Pluspunten
dozen zijn goed gestanst en makkelijk plooibaar maten zijn zeer juist
Verbeterpuntenweinig aan te verbeteren denk ik ervaring zat
Pluspunten
flexibiliteit
Verbeterpunten'snelle levering' begint pas te lopen vanaf aanvaarding van de bestelling.
samples kunnen bestellen met een bestelling komt jullie portkosten te goeden
Pluspunten
Makkelijke website - vlotte verwerking van de bestellingen
Pluspunten
Goed dat er een volledige doos op maat kan worden besteld zonder de kosten voor een mal te dragen, wat bij veel andere bedrijven wel het geval is. Eens men eenmalig een bestelling heeft geplaatst wordt er bij de volgende bestelling pas betaald na levering wat vertrouwen toont in de klant.
Verbeterpunten/
Pluspunten
afspraken vriendelijk personeel
Verbeterpuntenvoouwlijnen dieper persen levering van koerier bedrijf laat wensen over
Pluspunten
Snelle levertijd in normale omstandigheden, correcte uitvoering qua afmetingen
VerbeterpuntenPrijzen voor middelgrote hoeveelheden te hoog Mogelijkheid tot uploaden van drukbestand.
Pluspunten
snel aanmaak v persoonlijke dimensies top kwailiteit/prijs
Verbeterpuntendesign tool voor inlays bvb binnenmaten houden geen rekening met binnenflap
Pluspunten
Fantastisch dat je zelf de maten van de doos kan samenstellen. Fijn dat er geen minimumaantal aan vast hangt, je kan precies je eigen gewenste hoeveelheid bestellen aan een goede prijs.
dat je de mogelijkheid niet hebt iemand persoonlijk te spreken heeft mij bijna tegengehouden om te bestellen. Dat is ook de reden waarom geen beoordeling kan geven.
U kunt ons altijd bellen voor advies. Doorgaans zijn we telefonisch goed bereikbaar. Wij hebben geen verkopers op de baan. Daarmee zouden onze dozen veel te duur worden.
Pluspunten
Hele vriendelijke ondersteuning
VerbeterpuntenWe hadden gevraagd voor een geplande levertijd, de levering is een hele dag te laat gekomen en niemand heeft ons hier over op de hoogte gebracht, terwijl specifiek doorgegeven dat het belangrijk was dat dit voor een bepaald uur (en vooral de datum) moest aanwezig zijn.
Onze transporteur GLS heeft hier fouten gemaakt. Ik begrijp van onze binnendienst dat het inmiddels netjes opgelost is. Excuus !
Voor transport beter verpakken. Alles lag op een pallet met spanband rond, maar een deel zat niet vast onder spanband en kon dus er zo van vallen.
Pluspunten
flexibel, snel en efficiënt.
Verbeterpuntende levering was bij aankomst beschadigd. We hebben hiervoor wel een korting ontvangen wat dan weer wel positief is.
Pluspunten
soepele werking
Verbeterpuntenduur proefdoos. € 35,00 voor een proefdoos.
Pluspunten
zeer tevreden over het geleverde materiaal