Volgens afspraak
Bij binnenkomst krijg je de ruimte om eerst zelf een rondje te lopen (je wordt niet gelijk overschaduwt door een medewerker) en bij vragen wordt je adequaat en netjes geholpen. Verder is er voldoende keuze in de winkel, in verschillende budgetten.
Goed product en vriendelijk personeel
Bij het binnen komen in de winkel netjes verwelkomt, als u iets wilt vragen komt u maar, voor de rest werden we niet gejaagd gewoon keurig geholpen.die acht is goed verdiend moet misschien wel een negen zijn.
Fijne ervaring en prima advies
Mooie lampen, waren mooier dan ik dacht. Zeer snel geleverd, complimenten
Vriendelijk welkom geheten door een dame die ons vervolgens prima heeft geholpen met onze aankopen. Snelle levering van de bestelde lampen. Bij afhalen verrast met een tas vol leuke cadeaus ter ere van de opening van de nieuwe, heel mooie vestiging van Lampidee.
Duidelijk contact over de verzending. Afspraken worden nagekomen. Snelle levering.
super deal
ruime keus; goede voorlichting
Klanten vriendelijk
Professionele verkoop medewerkster met veel kennis en ervaring bij Lampidee. Fijne afhandeling na een besteltermijn van bijna zes maanden.
Wij zijn op onze zoektocht naar lampen, heel kundig en vriendelijk geadviseerd, Wij zijn goed geslaagd en heel erg blij met de lampen. Echt eenaanrader om bij lamp-idee te shoppen!
Na mail- en telefonisch contact werd binnen 2 dagen mijn bestelling bezorgd geheel volgens afspraak. Dankjewel Ricardo!
Ik heb online een prachtige lamp gezien en toen opzoek gegaan welke winkel deze zou kunnen verkopen. Al snel zijn we naar lampidee gegaan en daar konden ze mijn lamp bestellen. Zou ongeveer een week of 6 duren omdat deze lamp uit Portugal moest worden geïmporteerd maar na een week of 4 volspanning gewacht werden we netjes gebeld dat de lamp al kon worden afgehaald. Toen we de lamp hebben gezien in de winkel wilde we er ook maar een nieuwe lamp voor de muur hebben en daar zijn we super en succesvol mee geholpen en geadviseerd door de verkoopsters. Het werden nieuwe lamp met een losse lampenkap die ook bij de nieuwe bestelde lamp paste. Door de grote blijdschap hebben we ook een salontafel verlichting gekocht die ook voor ons is samengesteld door hulp van de verkoopsters. Zoveel geduld, goede adviezen en hulp bij lampidee Barendrecht dus deze zaak krijg van mijn een dikke 10 ! Ik wil alle verkoopsters enorm bedanken voor onze nieuwe lampen
Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Weten waar ze over praten , en de service is tip top in orde . Wij komen hier graag terug , dank jullie wel voor de goede service en kwaliteit.
idem
Goede service bij het leveren van de binnenbuisjes voor een oudere lamp
Goede communicatie en heel vriendelijk aan de telefoon. Juiste bezorging! Voor herhaling vatbaar.
Wat een top winkel, had een accu lamp gekocht die maar een paar uur brandde. Zonder problemen stuurden ze een nieuwe lamp. Dit is service zoals het moet zijn. Vele winkels kunnen hier nog een voorbeeld aan nemen.
Mijn bestelde lamp voldeed volledig aan mijn verwachtingen en werd zeer snel geleverd!
prima behandeling
Een wandlamp: Wij hebben een wandlamp uitgezocht (naar onze mening voor 72,- euro) en daar kwam de kap nog bij. De kap was niet op voorraad, dus moest besteld worden. Wij gingen uit van een week. Na een week geïnformeerd. "Nee, dat duurt 4-6 weken!" (geen informatie over de levertijd bij aankoop) Eindelijk kwam het telefoontje: "De bestelling is binnen." Toen bleek dat er een armatuur was besteld.......het verkeerde! De kap was er gelukkig wel. Het goede armatuur bleek op voorraad, maar nu voor 94,- euro! We hebben het meegenomen, maar wij zijn geen klanten meer van Lampidee.
De verkoopster nam de moeite verschillende lampenkappen op de lamp te zetten, waardoor wij een goed beeld kregen.
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.