De riem die ik ontving is volgens de informatie op de website. Wat je ziet is wat je krijgt. De riem is wel wat stug door het stevige materiaal. Ik denk dat dit soepeler wordt in gebruik. Extra verrassing: er zat een vriendelijke handgeschreven berichtje in de verpakking. Leuk!
Beste Daphne, Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent over de riem. Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en daarom schrijven wij altijd een kaartje erbij. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Snelle zending, mooi product
Beste Sac, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, ook vinden wij het leuk om te horen dat u tevreden bent over het product. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Ik had 2 bestellingen, een riem en een bbq schort. De riem ben ik heel tevreden over. De bbq schort voor een gedeelte namelijk bij het personalisering kon je je nam erop laten graveren. Alleen mijn naam was compleet in kleine letters gedaan. Persoonlijk vind ik als de eerste letter een hoofdletter was en de resterende letters kleine letters, had die mooier erop gestaan. Is een persoonlijke voorkeur. (Personificaties schrijf je met hoofdletters)
Bestel een witte riem, maar hij is niet wit. Is off white of roomwit,maar niet wit en die wil ik graag. Mail gestuurd,maar nooit antwoord gehad. Nu ineens een enquête om in te vullen. Raar,vind ik dat. De riem op zich is mooi, heb hem wel gehouden omdat het terugsturen ook weer ‘n gedoe is. Het aantal sterren in de totale score is laag vanwege de service. Score aangepast na contact met de klantenservice. Was een misverstand ,maar is opgelost. Ben tevreden over de gang van zaken en heb een nieuwe bestelling geplaatst.
Beste Ina, Jammer dat het cijfer in de review niet meer is aangepast. Na telefonisch/mail contact hebben we het voor u opgelost en fijn dat we eruit zijn gekomen met elkaar. Goed om te lezen dat u blij bent met de oplossing. Veel draagplezier toegewenst met de riemen. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Originele beoordeling
Bestel een witte riem, maar hij is niet wit. Is off white of roomwit,maar niet wit en die wil ik graag. Mail gestuurd,maar nooit antwoord gehad. Nu ineens een enquête om in te vullen. Raar,vind ik dat. De riem op zich is mooi, heb hem wel gehouden omdat het terugsturen ook weer ‘n gedoe is. Het aantal sterren in de totale score is laag vanwege de service.m
Vriendelijk ,snelle levering en kwaliteit!
Beste Mieke, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u nog heel veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Topriem!
Beste Eelco, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Snelle levering goed product.
Beste Ron, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat het product goed is, ook goed om te horen dat de levering snel is verlopen. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Duidelijke website, snel geleverd en het product is als omschreven. Mooie kwaliteit.
Beste Ger, Bedankt voor deze positieve review! Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan. Super om te horen dat de kwaliteit goed is. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Een hele plezierige ervaring, Riem is precies zoals ik hoopte dat hij zou zijn. Heb de riem nog te kort om goed de kwaliteit te beoordelen, op langere termijn. Met persoonlijk geschreven berichtje namens het team, maakte het allemaal wel een leuke ervaring.
Beste Carolien, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de riem precies is zoals u hoopte, wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en schrijven daarom het bedank kaartje om net toch iets extra's te doen. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Indien wenselijk, wordt er meegedacht om de beste aankoop te doen.
Beste Marc, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en kijken daarom graag met u mee voor de juiste aankoop. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van de riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Na bestelling van lederen riem volgde een snelle levering met een kwalitatief goede riem. Ook zat er in het doosje een persoonlijk handgeschreven bedankje voor de bestelling. TOP!
Beste Hans, Bedankt voor uw review! Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, leuk om te horen dat het handgeschreven kaartje erbij ook top was. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Zeer snel geleverd ook prachtig verpakt met een leuk persoonlijk kaartje
Een prima zaak! Ik wilde van 1 riem de gesp en de rest van een andere riem. Kan allemaal bij Leatherbelove. Goede kwaliteit leer.
