Goed geholpen

Goed geholpen met keuze maken, en advies om draadloze dimmer erbij te nemen was goed idee. Thuis gekomen lamp uitgepakt , bleek er een deukje in de lamp te zitten.. Mail en foto's gestuurd. Werd direct op gereageerd, en een nieuwe lamp besteld.

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Prima

Fantastisch advies van een heel mooi bedrijf!

Goed advies over de grootte vd lamp. Bij kleine verschillen in de glazen bollen, mochten we deze zonder problemen omruilen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goede uitleg gehad.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Alles is duidelijk.

Fijn geholpen namen alle tijd

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Nvt
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ntv

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Mooie zaak met vriendelijk personeel

In Breda een hele mooie zaak met een ruime keus in alle stijlen. Personeel vriendelijk, deskundig en niet opdringerig

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Hadden een gebroken kap van een lamp in 2020 gekocht bij Lampidee. Na telefonisch contact werd er direct een vervangend exemplaar besteld, dat daags daarna reeds aanwezig was. Snel, vriendelijk dus klantgericht

Overzichtelijk en prima info

Goed geholpen

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Maakt keuze gemakkelijker
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Betere informatie over levertijd

De volgende dag was mijn bestelling er al. Helaas miste ik 1 schroefje

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Prachtig mooie lampenkap gekocht. Precies zoals op de afbeelding

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Goede kwaliteit en snelle levering

Ben echt bij mee met mijn nieuwe lamp. Levering ging echt super snel en ik kon live zien waar het vrachtwagen chauffeur was. Installatie ging ook heel soepel

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Installatie info ontbreekt

In de winkel goed geholpen

Vriendelijk personeel, gaf goed uitleg over de producten

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Alles duidelijk uitgelegd en goed advies

Goede afhandeling

Via de website een lamp gekocht. Dezelfde hadden wij al in de winkel in Spijkenisse gekocht. De levering conform de track en trace en werd zelfs laat in de avonduren gebracht door een opgewekte chauffeur.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? In de winkel goede uitleg van de lamp met afstandbediening
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Vulde het artikelnummer in en kreeg i.p.v. een lamp een dimmer op het scherm. De lamp zelf niet te vinden op de website.

Verrast door eerder leveren dan gezegd

Goed geholpen, zeer kundige verkoopster

Heel erg goed

Pakje werd op tijd geleverd, en de nalevering ook. Werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop het pakje zou worden bezorgd.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Bestelling ging razendsnel Kwaliteit product prima prijs/kwaliteit Enige minpuntje is dat de dimstand wat inhandig werkt en 2 standen kent ipv 3

Service en personeel Top

Top Service hoe Lampidee omgaat bij problemen

Zeer klantvriendelijk goede service

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Nog meer keuze in verlichting en personeel mag klanten best een kopje koffie aanbieden

Makkelijk bestellen, snel thuisbezorgd

Was eerst in de winkel geweest voor de ventilator, had wat vragen over het verlengen. Totaal niet hulpvaardig werd gewoon afgeblaft door die vrouw die er werkte. Zeer onprettig en totaal niet hulpvaardig. Ben gauw de winkel uitgegaan en heb alle informatie op internet opgezocht. De lamp online besteld en het verlengstuk inclusief alle draden en stekkertjes bij een andere winkel online besteld. De gebruiksaanwijzing was niet in het Nederlands dat was lastig maar ben nu superblij dat hij hangt boven mijn bed.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Zie boven.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Klantvriendelijk personeel in de winkel in Utrecht

Kundig advies en mooie lampen

Kundig advies, mooie en betaalbare lampen. Het bezorgen was een gedoe, maar dat lag aan Trunkrs en werd uitstekend opgepakt door Maxime. Dus ook de service na de aankoop is uitstekend.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed meedenken met de te maken keuzes.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Nvt

Super snel geleverd en mooie lamp!

Ik heb om 3 uur s nachts een lamp besteld en deze werd nog dezelfde dag keurig bezorgd! Precies de goede en mooie lamp uit kunnen kiezen adhv de informatie op de website.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen opmerkingen; prima zo

Goede en nette service van de medewerker

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? De service
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Duidelijk

Prima koop

Prim

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Prima
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen idee

Een hele snelle levering, goed en netjes verpakt. Top

Super goede ervaring!

Wij hadden reserveglazen nodig voor onze hanglampen in ons gebouw. Andere leveranciersgaven aan dat zij niet konden of wilden leveren. Terwijl het standaard verkrijgbare lampenkappen zijn! Zo niet bij Lampidee! wij werden zeer prettig te woord gestaan en zeer snel geholpen tegen een zeer goede prijs. Alles is geheel naar wens gegaan. Voor ons is er voortaan maar een adres: Lampidee!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Mooie collectie, vriendelijk en deskundig advies, afhandeling uitstekend

In de winkel kon ik rustig rondlopen, advies werd aangeboden maar niet opgedrongen. Toen ik later terugkwam werd ik heel vriendelijk geholpen, zelfs tegen sluitingstijd. Hele mooie lampen! Afgesproken dat ik later telefonisch zou doorgeven wat mijn keuze werd, en dat ging vlekkeloos, andere collega kon het zo overnemen. Bestelling werd prima thuisbezorgd met te volgen route van de bezorger op de dag zelf.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? rustig en deskundig

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.