Pluspunten
Leveringstermijn
VerbeterpuntenTeveel geleverd dan gevraagd, ook teveel gefactureerd. Onaanvaardbaar.
Bij betaling achteraf brengen wij het werkelijk geleverde aantal in rekening (met maximum van 10% overlevering). Dat is bij de productie van golfkarton normaal. Wanneer u geen overlevering wilt kunt u kiezen voor vooruitbetaling of betaling via Mr. Cash. U krijgt dan wel een exact aantal.
Pluspunten
Handige website. Prima levering.
VerbeterpuntenDe platen karton die ik had besteld, werden geleverd met deuken erin. De platen waren dusdanig slecht verpakt dat de plastic strips die de ze bij elkaar zouden moeten houden, deuken in het karton achter hebben gelaten. Hierdoor zijn alle platen eigenlijk onbruikbaar. Helaas is doosopmaat een van de weinig leveranciers van karton platen in de omgeving. Mochten ze iets aan de verpakking doen, zou het helemaal prima zijn. Natuurlijk enigszins ironisch dat een bedrijf dat zich doosopmaat noemt niet in staat is haar eigen karton op enigszins degelijke wijze te verpakken. Voor groot formaat platen is dit bedrijf geen aanrader.
Grote platen karton zijn helaas heel moeilijk zonder schade te verzenden. In ieder geval hebben wij nog geen goede en kostenefficiënte methode kunnen vinden.
Pluspunten
diensten, kwaliteit, leveringstijd
Verbeterpuntenmoeilijk om uw logo op de doos te plaatsen
Pluspunten
Mooie afwerking van hun producten. Snel en goed afgeleverd
VerbeterpuntenIk vind de webshop moeilijk, vooral als je een bedrukking laat doen. Ik vind dat je, als je al eens eerder een bedrukking liet doen, deze automatisch te voorschijn komt. Ook is de Nederlandse shop goedkoper dan de Belgische. Dit kan niet.
Pluspunten
Na de zoveelste bestelling, nog steeds zeer tevreden. Doe zo verder en succes.
Pluspunten
snelle en correcte afhandeling van de bestelling, zelfs al gaat het maar om 1 doos
Levering op fout adres (facturatie adres ipv leveringsadres). Vrij vroeg hiervan verwittigd maar kon niks meer aan gedaan worden... Hebben zelf geen aangepaste levering voorgesteld. Wij blijven met het probleem van goederen op foute locatie zitten...
Pluspunten
perfect, prijs - kwaliteit super, we komen nog terug
snijranden verbeteren...