Ik ben in de winkel gaan kijken en later online een lamp besteld. Het kwam zo uit dat ik later nog een lamp nodig had, deze toen makkelijk aan de order toegevoegd, na een belletje met het filiaal. De lampen werden naar het betreffende filiaal gestuurd, waar ik ze zo kon ophalen. Inmiddels hangen en staan de lampen er mooi bij!.
De lamp was iets verlaat en ik werd daar netjes over opgebeld.
Ondanks dat er iets fout ging met de leverantie (afleverdatum werd opeens onbekend), is het goed opgelost.
Hele fijne communicatie
Bij de aanschaf van mijn lampen werd ik vriendelijk geholpen. Er werd me niets opgedrongen, voor de vloerlamp kon ik geen juiste kap vinden, dus werd me geadviseerd om daar elders voor te kijken. Deze ook elders gevonden en de vloerlamp poot meegenomen.
Wij hebben voor ruim 500 euro lampen aangeschaft die wij in 2 keer op moesten halen omdat ze niet op voorraad waren. Toen we vroegen om de lopende paasactie werd er medegedeeld dat deze niet voor ons was. De medewerkster vind het erg jammer dat we het bordje hadden gezien en was ook niet voornemens om er maar even over na te denken. De paasactie was een lampje van 30 euro. Jammer hoor was klantvriendelijk geweest na zo'n grote aankoop. Volgende keer maar even verder kijken.
Uiterst vriendelijk medewerker met verstand van zaken
Fijne ontvangst en goed advies gekregen
zie vorige vakje
Zeer goed geholpen en goede service
Bestelling was snel geleverd.
Vakkundig en vriendelijke personeel
Per ongeluk voor afhalen gekozen en dit werd snel opgepakt door een van de verkopers. Lampjes zijn precies zoals ik in gedachten had. Snelle levering en ook vakkundig ingepakt.
Ondanks klantvriendelijke medewerkers, is de manager dit niet. Onbeschaafd en sjoemelt? Ik word gebeld voor een akkoord op de reparatiekosten. Hij weet niet, waarvoor en weet niet waarom deze in 1 jaar 3x zo hoog zijn? Het is vooraf (heel ongebruikelijk) betalen anders ontvang je de lamp na reparatie niet retour. Hij laat niets meer van zich horen. Contact hem dus maar zelf, zit 2 maanden zonder lamp. Door navraag bij het hoofdkantoor ontvang ik achteraf de factuur. Niet gespecificeerd in onderdelen en arbeidskosten? Zoals het hoort.
De mooie lamp die ik op internet vond bij Lampidee voldeed aan mijn verwachting. Een snelle levering en goed verpakt.
Wij hebben er een lamp en spotjes gekocht. Heel vriendelijk geholpen en de lampen snel ontvangen. Ik raad deze winkel zeker aan ook om de mooie lampen die ze hebben.
Vriendelijk geholpen in een leuke overzichtelijke winkel met veel keus
Zie hierboven
In de winkel zijn we super goed geholpen. Alleen de lamp is verkeerd geleverd. Voor een lamp van zoveel geld vind ik dat ze daar wel wat alerter op moeten zijn. De draden van de hanglamp zitten in de knoop...
Orientatie gedaan op de webshop en de verlichtingsarmaturen in de winkel bekeken. Goed advies ontvangen. Producten waren niet op voorraad en hadden 2 weken levertijd. Na 3 werkdagen echter al telefoontje dat de bestelling binnen was. Armaturen hangen inmiddels aan het plafond en we zijn supertevreden!
Snelle levering. Lamp was keurig verpakt en past perfect in ons interieur!
Vlotte correcte levering. Mooi product.
De afgelopen tijd 3x bij Lampidee geweest en daar e.e.a. gekocht. Een heel prettige winkel, niet zo bomvol. Veel echt originele lampen, redelijk geprijsd en erg vriendelijke medewerkers. Absoluut een aanrader!
Ik had een schemerlamp onderstel nodig, lampidee heeft mij heel snel geholpen aan dit onderdeel dat perfect past
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.