Supersnelle levering Ik ben heel tevreden
Beste Inge, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering van de ceintuur. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Vriendelijke, snelle service Leder van kwaliteit
Beste Nele, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en de kwaliteit van de ceintuur. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Alleen de levering door PostNL liep vertraging op
Beste Francky, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw bestelling. Met de feestdagen kan het inderdaad wat drukker zijn bij PostNL. Wij wensen u in ieder geval erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Ik had eerst de verkeerde maat besteld. Zij hebben mij ook gewaarschuwd voor de grote maat. Ik heb dit heel snel kunnen aanpassen via WhatsApp. Eenmaal aangekomen zag ik een mooie gratis verpakking met een mooi gepersonaliseerd kaartje! De riem is ook prachtig en was de perfecte maat. Echt gewoon top!
Beste Maxim, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. En dat uw bestelde ceintuur goed bevalt. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Zeer mooie producten! Top advies en snelle levering.
Beste Ardi, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en de snelle levering. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Snelle en nette levering. Het cadeau was zelfs prachtig verpakt.
Beste Leony, Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Exact wat ik zocht. Mooi gemaakt, staat chic en de levering was veel sneller dan verwacht! Toevallig op internet gevonden en daarmee ben ik erg blij. Ik hoef nu niet naar Rome om een dergelijke ceintuur te vinden.
Beste Annemarie, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de bestelde ceintuur en onze levering. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Uitstekend product met een hartelijk berichtje in de verpakking.
Beste Joël, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de ceintuur en de levering. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Ik vind het een beetje vreemd dat jullie mij vragen naar mijn bestelling ervaring terwijl ik mijn bestelling nog niet binnen heb. Ik heb mijn bestelling 13 december 2022 geplaatst maar nog niet binnen.. Vriendelijke groet Edwin
Beste Edwin, Jammer dat u ons heeft beoordeeld met een onvoldoende. Wij hebben op basis van uw review contact met u opgenomen en direct voor u uitgezocht waar het pakket op dat moment zou zijn. Deze was afgegeven bij de buren. U heeft later het pakket ook opgehaald en ons hierover bericht na tevredenheid. Het systeem stuurt na het versturen van de bestellingen, na 7 dagen een review aanvraag uit. Ook wanneer een pakket nog niet volledig terecht zou zijn door PostNL, komt deze aanvraag bij u binnen. Het zou prettig zijn om ons eerst te contacteren bijvoorbeeld telefonisch of per mail. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, Job Team Leatherbelove
Goed bereikbaar, snelle reactie, persoonlijke benadering en wat je ziet is wat je krijgt. Mooie producten.
Beste H., Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice en uw bestelde ceintuur. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Snelle levering ..prachtige riem. Super blij mee. Aanrader!
Beste Jeff, Bedankt voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de bestelde ceintuur. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Hoe de riem eruit ziet en hoe die draagt mogen jullie na de kerst vragen. Ik was vergeten om het te laten inpakken en kreeg gelijk een mailtje of ik dat wilde en ook of de maat goed was. Wat een service is dat. Fijn dat er nog bedrijven zijn die met je meedenken en waar het niet alleen maar om de "verpakking" gaat. Ga zo door!
Beste U.C.C. van Dijk, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij wensen u erg veel draagplezier toe! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Prima gegaan allemaal, snel besteld snel geleverd. Zus helemaal blij gemaakt met een mooi cadeau.
Beste Esther, Bedankt voor uw enthousiaste beoordeling! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering. Wij wensen uw zus erg veel draagplezier! Met vriendelijke groet, Ilse Team Leatherbelove
Betaling lukt steeds niet!!
Betaling lukt steeds niet!!
Gratis retournering met behoud van korting. Zeer persoonlijk met een handgeschreven briefje erbij. Prima verpakt en snelle levering Kwalitatief zeer mooie riem Een geweldig bedrijf!!
Levering altijd op tijd verpakking prima en de artikelen zijn van heel goede kwalietijd.
Duidelijke website. Goede mogelijkheden qua filters. Snel gevonden wat ik zocht. Levering verliep naar wens en het gevraagde extra lusje werd kosteloos meegeleverd. Voor zover ik nu kan beoordelen is de riem van prima kwaliteit; ik verwacht er lang plezier van te hebben. Leuk was zeker ook het persoonlijke kaartje in de doos.
Industrieweg 36
5145PV Waalwijk
Voor luxe, lederen dames- en herenriemen ben je bij Leatherbelove.com aan het juiste adres! Een riem verandert de uitstraling van je look en daar weten wij bij Leatherbelove alles van. Al 5 jaar verkopen wij luxe, leren riemen die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd en verwerkt in Waalwijk, Nederland. Onze collecties zijn zowel op mannen als op vrouwen gericht en kunnen naar wens, op maat gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld je eigen gesp en kleur, deze kun je uiteraard vooraf in onze showroom in Waalwijk komen uitzoeken. Ben je op zoek naar service en kwaliteit? Shop dan vanaf nu je lederen riem bij Leatherbelove.com