Beste Martijn, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het leuk om te horen dat u tevreden bent over de riem, ook vinden wij het fijn om te horen dat u de kwaliteit van het leer goed vind. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van de riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Riem besteld met beschadiging, je zou zeggen dat de retour kosten dan voor de verkoper zijn. Helaas, moet ik toch de retourverzending zelf betalen
Beste Yvonne, Jammer dat u onze beoordeeld met een onvoldoende. Uiterst vervelend als een gesp beschadigd is en dat niet door ons is opgemerkt, voordat wij deze versturen. Na ons contact over de beschadigde gesp hebben wij u een retourlabel gestuurd, zodat u de riem naar ons toe kon sturen, zodat wij deze konden beoordelen op de beschadiging. U heeft vervolgens het gehele bedrag inclusief verzending van ons terug ontvangen. Uit onze correspondentie met u blijkt dat u de conclusie trekt, maar het bedrag nog niet op uw rekening had ontvangen. Vreemd dat u dan kunt oordelen over iets wat nog niet is afgehandeld. Wij wensen u desondanks veel draagplezier met de riem die u vervolgens van ons heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Super kwaliteit en snelle levering! Bovendien kreeg ik nog een handgeschreven bedank kaartje bij mijn bestelling!
Beste Hein, Bedankt voor uw positieve review! Wij vinden het leuk om te horen dat u de kwaliteit als super ervaart, ook vinden wij het fijn dat uw bestelling snel geleverd is. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van de riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Mooie producten op een overzichtelijke site. Supersnel geleverd! Mooi handgeschreven kaartje erbij!!
Beste Helmich, Bedankt voor uw mooie review! Wij vinden het fijn om te horen dat de levering snel is gegaan, wij vinden het ook erg leuk om te horen dat het handgeschreven kaartje mooi was. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van de riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Afgezien van goed en snel geleverd riem, die overigens volledig aan mijn verwachtingen voldeed, was ik zeer aangenaam verrast met een bijgesloten handgeschreven kaartje. Heel attent in deze snelle en drukke maatschappij van nu.
Beste Jara, Bedankt voor uw positieve review! Leuk om te horen dat de riem aan uw verwachtingen voldeed. Wij vinden het contact met de klant erg belangrijk en vinden het daardoor erg leuk om te horen dat u het handgeschreven kaartje leuk vond. Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van de riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
We hebben eerst een kleurstaal aangevraagd en daarna een custommade riem besteld via een speciale link. Er werd snel gereageerd via de mail en telefonisch prettig geholpen. Wij zijn heel erg tevreden met de gang van zaken en de prachtige riem!
Beste Adrie, Bedankt voor uw review! Leuk om te horen dat u een custommade riem heeft besteld en dat u erg tevreden hierover bent, ook vinden wij het fijn om te horen dat u prettig geholpen bent. Wij wensen u nog veel draag plezier met deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Snelle en verzorgde levering van een stijlvolle riem. Prachtige, soepele kwaliteit leder en bovendien beterkoop dan in de boetiek waar ik het artikel aanvankelijk had gezien maar waar mijn maat niet meer beschikbaar was.
Beste Sabine, Bedankt voor uw positieve review! Super om te horen dat de levering snel is gegaan, ook vinden wij het leuk om te horen dat u voor ons heeft gekozen! Wij wensen u nog veel plezier met het dragen van deze riem. Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Prachtige riemen besteld!! Had me vergist in de maat maar werd gelijk aangepast!! Zeer vriendelijk te woord gestaan!! Ontvangst riemen in een prachtige verpakking!! Een dikke 10 voor dit bedrijf!!
Beste Lena, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de riemen. Bij ons staat de klant op 1 en wij vinden het daarom ook super om te horen dat dit ook bij u het geval was. Wij wensen u nog veel draagplezier met deze riemen! Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
goede kwaliteit en mooi
Beste Heleen, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u de kwaliteit als goed ervaart, wij wensen u veel draagplezier met uw nieuwe ceintuur! Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Na app contact, foto van schoenen, staaltjes ontvangen wat resulteerde in een perfecte kleur suède riem
Beste Anja, Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de suède riem een perfecte match is met uw schoenen. Wij wensen u veel draagplezier met dit ceintuur! Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Prachtige riem mogen ontvangen. Prettig overleg met klantenservice
Beste R, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de riem en dat het gesprek met de klantenservice prettig was. Veel draag plezier met deze riem! Met vriendelijke groet, Noa Team Leatherbelove
Prachtige "H" riem besteld en erg tevreden. Dit product straalt in een woord "Luxury" uit. Precies het effect wat we nodig hadden!
Beste Joanne, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de ceintuur met H gesp en dat het echt luxe uitstraalt voor u. Super dat het precies is wat u nodig had. Veel draagplezier met de ceintuur! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Snelle levering en prettige aandacht voor bestelling en verzending.
Beste R, Bedankt voor uw positieve review! Super dat de levering snel is verlopen en dat u ziet dat wij echt aandacht besteden aan de bestelling. Wij wensen u veel draagplezier met uw ceintuur! Met vriendelijke groet, Sophie Team Leatherbelove
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com