Pluspunten
duidelijk systeem om juist formaat en juiste soort doos te laten maken
Van zodra men een Belgisch adres ingeeft op de Nederlandse website zou men misschien een melding kunnen krijgen hierover? Het was een beetje verwarrend. Verder top bedrijf!
Pluspunten
snel, correct, gebruiksvriendelijke website
Pluspunten
website goed en gebruiksvriendelijk
Verbeterpunten-levertijd was dag later dan afgesproken -niet alle dozen zijn van dezelfde kwaliteit.
Pluspunten
goei dozen ...vlotte service
VerbeterpuntenAls we een prepayment willen doen, maar ik krijg de invoice binnen op een ander email adres als waarmee ik besteld heb ( waar jullie op terugstuurde bestaat al 2 jaar niet meer) moet je niet beginnen te roepen en te dreigen aan de telefoon
Ik kreeg mijn dozen in een veel te grote doos geleverd, waardoor de kartonnen teveel plaats hadden en rond gezwierd werden in de grote doos. Hierdoor waren er enkele randen wat minder mooi. Is niet echt reclame voor een bedrijf, die dozen op maat maakt, om dan hun eigen dozen te leveren in een veel te groot karton.
De laatste levering waren de dozen slecht gesneden en de vouwen waren ook niet echt goed! Kan er ook een betere / sterkere kwaliteit aangeleverd worden.
Pluspunten
Snel, gemakkelijk en op maat
Verbeterpunten/
foutieve levering vermijden
Pluspunten
respect deadline professionele opvolging intuïtieve website