Pluspunten

Eerste levering is niet bezorgd, na mail contact direct dag later als nog de lakstift gekregen. Goede service!

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede communicatie. zeer tevreden met de service.

geen

Pluspunten

Grote betrokkenheid, geduld, goede informatie/uitleg over de producten en de werking ervan. Snelle levering en zeer goed verpakking en bovendien een goede telefonische bereikbaarheid. Kortom van mij krijgt hij een grote dikke vette 10 !!!

Pluspunten

Na lang zoeken naar een bedrijf die op kleur mengt in amsterdam uiteindelijk Mercuriustools in almere gevonden Vandaag meteen gebeld/geappt voor een kleurcode voor mijn auto, vriendelijke verkoper vertelde dat er 3 verschillende kleuren waren voor die kleurcode en heeft gevraagd of ik langs kon komen, geen probleem uiteraard.. eenmaal daar de kleur gevonden heeft hij het meteen voor me gemengd! Wat ik ook super vond is dat de verkoper/eigenaar? Ook nog de moeite heeft gedaan om te informeren bij een bedrijf die op kleur spuit door middel van fotos en een video te maken hoeveel het eventueel zou kosten. Ik raad Mercuriustools aan als je de exacte kleur moet hebben! Heel aardige verkoper! Dikke 10 waard. Nog bedankt voor de extra presentje!

Geen verbeterpunten! Ga zo door waar je mee bezig bent en dan komt het zeker goed

Pluspunten

Zeer klantgericht, goede adviezen gehad.

Pluspunten

Zeer snelle reactie op mails, uiterst behulpzaam en vriendelijk. Handgeschreven kaart en kleine attentie gekregen bij de bestelling. Het zijn de kleine dingen die het doen. Zeer tevreden, ik blijf hier bestellen.

Pluspunten

Eerste bestelling gedaan, zelfde dag nog een extra bestelling gedaan i.v.m een vergeten product, zonder iets te vragen over de verzendkosten, zijn de bestellingen samen gevoegd en 1 x verzendkosten terug gestort. Top service hier ga ik zeker vaker bestellen, de handgeschreven kaart met Bedankt voor de bestelling is ook zeker klasse.

Pluspunten

Eén trechtertje was niet meer in de gewenste maat beschikbaar. In de doos met andere bestelde producten trof ik een handgeschreven kaartje aan met daarop excuses. Het betreffende bedrag werd gecrediteerd en er zat een gratis trechter in een ander formaat bij. TOP SERVICE!

Pluspunten

ik wilde mijn motor spuiten zonder gelijk een bak geld uit te geven , de 2 k spuitbus is hier een perfecte oplossing voor, lage kosten en een maximaal resultaat !! Ook werd er goed meegedacht over kleuren. Dit is zeker een aanrader voor andere!

Pluspunten

Top en vertrouwd. Zeer zorgvuldige en snelle levering. Tengtools gereedschapswagen met vulling, m works trolleywagen. Diverse top tools. Prettige communicatie / service.

Geen verbeterpunten, ga zo door en hou dit servicelevel hoog!

Pluspunten

Kundige uiterst ruim gesorteerde onderneming . Behulpzaam en oplossing gericht.Een EIGEN bedrijf zonder poespas ,internationaal gedoe , het gaat om het resultaat. Ze weten waar het overgaat . Ondanks dat die kleur niet meer te krijgen viel en de kleur code niet voorkwam in de boeken . Hulde .

Pluspunten

Spullen op voorraad en levering binnen de beloofde tijd!

Pluspunten

Duidelijke en vriendelijke communicatie. Bestelling uitstekend verpakt en stipte levering. Aanbevelenswaardig!

Geen minpunten te ontdekken.

Pluspunten

Excellent customer service. Extremely helpful staff. I would recommend to anyone without hesitation.

Pluspunten

Ten eerste werd ik gebeld dat ik door onwetendheid een verkeerde primer besteld had en zonder meerkosten vervangen door een geschikter soort en tenslotte was een beetje lak dat over was in een lakstift gedaan. Resultaat van het spuiten vande 4 grote velgen was perfect. Meer dan super

Pluspunten

keurige sevice

Pluspunten

Inmiddels een aantal bestellingen geplaatst en kan niet anders zeggen dan TOP! Met de juiste levering volgens de vooraf opgegeven levertijd onderscheiden jullie je van het meerendeel. Fijn om met zo’n leverancier zaken te doen. Groet, Will en Annemieke

Pluspunten

Mega snelle reactie op een vraag en top service

Geen! Ga zo door

Pluspunten

goede communicatie en vlotte levering

Pluspunten

Heb inmiddels al een paar bestellingen achter de rug....en zeer tevreden over dit bedrijf. Hele vlotte levering en als er iets niet is...netjes een briefje erbij gehad met een goede oplossing! kan iedereen deze firma aanbevelen! Ben een zeer tevreden klant!

Pluspunten

Correcte vlotte communicatie Na een foutje met het pakket bij de post werd met PRIOR onmiddellijk een nieuw pakker verzonden. Topservice

Tracking number bij verzendingen per post ?

Pluspunten

Snelle afhandeling bestelling en levering! Was haast geleverd voordat ik het besteld had!

Pluspunten

Goede website Vlot contact met klant Zeer flexibel met aanpassen van een reeds geplaatste bestelling

Pluspunten

Vandaag besteld, volgende dag ECHT geleverd. Lage prijzen voor (in mijn geval) Tectyl. Bepaalde bussen waren even niet voorradig en kreeg ik kosteloos nagestuurd. Met excuses voor het ongemak en ook nog eens een klein cadeautje in de vorm van een spuitbus remmenreiniger. Waren alle automaterialen bedrijven maar als deze. En nee, je zou het misschien denken, maar ik ken de eigenaren niet en ben ook niet omgekocht om zo positief te zijn. Maar als de eigenaren mij willen belonen voor mijn terechte positieve reactie, hou ik mij van harte aanbevolen.

Geen.

Pluspunten

Wij zijn zeer fijn geholpen en de levering was zoals beloofd; de volgende dag dus. Leuke bijzonderheid is het persoonlijke bedankje die werd bijgesloten in onze bestelling. Top dus.

Gordingweg 38

1332BR Almere

368419641

Over Mercurius Tools

Mercurius Paint levert alle lak die u nodig heeft voor uw project! Van hittebestendige lak, autolak, industriële lak, modelbouw verf tot graffiti. Service staat bij ons op de eerste plaats, geen laagste prijsgaranties of online gestunt. Gewoon eerlijke prijzen met de beste service! Wij hebben een compleet assortiment van meer dan 5.000 producten op het gebied van Paint en Non-Paint. __U kunt ons bereiken via__ email: [email protected] telefoon: 036 - 841 9641 whatsapp: 06 13 999 021 _Onderdeel van Mercurius Paint_ Urban Art Shop Almere VHTlak.nl Moturius.nl 103Tactical.nl LakstiftOpKleur.nl Fertan.nl