskosten waren wat hoog.

uitstekend

Snelle levering, goed verpakt .

Product ontvangen en snel ook

Snelle levering, blij met de sneakers!

Super service!

Super aanbod van sneakers en hoge kortingen op goede merken. Besteld en de volgende dag al in huis! Deze site onthoud ik zeker.

Prachtige Nubikk sneakers

Ontzettend snelle levering van mijn prachtige sneakers. Ze zijn overal uitverkocht maar Kicksshop had ze nog en nog een stuk goedkoper ook. S avonds bestelt en de volgende dag al in huis. Ik ben er erg blij mee!

Goede service!

Goede service en snelle levering.

Snel en goed geleverd

Bestelling is snel binnen, veel aanbod

Gewoon helemaal top

Goede prijzen en snelle levering, alles wat je wil voor een webshop.

De bestelling was netjes verpakt en kreeg ik vlot thuis. Ik ben helemaal tevreden.

Goedkoper dan merksite en goed contact!

Omdat wij all stars terug moesten sturen door een defect kwamen wij op Kicksshop uit. Waren 10 euro goedkoper. Bij levering bleek 1 van de veters kapot te zijn. Binnen 24 uur reactie en voorstel voor vergoeding van de veters. Nou met zo'n service laten de die 1e euro maar zitten. Het gebaar was al genoeg.

Toppers!

Goede en snelle levering! Product was in de aanbieding!

Goedkoop en snel

Niks op aan te merken, goedkoop, snel en goed

heel goede levering

daar het door mij fout ging is de levering prima varlopen

Direct geleverd

Prima info per email

Super snel, voor een goede prijs

Aan het eind van de dag schoenen besteld en de volgende dag werden ze al geleverd. Ze houden je goed op de hoogte van het proces en de prijzen van de schoenen zijn erg scherp. Ik ga hier zeker weten vaker bestellen!

Goede Service en groot assortiment

Jwt

Snelle service, lekker afgeprijsde schoenen.

Goede ervaring, snelle bezorging en afgeprijsde schoenen. Retourneren is wel 6.95€ op eigen kosten.

Goede en snelle service

Geweldig!

Snelle levering en goeie kwaliteit!

Ruim assortiment, mooie prijs, snelle verzending!