Maat 42 besteld. Doos met etiket maat 42 ontvangen, maar daarin sloffen met maat 41. Geen retour formulier etcetera bij zending, dus daar moet je zelf weer achteraan. Kleine moeite om dit mee te sturen.
Wat vervelend om te horen, wij hebben uw een mail gestuurd.
Schandaal dat men niet verteld heeft dat retour op eigen kosten is. Wel 9,41 euro dus ipv goedkoper dan op bol.com was het duurder indien geen vergoeding bestel ik nooit nog op kijkshop.nl.
Nogmaals vervelend dat u het zo ervaart. In ons mail contact heb ik u al uitgelegd dat wij helaas niet voor alle retourkosten van de klanten kunnen opdraaien, wij bieden al onze producten altijd scherp aan.
Prettig
Goed bezig
Bedankt voor de positieve feedback.
Snelle levering Goedkoper dan andere sites
Leuk shirt!
Veel plezier ervan.
Snelle goed verzorgde levering!
Voor de 1ste keer schoenen besteld, en het ging allemaal goed via de website, en ze waren ook al na een aantal dagen geleverd. Top service.
Top, bedankt voor de positieve feedback.
Bij kIcks besteld omdat de schoenen daar goedkoper waren in verband met sale dan ergens anders. De volgende dag waren de schoenen al binnen
Top, fijn om te horen.
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Bedankt voor de positieve feedback.
Bestelling plaatsen was makkelijk, betalen via Klarna en snel binnen en goed verpakt!
Bedankt voor de positieve feedback.
Mijn bestelling klopte niet helemaal bij ontvangst. Maar dat is keurig en snel opgelost.
Fijn dat het goed is gekomen :)
Ik heb leuke old school vans besteld tegen een mooi prijsje en het werd super snel bezorgd. Geweldig gewoon !!
Fijn om te horen :)
Snelle levering, goed verpakt
Alles netjes geleverd
Bedankt voor de positieve feedback.
ik heb 31 maart 2 paar uggs besteld .door mijn fout is 1 paar later af gestuurd .1 paar zou maandag 3 april geleverd worden DIT Werd dinsdag 4 april ..het 2 de paar zou woensdag 5 april geleverd worden s,avonds om 23. uur kreeg ik bericht dat het donderdag geleverd gaat worden .. Nu komt er een bericht dat het tussen 15.15 en 18.15 uur geleverd gaat worden . dit duurt een week voordat het geleverd gaat worden !!!!!!!!! vind ik een slechte zaak terwijl het een cadeau voor 2 fam. leden is . hoog achtend J. van Oostveen
Wat vervelend dat de schoenen niet optijd geleverd worden. Helaas hebben wij hier geen zeggen over, we verzenden de order altijd netjes optijd. Ik zal contact met u opnemen om dit verder uit te zoeken.
Originele beoordeling
Helemaal goed
Fijn om te horen :)
Bestelling is goed en snel behandelt en geleverd.
Bedankt voor de positieve feedback
Alles netjes en snel afgehandeld. Betalen na ontvangst met Klarna. Goed prijs! Zeer tevreden!
Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met de aankoop.
Super snelle service
Bedankt voor de positieve feedback.
Dr Martens gekocht stuk goedkoper dan elders.Dag later in huis . Top.
Fijn om te horen, veel plezier met de aankoop.
Neppe gympen heel jammer
Al onze producten zijn origineel. Wij hebben uw ook een bericht gestuurd met de vraag waarom u denkt dat het product nep is. Wij horen graag van u.
Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via de mail. Blij met mijn mooi verpakte Panama Jacks. Helemaal top!
Veel plezier met de aankoop :)
Snelle levering, goede service!
Top :)