Verkeerde maat geleverd

Maat 42 besteld. Doos met etiket maat 42 ontvangen, maar daarin sloffen met maat 41. Geen retour formulier etcetera bij zending, dus daar moet je zelf weer achteraan. Kleine moeite om dit mee te sturen.

Schandalig de retourkosten

Schandaal dat men niet verteld heeft dat retour op eigen kosten is. Wel 9,41 euro dus ipv goedkoper dan op bol.com was het duurder indien geen vergoeding bestel ik nooit nog op kijkshop.nl.

mooi product, goede prijs, snelle levering

Snel en goed

Prettig

Goed bezig

Goed bezig

Snelle levering Goedkoper dan andere sites

Leuk shirt!

Leuk shirt!

Snelle goed verzorgde levering!

Goede en snelle service

Voor de 1ste keer schoenen besteld, en het ging allemaal goed via de website, en ze waren ook al na een aantal dagen geleverd. Top service.

Snelle service voor prima prijs

Bij kIcks besteld omdat de schoenen daar goedkoper waren in verband met sale dan ergens anders. De volgende dag waren de schoenen al binnen

Zeer goede service en bereikbaarheid

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Snelle service, goed verpakt!

Bestelling plaatsen was makkelijk, betalen via Klarna en snel binnen en goed verpakt!

Mijn bestelling klopte niet helemaal bij ontvangst. Maar dat is keurig en snel opgelost.

Prima service !!

Ik heb leuke old school vans besteld tegen een mooi prijsje en het werd super snel bezorgd. Geweldig gewoon !!

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Duidelijk en snelle levering

Alles netjes geleverd

slechte ervaring . wat moet ik aanpassen het verjaardag cadeau is er nog niet

ik heb 31 maart 2 paar uggs besteld .door mijn fout is 1 paar later af gestuurd .1 paar zou maandag 3 april geleverd worden DIT Werd dinsdag 4 april ..het 2 de paar zou woensdag 5 april geleverd worden s,avonds om 23. uur kreeg ik bericht dat het donderdag geleverd gaat worden .. Nu komt er een bericht dat het tussen 15.15 en 18.15 uur geleverd gaat worden . dit duurt een week voordat het geleverd gaat worden !!!!!!!!! vind ik een slechte zaak terwijl het een cadeau voor 2 fam. leden is . hoog achtend J. van Oostveen

Helemaal goed

Prima service. Snelle levering.

Bestelling is goed en snel behandelt en geleverd.

Alles prima!

Alles netjes en snel afgehandeld. Betalen na ontvangst met Klarna. Goed prijs! Zeer tevreden!

Super snelle service

Super snelle service

Dr Martens gekocht stuk goedkoper dan elders.Dag later in huis . Top.

Nep gympen

Neppe gympen heel jammer

Helemaal top!

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden via de mail. Blij met mijn mooi verpakte Panama Jacks. Helemaal top!

Uitstekend!

Snelle levering, goede service!