Lamp met glas kappen voor boven de eettafel gekocht en bijpassende gelijkende (samengestelde) set voor boven de salontafel bijbesteld. Na levering bleken deze glazen niet hetzelfde te zijn. In de winkel zei de verkoper gelijk na het aanschouwen dat dit klopte en heeft zijn best gedaan om uiteindelijk bijpassende glazen te regelen. Binnen een dag belde hij dat hij ze gevonden had. Ik ben naar de winkel gegaan en de glazen omgeruild. Zeer vriendelijk en snel oplossing gevonden voor ons!
Voor ons nieuwe appartement alle verlichting gekocht. Alles goed op elkaar afgestemd. Zeer vriendelijk innamen de tijd
Goede service mooie artikelen goed verpakt Goede levering
Ik had online dimmende lampen gekocht en een dimmer. Werd netjes gebeld om te overleggen wat de beste optie voor mij was.
Bestelling en levering is prima gegaan. Mooi lampje, alleen toch nog wat te wit licht. Had graag keuze mogelijkheid gehad voor uitkiezen kleur licht.
Goede lamp gekocht en voldoet aan de verwachtingen en een goede service is er verleend.
Snelle levering.
I wanted the delivery of my chandelier asap and contacted their office in Breda, the representative was really nice and helped me with all kinds of details I needed, he even left a reminder to his colleague to follow up with me the next day! Thank you Lampidee!
Verkoopster was deskundig e wist ook onze smaak goed te duiden.
Binnen 24 u in huis. Goed verpakt. Bestelling voldoet aan mijn verwachtingen.
De lamp die wij eind februari 2923 uitzochten in Utrecht, was niet voorradig en het kon wel een paar weken duren voordat de webwinkel hem weer had. Wij betaalden de lamp en op 20 april april hadden we hem pas. In de tussenliggende tijd hebben we 2x gebeld, en we werden door uiterst vriendelijke dames te woord gestaan, maar de lamp was nog niet leverbaar. Tot we op 17 april werden gebeld door een medewerker van het kantoor: de lamp werd die week bezorgd en hij belde vast om ons dit vrolijke nieuws te melden! En nu hebben we hem en we zijn heel blij en komen graag naar Lampidee terug!! Goede service!
Fijn contact gehad met de klantenservice voor aanvullende vragen. De producten werden snel feb geleverd en zijn zoals omschreven op de website. Erg tevreden!
De showroom hangt niet overdreven vol (zoals bij andere winkels) We werden direct goed geholpen door een vriendelijke dame die op basis van de tekening een lichtplan maakte.
Op zoek naar een andere hanglamp voor in de hal bij Lampidee binnen gewandeld. Niet een heel groot assortiment (in vergelijking met die andere lampenwinkel), maar wel met genoeg stijlen. Al gauw kwamen we 'onze' lamp tegen. De lichtbron viel ons tegen, maar de verkoopster heeft ons diverse andere lampen laten zien. Uiteindelijk één gekozen en vóór het afrekenen gevraagd of wij de artikelen konden retourneren. Geen probleem, het geld zou teruggestort worden of contant. Met een gerust hart de winkel verlaten. Thuis de lamp opgehangen (fluitje van een cent) en de lichtbron gemonteerd. Dit bleek toch een heel verkeerde keuze te zijn geweest. Met de lichtbron terug en zonder problemen èn met een advies een andere lamp aangeschaft. Het verschil in kosten kreeg ik direct in contanten terug. Alles fijn en zonder gezeur geregeld. Zo willen wij het graag altijd hebben.
Er werd heel goed meegedacht om aan onze wensen te voldoen, wat resulteerde in de aankoop van onze lampen.
goed geholpen, ook met een reparatie
Hier werken mensen die verstand van zaken hebben. Ze denken mee,we zijn erg goed geholpen.
Goed advies . Duidelijk eerlijke mening..
Lamp besteld en dezelfde dag nog ontvangen. Top! De lamp van 60 cm doorsnede was te groot. Zonder enkel probleem terug kunnen sturen en nu genieten we van een mooie plafondlamp van 50 cm! Winkel is echt een aanrader. Regelt alles snel en netjes af!
Oplaadbare staande leeslamp op de site gezien. Besteld onder het motto, vandaag besteld morgen binnen. Na betaling blijkt de kleur van de lamp onjuist. Mailtje naar de klantenservice erachteraan. Volgende ochtend snel een antwoord dat de bestelling is aangepast. En ja hoor op de juiste dag wordt de lamp bezorgd. Blijkt inderdaad precies wat we zoeken past goed in ons huis en de kleur klopt.
Wij zijn erg prettig geholpen bij Lampidee, uiteindelijk zeer goed geslaagd. Een in de winkel niet beschikbaar lampenkapje kon snel nageleverd worden. Mooie kwaliteitsproducten, verkocht door zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Ik kwam voor giraffenlamp en mevrouw hielp mij prima en adviseerde mij gelijk welke ledlamp ik het er beste bij kon nemen. Kom zeker terug en beveel de zaak ook zeker aan bij vrienden en kennissen.
Product zoals gezien op de afbeelding op de site komt overeen met het ontvangen product . Mooie site overzichtelijk prima indruk
Klantvriendelijk, meedenkend over mogelijke oplossingen bij onze defecten lamp.
Besteld op zaterdag en maandag in huis. TOP!
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.