De bestelling is in goede orde ontvangen. Mooie kwaliteit riemen en past goed bij de kleuren van me broeken. En de maat is ook nog goed wat wil nog meer. Ik ben erg tevreden mee de volgende keer bestel ik weer bij deze zaak.
Beste Ton, Bedankt voor deze positieve review! Goed om te horen dat de riem goed bij uw broek past, wij vinden het ook fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Mooie en goede riem, erg snelle levering!
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, ook vinden wij het goed om te horen dat u tevreden bent over de riem. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
overzichtelijke site met goede uitleg over de produkten.mooie kwalitiet en snelle levering
Beste E. Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze producten. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Beste Paul, Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u nog heel veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Hele mooie riem, snelle en verzorgde levering!!!
Beste René, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat alles goed is gegaan met de levering. Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
fraaie en mooi gemaakte herenriemen
Beste AA, Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Super klantvriendelijk en oplossingsgericht naar de klant toe. Snelle reactie op vragen.
Beste Loes, Bedankt voor uw review! Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en waarderen het daarom enorm dat u deze review schrijft. Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Heel mooie stevige riem met mooie boocle
Beste Claudine, Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Ik ben uiterst tevreden met mijn riem van leatherbelove de kwaliteit is top en de service ook. Snelle levering, mooi verpakt, een aanrader dus! Het is zeker niet de laatste riem dat ik daar bestel.
Beste Catharina, Bedankt voor deze review! Super om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de riem. Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Bestellen was een prettige ervaring : artikel was snel bezorgd en goed ingepakt. De riem ziet er mooi uit ! Misschien had ik toch een grotere maat moeten bestellen.
Beste Monique, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, ook vinden wij het goed om te horen dat de riem er mooi uitziet. Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Voor mij de eerste bestelling bij Leatherbelove.com maar zeker niet de laatste.
Beste Wilma, Bedankt voor deze super mooie review! Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Prima product voor een nette prijs
Beste A.H. Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u nog heel veel draagplezier van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Super goed geholpen door het team van Leatherbelove om de juiste kleur riem te vinden. Nu ik hem binnen heb, vind ik de riem eigenlijk te dik voor de geleverde gesp. Dit zorgt er voor dat de riem helemaal bol gaat staan als ik heb draag. Voor een riem van deze prijs verwacht ik dat niet. Hopelijk wordt dit beter als ik heb meer heb gedragen.
Beste Benny, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de riem matcht met de kleur die u nodig had. Wij hebben ons best gedaan om een passende kleur te zoeken bij uw wensen. Jammer dat u de riem aan de te dikke kant vindt. Dit is een stijlvolle riem die gebolleerd is. Door de bolling is de riem wat steviger, maar zou niet ten kosten moeten gaan van de gesp. Het leer wordt altijd soepeler na een aantal keer dragen. Ik verwacht dat u hier geen hinder aan gaat ondervinden. Veel draagplezier. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Geretourneerd
Beste Lonneke, U heeft inderdaad het pakket geretourneerd en dat u een review verzoek heeft ontvangen tijdens het terugsturen komt door het systeem wat na een aantal dagen een review verzoek automatisch verstuurd naar u. Dat krijgt iedereen na een bestelling. Dat u hier niet van bent gediend, dat is aan u. Ik begrijp echter niet waarom u dit dan op deze manier moet uiten, terwijl wij u op alle mogelijke manieren kunnen helpen en u netjes hebben behandeld als klant van Leatherbelove. Jammer. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Online besteld Keurig op tijd binnen gekregen Goes op de hoogte gehouden per mail
Beste Roelof, Bedankt voor deze review! Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en vinden het daarom fijn om te horen dat u goed op de hoogte bent gehouden. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Fijne riem ontvangen, ziet eruit zoals op de afbeelding op de website. Mooi verpakt, kun je zo als cadeau verpakking aanbieden en snelle levering.
Beste Maurice, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te horen dat de riem hetzelfde is als op de website, ook vinden wij het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Op zoek naar een paar nieuwe broeksriemen kwam ik hier terecht. Uitgebreide keuze, netjes en duidelijk voorgesteld en het gamma is vrij uitgebreid. Persoonlijk had ik het fijn gevonden om wat meer keuze te hebben vwb het type gesp. Bestellen en vervolgens betalen was een eitje, de levering aan huis volgde snel. De riemen werden in een dubbele, stevige verpakking aangeleverd. Over de kwaliteit van de riemen kan ik mij nog niet uitspreken maar ze zien er alvast degelijk afgewerkt uit en van enige syntetische geur is alvast geen sprake.
Mijn riem was erg mooi maar niet stevig genoeg voor regelmatig gebruik. Ik heb snel een retour label gekregen.
Beste Karlijn, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de riem niet was zoals u had gehoopt , gewenst. Alle damesriemen zijn gemaakt uit 100% écht leder en hebben de souplesse om fijn gedragen te kunnen worden zowel in de broek als in de taille. Fijn dat u tevreden bent over de afwikkeling. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Ondanks dat ik mijn bestelde riem retour gestuurd heb (puur op smaak) geef ik ze toch 5 sterren. Het product is gemaakt van mooi leer en het contact met ze over de retourzending was prima.
Beste Dennis, Bedankt voor deze positieve review! Leuk om te horen dat u ons alsnog beoordeeld ondanks dat u de riem retour heeft gestuurd. Wij vinden het ook fijn om te horen dat u goed geholpen bent voor de retourzending. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Volgens verwachting
Beste Marc, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat alles volgens verwachting is. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Fijne riem snelle levering
Beste Steven, Bedankt voor deze positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan en dat u tevreden bent over de riem. Wij wensen u daarom ook nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Zeer mooie kwaliteit en ik werd persoonlijk op de hoogte gehouden vn de staat vn verzending om dat die vertraging had.
Beste Monique, Bedankt voor uw review! Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk, wij vinden het daarom ook fijn om te horen dat dit bij u ook goed is gegaan. Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Goede en snelle levering van de riem.
Beste Hannie, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de levering goed en snel is gegaan. Wij wensen u nog veel plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Voldoet aan de verwachting
Beste Patrick, Bedankt voor deze positieve review! Wij wensen u nog heel veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Fantastisch mooie winkel met geweldige artikelen. Heb een riem gekocht en ben er ontzettend blij mee. Was ook heel mooi ingepakt met een handgeschreven kaart erbij. Waar vind je nog zo iets - kortom geweldig en 100% aanbeveling!
Beste Ulta, Bedankt voor deze super review! Wat goed om te horen dat wij een mooie winkel met geweldige artikelen zijn. Wij doen er alles aan om de klant op nummer 1 te zetten, daarom vinden wij het geweldig om te horen dat u dat ook zo ervaren heeft. Wij wensen u nog veel plezier met uw nieuwe riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com