Makkelijk telefonisch bereikbaar. Vriendelijk en meedenkend. Goede en makkelijke terugkoppeling.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? ? Niks

Snel geholpen

Aardige verkoopster, ietwat eager, maar met begrip voor de afwegingen die wij moesten maken.

Mooi & kwaliteit

Superblij met deze aankoop! voldoet meer dan aan mijn verwachting

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Lumen vergelijkbaar met watt

zocht gericht

wat ik gekocht heb ben ik ergggg blij mee

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? nvt
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niet op gelet zocht gericht

Goed product, prima prijs en snelle levering

Goed product, prima prijs en snelle levering.

Goed geholpen

Veel sneller geleverd dan eerst gemeld. Prijs kwaliteit verhouding is goed

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed geholpen

vriendelijk, accuraat, beschaafd.

super

Ben heel goed geholpen. De mevrouw die ons hielp liet goed zien wat er allemaal mogelijk was. Ze "verbouwde' de winkel om te laten zien hoe het er thuis uit zou komen zien. 1 van de hangende lampen werd spontaan omgezet naar een staande lamp. Uit de koopjeshoek kwam een andere lamp waarvan we het onderstel konden gebruiken. Dit hadden we zelf nooit zo bedacht! Ik ben erg blij met mijn lampen en de service.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Via de webshop een tafellamp besteld. De volgende dag al in huis. Supersnel en netjes geleverd. En de lamp staat prachtig. Ik ben er heel blij mee!

Uitstekend en minder goed

Barendrecht goede service beide keren uitstekend geholpen,daar in tegen kan er nog wel wat verbeteren in Spijkenisse die vallen uit hun rol jammer

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 8

vriendelijk en snelle service

staande lamp gekocht. 2 wandlampjes waren niet op voorraad, 2 weken levertijd. 2 dagen later telefoontje dat ze er al waren. ook de mededeling, kijk gerust nog even verder ik reserveer deze voor jullie vandaag.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? zo blijven adviseren

goed geholpen en goed advies

Zijn zeer goed geadviseerd omtrent onze keuze van de lampen. Ook geen moeite teveel wat betreft het erbij zoeken van de kleur van de led lampen etc.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Goed verpakt, op tijd geleverd en een prachtige lamp

super snelle levering

snelle levering mooie lamp blij mee

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? duidelijk beschrijvin en filmpje

Blij en tevreden met onze keuze

Ruim assortiment. Blij met keuze. Levertijd was prima. Ondersteuning van verkoopmedewerker was matig. Geen verstand van zaken, verkeerd advies gegeven over aansluiting.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zie hierboven

Precies wat we wilden en zeer snelle bediening

Uitmuntend!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Prima gepresenteerd op de website
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

De ruimte om zelf een indruk op te doen, gevolgd door gericht en vakkundig advies en afgerond met ee

Zie boven

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Er werd de tijd genomen om goed te luisteren naar onze wensen en we kregen de ruimte om hetgeen we hadden gezien nog even op ons in te laten werken. Geen opdringerige verkoop.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen adviezen hierin

Prima geholpen, meedenkers!

Enthousiaste verkopers, fijne winkel, groot assortiment!!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Een aantal glazen bollen van een lamp waren helaas gesneuveld tijdens een verhuizing. Ik ben langs Lampidee geweest om te kijken of ze de bollen nog konden bestellen. Gelukkig kon Lampidee nog achterhalen om welke lamp het gaat. De vraag is bij de leverancier uitgezet of ze de bollen nog leveren. Binnen een paar dagen had ik al antwoord en had aangegeven dat Lampidee de bollen kon bestellen. Een kleine week later kon ik de bollen ophalen. Super tevreden! Medewerkers van de winkel waren heel vriendelijk. En naar mijn idee een super snelle service.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Prima service vriendelijk en professioneel

Wij zijn door Arthur geholpen vriendelijk en denkt professioneel mee, geeft prima service voor en na onze aankoop. Met ander personeel ook goede ervaring.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Vriendelijk en geduldig
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Supersnelle verzending

Ruim assortiment en snelle verzending

Super mooi

Goede service prima levering

Goede levering

Namens mijn dochter lamp besteld. Keurig op tijd. Lamp uitgepakt, was intact. Is cadeau om op 27-1 te geven. Dus nog even afwachten.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Zeer goede service, goeie kwaliteit en mooie collectie

Heel fijn geholpen door een medewerker, goeie kwaliteit ledlampen en mooie collectie. De medewerker gaf een zeer goed prijs-kwaliteit advies. Ik ga zeker terug naar deze winkel om lampen te kopen en voor lichtadvies.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zeer goed geholpen en geadviseerd

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.