Heel helder de maatvoering van een riem

Mooie kwaliteit echt leren riem en op jullie aanwijzing ook de perfecte maat

• Betrouwbaarheid

Super kwaliteit en service!

Ik had 2 riemen besteld als eerste bestelling. De klantendienst had opgemerkt dat ik per ongeluk 2 verschillende maten had besteld en me gecontacteerd om me hierop te wijzen om dan vlot aan te passen en 2x de juiste maat te leveren. Ongelofelijk attente service! De riemen zelf zijn heel mooi, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site en ze zijn mooi per stuk verpakt in een dust bag. Bij de eerste keer dragen gaven ze wel een klein beetje kleur af op mijn broek. Ik bestel zeker nog!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, alleen jammer dat er geen echt leder teken op de riem aanwezig is. Enige minpunt voor mij persoonlijk.

• Betrouwbaarheid

Goede kwaliteit, zien er prachtig uit en werd snel geleverd

Mooi afgewerkt. Goed Mooi leer . Mooi gekleurd.

• Betrouwbaarheid

Prachtig verpakt in een mooi stofvrij tasje

Snelle levering en hele goede kwaliteit

Prachtig product

Prachtige mooi afgewerkte riem. Goed verpakt en snel geleverd

• Betrouwbaarheid

Mooie riem, zoals ik verwacht had van Leatherbelove...Binnen vier dagen geleverd.

mooie riem, perfect afgewerkt! prima service!

Alles was oké

Contact gehad vanwege een verkeerde maat, vriendelijke mensen, goede service en een snelle levering!

mooi leer, unieke uitvoering

mooi leer, unieke uitvoering

Mooie riem!

Fijne website. Er ging even iets mis met de bezorging maar dat werd snel en efficient opgelost. Mooie riemen, die ik met plezier zal dragen!

uitstekend

de ontvangen broeksriem is precies wat ik zocht

• Service N.v.t.
  • Snelheid/Levertijd N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.

Supermooie riem en snelle verzending

Kwaliteit is echt super! mooi soepel leer. Riem werd bovendien heel erg snel en goed verpakt verstuurd. Blij mee!

• Betrouwbaarheid

Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding.

• Betrouwbaarheid

Mooie riem, maar langer dan besteld

De kwaliteit is uitstekend, en binnen de aangegeven periode bezorgd. De riem had echter de verkeerde lengte, gelukkig 10cm te lang (ipv te kort) en dus wel bruikbaar. Ik had hem ws probleemloos kunnen ruilen, maar heb 'm gehouden.

• Betrouwbaarheid

Geweldig mooie centuurs. Zeer tevreden.

• Betrouwbaarheid

Kwaliteit, keuze en eenvoudig bestellen

Zeer ruime keuze in riemen. De riem die ik thuis kreeg is van hele mooie kwaliteit en prachtig afgewerkt. Ook tijdens het bestellen eenvoudig geholpen met het kiezen van de juiste lengte zodat de riem uiteindelijk exact paste.

zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden: de kwaliteit is uitstekend en hij is is zeer mooi

• Betrouwbaarheid

Supersnelle levering van kwaliteitsvolle riem

Heel blij met de derde riem die ik gekocht heb , nu kan ik afwisselen van kleur , de kwaliteit is top , daar kan men jarenlang plezier van hebben

• Betrouwbaarheid

Goed telefonisch geholpen, makkelijk besteld en snel en mooi geleverd! Bedankt!

Mooie collectie

Echte kwaliteitsservice!

Moest snel een custommade heren riem hebben. Contact gezocht, diezelfde dag nog teruggebeld, details van mijn wensen doorgesproken en binnen 48 uur de riem aangeleverd gekregen zoals gevraagd. Echte ouderwetse klantenservice waarbij er nog echt contact is en een mooie kwaliteitsriem. Kortom geweldige ervaring; zou zo weer een aankoop daar doen en kan Leatherbelove.com zonder enige aarzeling aanbevelen. Bedankt!

• Betrouwbaarheid

Mooie riemen maar pas op met de maat

Ik heb een riem aangekocht via de site en men vraagt de omtrek van je buik te meten op de plaats waar je de riem zal dragen. Volgens die maat dan men riem besteld en een hele mooie riem aangekregen die echter al los zit in het kleinste gaatje. Dit is snel opgelost door via de schoenmaker een gaatje(s) te laten bijslagen maar wel spijtig dat het gewoon niet klopt zoals je het opgeeft.

• Betrouwbaarheid

Geweldige kwaliteit en snelle levering

Zoals gezegd, prachtige riem, mooi dik stug leer, kleur klopt met foto, snelle levering. Volgende keer weer via deze site !

• Betrouwbaarheid

Duidelijke site met een goed en duidelijk filmpje met meetinstructie, zodat je de juiste lengte riem besteld. Goed en degelijk product met een goede prijs kwaliteitverhouding. Duurzaamheid weet ik nog niet maar is veelbelovend. Snelle verzending. Aanrader!

• Betrouwbaarheid

Een zeer goed bedrijf met hele fijne correcte reactiesnelheid

Goede website en snelle levering. Levering op de afgesproken tijd en is als een echt kado verpakt. Vragen worden snel en ontzettend vriendelijk beantwoord. Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een echte aanrader.

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com