Snelle nette levering

Het was de eerste keer maar zal er zeker vaker gaan bestellen.

Snel en netjes

Duidelijke communicatie en snelle levering

Snelle levering van juiste product

Oké

Bijstelling review - keurig verstuurd

Mijn order is na vertraging bij de verzender vandaag in goede orde ontvangen. De bestelde schoenen waren netjes ingepakt en de kwaliteit is naar verwachting. Na enkele negatieve reviews was ik huiverig geworden maar Kicksshop heeft het tegendeel bewezen! Gedurende de vertraging hebben ze via de mail snel gereageerd op mijn vragen wat heel fijn was. Nadat ze een onderzoek hadden opgestart bij de verzender is alles snel opgelost en heb ik het pakket. Chapeau voor de klantenservice!

Beschadigde schoenen

De schoenen werden zeer snel geleverd, maar ik kreeg twee beschadigde exemplaren. Zelfs in zo´n geval moet je betalen om de schoenen te kunnen retourneren. Ik wacht liever wat langer in ruil voor een betere service!

Bestelling volgende dag al geleverd en de aankoop is helemaal wat ik wou

Snel en vordelig geleverd

Mooie prijs en snel gelverd

Zeer goed, besteld en de volgende dag al bezorgd en naar eigen keuze ophaal adres

Gemakkelijk besteld , snelle levering. Top

Gemakkelijk besteld , snelle levering. Top

Superprijs en razendsnel

Bluntstones in het weekend besteld en maandag al bezorgd. Uit eigen ervaring wist ik dat Bluntstones een maat groter uitvallen. Op de site kon ik dat echter niet vinden. Kan het over het hoofd hebben gezien natuurlijk, maar een maattabel moet eigenlijk wel makkelijk te vinden zijn.

gewoon goed

zoals je hoopt dat het gaat. Snel, compleet en alles volgens afspraak!

Schoenen besteld de zaterdag ,maandag werden ze geleverd

Top bedrijf

Een paar hele mooie Blundstone laarden gekocht. Was keurig verzorgd en geleverd door DHL op de op dag die we afgesproken hadden. Een een woord “TOP”

Birkenstock slippers

Hele makkelijke website site en super snelle levering van super mooie slippers

Snelle levering en fijne klantenservice

Ik had dr. Martens schoenen besteld , er zat een productiefout op een van de schoenen. Heb hierover gemaild naar de klantenservice en kreeg heel snel een reactie met een retourlabel . Ik moest het laten weten als ik ze weg gebracht had en dezelfde dag werden de nieuwe schoenen opgestuurd . Kan niet anders zeggen dat dit een top service is.

Snel en goed

Snel en. Goed daarbij nog voordelig ook

Hele goede ervaring

Wat een snelle levering! En goed email contact, heel fijn.

niet aanbevolen

komen toezeggingen niet na. en product is niet als omschreven. ik zou niemand aanraden om hier iets te bestellen

Geniaal

Zondag avond besloten eindelijk die toffe birckenstock te kopen en maandag voor 12 uur al thuis geleverd zonder verzendkosten! Zoek niet verder en bestel hier!

Briljant

Van a tot z goed geregeld zo doorgaan!

Matig tevreden

Snelle levering, maar de verwerking van retouren is wel erg traag.

Goede ervaring met Kicksshop!

Volgende dag geleverd. Goed verpakt. Mogelijkheid tot achteraf betalen. Tevreden klant.

Prettig bedrijf, uitgebreide collectie tegen goede prijzen

Birkenstock Eva roast besteld met een mooie korting. Goede communicatie via mail over bestelling, facturering, levering etc, zeer correct bedrijf. Blij met de Eva's. Ga zeker vaker bij ze bestellen. Kijkshop...... Aanrader!

Fast delivery

Fast delivery

Duidelijke site en snelle levering!

De site is goed te bekijken, vervolghandelingen zijn ook duidelijk. De bestelde spullen worden snel verstuurd!