De riem voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Alleen jammer dat ik het merk en dat de riem van leer is niet terugvind aan de binnenkant van de riem. Zou overigens een mooie reclame zijn.

uitstekende webshop

Mijn kleinzoon was erg blij met zijn cadeautje Het is een prachtige riem, snelle levering, goede duidelijke website en heel leuk, het persoonlijke kaartje bij mijn bestelling. Kortom Leatherbelove.com is een aanrader en zal ook zeker vaker de site bezoeken.

• Betrouwbaarheid

snelle en correcte levering.

• Betrouwbaarheid

Wat een verwengevoel. Ik word hier zo blij van.

Deze ceintuur is fantastisch afgewerkt en mooi verpakt in een speciaal stoffen buideltje. Nu

‘n verrassing

Goede kwaliteit riem. Op de site op juiste wijze beschreven. Mooie verpakking, extra zakje om de riem op te bergen. Snelle levering. Ik ben content met mijn on line aankoop.

Zeer mooie riem

Mooi verpakt superproduct afwerking riem TOP

• Betrouwbaarheid

prima levering en kwaliteit!

prima ervaring, ik bestel er zeker nog iets

Waardeloos product

Het is helemaal geen leer, scheurt na twee keer dragen echt troep!

• Betrouwbaarheid

Ben zeer positief over de service en de snelheid van reageren op mails.

• Betrouwbaarheid

Snelle levering. En dat persoonlijke kaartje vind ik geweldig

Heel positief!!

Mijn bestelling werd heel snel geleverd. De riem is super mooi!! Ik ben er heel blij mee.

Mooi product snelle levering

Positief

Levering prima

Kwaliteit riem minder

• Betrouwbaarheid

Dit is mijn eerste ervaring met deze site en dit bedrijf. Prettige site, ruim assortiment, concreet zoeken, contact bij vertraging levering, een persoonlijk kaartje bij de zending! Ik kan de kwaliteit in gebruik nog niet beoordelen maar hij ziet er prachtig en kwalitatief goed uit.

• Betrouwbaarheid

Prachtige riem voor een mooie prijs. Ondanks de duidelijke meetinstricties toch verkeerde maat besteld. 1 mailtje en het was geregeld. En de verpakking voelt.echt als een cadeautje

• Betrouwbaarheid

Snel geleverd en uitmuntende kwaliteit

Snel geleverd en uitmuntende kwaliteit van riem.

zeer goed.

snel bezorgd . goed verpakt.

• Betrouwbaarheid

Zeer nette en snelle levering

Zeer goede en duidelijke website, ook met betrekking tot uitleg lengte riem. Riemen zijn netjes en goed verpakt. Levering duurt ongeveer 3 werkdagen.

Prima kwaliteit

Ik had Luigi heren riem besteld. Geen klachten verder. Prima product.

Goede service, mooie riem

Via Whatsapp contact gezocht voor een riem passend bij mijn trouwschoenen. Ze hebben me twee proefstukjes kosteloos gestuurd zodat ik in één keer de juiste keuze kon maken. Het is een mooie goede riem en het handgeschreven kaartje in de doos maakte het helemaal af!. Super service hiermee! Om het perfect te maken zou de communicatie iets sneller mogen, maar ben dik tevreden

• Betrouwbaarheid

Mooie webshop met prachtige producten

Deze week een BBQ schort ontvangen en wat een pracht van een schort. Heb menig schort gezien maar niets komt in de buurt van dit pracht exemplaar.

Prachtige lederen riem

Op de website een leren herenriem besteld. Deze bleek in het echt nog mooier dan op de foto. Snelle levering en prachtig verpakt met een persoonlijke boodschap erin. Klantenservice is ook top. Ik had abusievelijk een verkeerde maat riem besteld, mailtje gestuurd en binnen een half uur antwoord terug. Kortom fantastisch!

Kan iets beter

Top kwaliteit riem alleen op de foto zag het er groter en breeder uit de gesp en de riem zelf. Was eingelijk iets anders toen die aankwam.

• Betrouwbaarheid

Beste kwaliteit leer. Beste kwaliteit service

Inmiddels alweer even geleden dat ik een nieuwe riem besteld had. De persoonlijke touch door het handgeschreven briefje is nog steeds iets om een glimlach van te krijgen. Net zoals de geleverde kwaliteit. Job & team, wederom erg tevreden met m’n nieuwe riem.

Industrieweg 36

5145PV Waalwijk

Over Leatherbelove.com

Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com