MAKKELIJKE SITE Eenvoudig en snel zoals het altijd zou moeten zijn
Dik in orde!
Gemakkelijk te bestellen, snelle service en levering.
We zijn tevreden over de vlotheid waarop gereageerd wordt op onze mails & ook de afspraken van leveringen die nagekomen worden
The cartons were cut to the exact shape. And delivery was on time (even earlier than expected).
Na telefonisch gesprek met een vriendelijke medewerkster kreeg ik mijn pakje zelfs 1 dag vroeger geleverd dan gevraagd. Top service!
De doosjes zelf zien er fantastisch uit en ons logo werd mooi geprint. De maten zijn ook exact zoals doorgegeven. Echter, wij ontvingen geen link om ons logo op te laden zoals beloofd bij aankoop en dienden de klantendienst te contacteren. Hierdoor liep de levering verschillende dagen vertraging op. Eenmaal ontvangen sluiten de doosjes enkel als we tape bevestigen aan de zijkanten. Zo niet springen de doosjes open.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. U heeft een klein formaat doos besteld met een 3 mm kwaliteit. Deze is te grof voor dit formaat, waardoor deze niet gemakkelijk te vouwen is en dus gesloten dient te worden met tape. Zoals ook in ons e-mailcontact te hebben benoemd, adviseren wij u om de volgende keer de 1.5 mm te kiezen. Deze is gemakkelijker te vouwen en behoudt zijn vorm. Vervelend dat de link naar onze uploadtool niet is verstuurd en dat dit vertraging tot gevolgen heeft gehad. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Originele beoordeling
makkelijke site en duidelijke communicatie
Geen te kleine of te grote dozen meer, maar kwalitatieve dozen op maat voor een goede prijs. Een aanrader!
Zeer alerte onderneming ! Mooi gebundeld afgeleverd , zeer tevreden ! Tot de volgende ...
website is zeer praktisch voor bestellingen en overzichten prijs lijkt mij correct ruim aanbod snelle service en afhandeling
Het is de tweede maal dat ik een bestelling plaats. En elke keer is deze zeer vlot en correct geleverd.
goede service en goede kwaliteit
Een no nonsens bedrijf, correct en snelle levering.
van de bestelling online tot ontvangst thuis; het was eerst niet duidelijk dat ik mijn bestelling in 3 keer zou ontvangen, maar uiteindelijk was dit mijn eerste keer. Zeker aan te raden!
Zeer goede service en overzichtelijke website
Zeer klantvriendelijk.
Pluspunten
Goeie opvolging van problemen.
VerbeterpuntenSlechte kwaliteit dozen. 1ste levering bevatte een fout.(verkeerde verlijming) Ook bij de rechtzetting daarvan kregen we terug verkeerd verlijmde dozen.
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de kwaliteit niet naar wens was, zowel de eerste als de tweede zending. Ik heb uw opmerking toegevoegd in de klantkaart om bij vervolgbestellingen meer aandacht te besteden aan de verlijming van de dozen. Mochten dozen van de tweede zending ook niet te gebruiken zijn, dan horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.
Pluspunten
snelle levering, eenvoudig bestellen
Verbeterpuntenkwaliteit dozen laat te wensen over
Beste, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de kwaliteit van onze dozen niet voldoet aan uw wensen. Ik zie dat er geen melding bij ons bekend is over de kwaliteit. Wij zullen contact met u opnemen waarom de kwaliteit niet voldoet aan uw wensen. Met vriendelijke groet, Team Doosopmaat.nl.