Op mijn idee voor een lamp kwam een duidelijk antwoord wat resulteerde in een aankoop.
De verkoopster luisterde goed naar ons. Ze gaf nieuwe ideeën die zeer welkom waren. Klantvriendelijk bedrijf. Goed geholpen.
Wederom aantal lampen aangeschaft. Goed en vakkundig geholpen door anita
Het is een mooie solide industriële lamp. Die mooi bij ons interieur past. Wij hebben zelf grotere lichtbronnen gebruikt zodat het beter bij de andere lamp past.
Beste Henny, Bedankt voor uw berichtje. Wat vervelend om te horen dat uw pakket nog steeds niet is afgeleverd. Uiteraard is dit voor ons ook overmacht, gezien de vervoerder de levering uit heeft gesteld. Zoals wij ook telefonisch met u hebben besproken, doen wij ons uiterste best om u zo snel en goed mogelijk te helpen. Gelukkig zijn wij samen tot een mooie oplossing gekomen! Met hartelijke groet, Ricardo Lampidee Webshop
Originele beoordeling
Mijn order 000015450 Wij hebben nog niets ontvangen. De eerste keer hadden ze het bij ontvangst bij Trunks de bestelling gelijk terug gestuurd naar de afzender. ?????? Na mijn chat met Maxima zal het de dag erop bezorgd worden en nu krijg ik elke dag bericht dat het tussen een bepaalde tijd zal worden bezorgd maar dat is ook niet gebeurd!!!!!!! Dit is nu al 7 dagen zo aan de gang. Schandalig vind ik dit. Wij hebben dus nog steeds niets ontvangen!!!
We zijn prima voorgelicht over het verbeteren van ons licht plan
We moesten wel een keer terug naar de winkel voor meer informatie over installatie. Dit stond niet voldoende op de handleiding!
De bestelling verliep heel makkelijk. goede omschrijving en reviews. Lamp voldeed geheel aan de verwachting. Jammer dat er niet een bijpassende verlichting werd meegeleverd.
Heb lampen gekocht echt mooie lampen ben zeer tevreden
Goed geholpen in winkel met uitleg producten en t bestellen daarvan Snel binnen en gelijk gebeld door winkel wordt binnen 3 dagen bezorgd super service
Fijn geholpen door een aardige behulpzame man.
Fantastisch klantvriendelijk service gericht met open armen ontvangen. Iedere winkel verkoper zou het voorbeeld van deze dame mogen opvolgen.
Zeer vriendelijk personeel, alleen weinig parkeerruimte, redelijk grote voorraad, sommige artikelen uit catalogus gekocht. Bij de laatste levering verkeerde glazen bollen. Moeten opnieuw klusjesman regelen om op te hangen helaas. De wandlampen zijn prima reden lampen ook dimmers werken goed.
Klant vriendelijk en service gericht. Ze denken met je mee.
Goeie website en snelle, zeer correcte levering
De verkoopsters zijn ontzettend behulpzaam en niets is teveel,vakkundig en een fijn bezoek elke keer in de winkel. Niet op aan te merken.
Prima geholpen door Arthur in Utrecht. Door zijn out-of-the-box denken hebben wij over 1,5 week schitterende lampen in ons nieuwe huis.
Wij zijn blij met onze aankoop. De lamp was keurig verpakt en zij gingen snel tot verzending over.
Mooie winkel met leuke producten en goede sorteringen.
Geweldige service!
Vriendelijke medewerkers en goede service
Tevreden
Snel en duidelijk en precies zoals aangegeven op de site
Bij het monteren van de lampen aan de wand ontbrak het aan de doorvoer gaatjes voor de bedrading, zo ook bij de hang lamp. Hebben we zelf moeten boren. Jammer verder prima.
Zeer snelle levering, producten waren goed verpakt. Helaas bevallen de lampenvoeten mij niet kwa kleur, maar ga zeker kijken voor andere!
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.