Product als verwacht. Super snel ontvangen!!
Bedankt voor de positieve feedback en veel plezier met de aankoop!
Artikel is volgens track tracé geleverd maar is nergens te vinden. Jammer!
We zijn een onderzoek gestart en hopelijk is het pakket snel terecht, en anders komen wij met een andere oplossing voor u!
Originele beoordeling
Als je een artikel koopt en je bent niet thuis maar het artikel is volgens track tracé wel geleverd maar nergens te vinden dan vind ik dat wel slordig. Geen bestellingen bij dit bedrijf meer.
Wat jammer dat u dit hier zo neerzet terwijl wij netjes contact hebben met u, en een onderzoek gestart hebben naar het pakket. Helaas hebben wij het niet in de handen wat de bezorgers doen!
Snel en conform, prijs was laagste dat Ik kon vinden
Bedankt voor de positieve feedback
Duidelijke communicatie, producten in orde en duidelijke website
Bedankt voor de positieve feedback
Snelle levering voor een leuke prijs
Bedankt voor de positieve feedback, en veel plezier met de aankoop!
Fijne site, bestellen ging erg makkelijk, met een zeer snelle levering!
Everything has been perfect! Quick spedition and original shoes. I advise!
Thank you for the positive feedback.
The shoes were the cheapest on this site. I had no trouble paying and the delivery took 2 days.
Thank you for the positive feedback
Site is overzichtelijk en de bestelling werd snel bezorgd!
Bedankt voor de positieve feedback, en veel plezier met de aankoop!
Snel geleverd en een toffe prijs!
Bedankt voor de positieve feedback, en veel plezier met de aankoop!
Verzend tijd was snel en het product zag er goed uit. Echter bleek de maat toch net te klein en niet goed te zitten. Bij de bestelling heb ik bijna €6,- verzendkosten betaald. Toen dacht ik nog oké, dat kan soms. Maáár voor het retourneren moest ik óók €6,- betalen. Hierin ben ik erg teleurgesteld, omdat ik uiteindelijk niks aan het product heb gehad voelt dit extra zuur.
Vervelend dat u dit zo ervaart. Helaas kunnen wij niet voor alle retourkosten opdraaien met de scherpe prijzen die wij aanbieden.
Super snelle levering, mooie goede schoenen voor een top prijs!!
Snel, goedkoper, probleemloos
Bedankt voor de positieve feedback:)
Mooie schoenen en goed geleverd
Schoenen besteld in de webshop 's avonds om 21.00 uur. De volgende dag had ik ze al in huis. Product was precies wat ik verwacht had.
Bedankt voor de positieve feedback :)
Dezelfde maar gekocht bij Snipes, toen had ik met hetzelfde model wel maat 39.
Wat vervelend dat ze anders vallen bij u.
Snelle levering en track en trace
fijne webshop, snelle levering.
Bedankt voor de feedback, en veel plezier met de aankoop.
Super blij met de snelle levering van mijn sneakers
Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met de aankoop!
Vrijdagavond besteld zaterdag avond in huis TOP!
Fijn om te horen! Veel plezier met de aankoop.
Mooie prijs snel geleverd
Bedankt voor de positieve feedback.
Ik ben tevreden! Gister besteld en de volgende dag al in huis. Ga hier zeker vaker bestellen.
Wat leuk om te horen! Tot een andere keer weer :)
Heb vrijdag middag de schoenen besteld rn zaterdag waren ze er ook .prima schoenen voor een perfecte prijs.
Bedankt voor de positieve feedback :)
Schoenen besteld en per abuis zijn mij de schoenen in een verkeerde kleur geleverd. Na contact met de klantenservice ( er werd mij aangegeven dat de kleur op de factuur staat, dat is niet het geval, enkel een artikelnummer) is er een retourlabel gestuurd en heb ik na bestelling van een ander paar schoenen, alles vrij snel geleverd gekregen. Reactietijd is ook goed te noemen. Al met al uitstekende service!
Bedankt voor de positieve feedback, en fijn dat alles goed geregeld is voor u.
Top, dat horen we graag.