Mooie kwaliteit echt leren riem en op jullie aanwijzing ook de perfecte maat
Ik had 2 riemen besteld als eerste bestelling. De klantendienst had opgemerkt dat ik per ongeluk 2 verschillende maten had besteld en me gecontacteerd om me hierop te wijzen om dan vlot aan te passen en 2x de juiste maat te leveren. Ongelofelijk attente service! De riemen zelf zijn heel mooi, de kleuren komen exact overeen met de weergave op de site en ze zijn mooi per stuk verpakt in een dust bag. Bij de eerste keer dragen gaven ze wel een klein beetje kleur af op mijn broek. Ik bestel zeker nog!
Snelle levering, alleen jammer dat er geen echt leder teken op de riem aanwezig is. Enige minpunt voor mij persoonlijk.
Mooi afgewerkt. Goed Mooi leer . Mooi gekleurd.
Snelle levering en hele goede kwaliteit
Prachtige mooi afgewerkte riem. Goed verpakt en snel geleverd
mooie riem, perfect afgewerkt! prima service!
Contact gehad vanwege een verkeerde maat, vriendelijke mensen, goede service en een snelle levering!
mooi leer, unieke uitvoering
Fijne website. Er ging even iets mis met de bezorging maar dat werd snel en efficient opgelost. Mooie riemen, die ik met plezier zal dragen!
de ontvangen broeksriem is precies wat ik zocht
Originele beoordeling
ik heb de bestelling niet ontvangen, ook geen kaartje in de bus of email om te laten weten dat men aan de deur is geweest
Kwaliteit is echt super! mooi soepel leer. Riem werd bovendien heel erg snel en goed verpakt verstuurd. Blij mee!
Snelle levering, mooie prijs kwaliteit verhouding.
De kwaliteit is uitstekend, en binnen de aangegeven periode bezorgd. De riem had echter de verkeerde lengte, gelukkig 10cm te lang (ipv te kort) en dus wel bruikbaar. Ik had hem ws probleemloos kunnen ruilen, maar heb 'm gehouden.
Geweldig mooie centuurs. Zeer tevreden.
Zeer ruime keuze in riemen. De riem die ik thuis kreeg is van hele mooie kwaliteit en prachtig afgewerkt. Ook tijdens het bestellen eenvoudig geholpen met het kiezen van de juiste lengte zodat de riem uiteindelijk exact paste.
Ik ben zeer tevreden: de kwaliteit is uitstekend en hij is is zeer mooi
Heel blij met de derde riem die ik gekocht heb , nu kan ik afwisselen van kleur , de kwaliteit is top , daar kan men jarenlang plezier van hebben
Goed telefonisch geholpen, makkelijk besteld en snel en mooi geleverd! Bedankt!
Moest snel een custommade heren riem hebben. Contact gezocht, diezelfde dag nog teruggebeld, details van mijn wensen doorgesproken en binnen 48 uur de riem aangeleverd gekregen zoals gevraagd. Echte ouderwetse klantenservice waarbij er nog echt contact is en een mooie kwaliteitsriem. Kortom geweldige ervaring; zou zo weer een aankoop daar doen en kan Leatherbelove.com zonder enige aarzeling aanbevelen. Bedankt!
Ik heb een riem aangekocht via de site en men vraagt de omtrek van je buik te meten op de plaats waar je de riem zal dragen. Volgens die maat dan men riem besteld en een hele mooie riem aangekregen die echter al los zit in het kleinste gaatje. Dit is snel opgelost door via de schoenmaker een gaatje(s) te laten bijslagen maar wel spijtig dat het gewoon niet klopt zoals je het opgeeft.
Zoals gezegd, prachtige riem, mooi dik stug leer, kleur klopt met foto, snelle levering. Volgende keer weer via deze site !
Duidelijke site met een goed en duidelijk filmpje met meetinstructie, zodat je de juiste lengte riem besteld. Goed en degelijk product met een goede prijs kwaliteitverhouding. Duurzaamheid weet ik nog niet maar is veelbelovend. Snelle verzending. Aanrader!
Goede website en snelle levering. Levering op de afgesproken tijd en is als een echt kado verpakt. Vragen worden snel en ontzettend vriendelijk beantwoord. Heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een echte aanrader.
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com