Goed geholpen met keuze maken, en advies om draadloze dimmer erbij te nemen was goed idee. Thuis gekomen lamp uitgepakt , bleek er een deukje in de lamp te zitten.. Mail en foto's gestuurd. Werd direct op gereageerd, en een nieuwe lamp besteld.
Goed advies over de grootte vd lamp. Bij kleine verschillen in de glazen bollen, mochten we deze zonder problemen omruilen.
Fijn geholpen namen alle tijd
In Breda een hele mooie zaak met een ruime keus in alle stijlen. Personeel vriendelijk, deskundig en niet opdringerig
Hadden een gebroken kap van een lamp in 2020 gekocht bij Lampidee. Na telefonisch contact werd er direct een vervangend exemplaar besteld, dat daags daarna reeds aanwezig was. Snel, vriendelijk dus klantgericht
Goed geholpen
De volgende dag was mijn bestelling er al. Helaas miste ik 1 schroefje
Prachtig mooie lampenkap gekocht. Precies zoals op de afbeelding
Ben echt bij mee met mijn nieuwe lamp. Levering ging echt super snel en ik kon live zien waar het vrachtwagen chauffeur was. Installatie ging ook heel soepel
Vriendelijk personeel, gaf goed uitleg over de producten
Via de website een lamp gekocht. Dezelfde hadden wij al in de winkel in Spijkenisse gekocht. De levering conform de track en trace en werd zelfs laat in de avonduren gebracht door een opgewekte chauffeur.
Goed geholpen, zeer kundige verkoopster
Pakje werd op tijd geleverd, en de nalevering ook. Werd goed op de hoogte gehouden van de tijd waarop het pakje zou worden bezorgd.
Bestelling ging razendsnel Kwaliteit product prima prijs/kwaliteit Enige minpuntje is dat de dimstand wat inhandig werkt en 2 standen kent ipv 3
Service en personeel Top
Zeer klantvriendelijk goede service
Was eerst in de winkel geweest voor de ventilator, had wat vragen over het verlengen. Totaal niet hulpvaardig werd gewoon afgeblaft door die vrouw die er werkte. Zeer onprettig en totaal niet hulpvaardig. Ben gauw de winkel uitgegaan en heb alle informatie op internet opgezocht. De lamp online besteld en het verlengstuk inclusief alle draden en stekkertjes bij een andere winkel online besteld. De gebruiksaanwijzing was niet in het Nederlands dat was lastig maar ben nu superblij dat hij hangt boven mijn bed.
Kundig advies, mooie en betaalbare lampen. Het bezorgen was een gedoe, maar dat lag aan Trunkrs en werd uitstekend opgepakt door Maxime. Dus ook de service na de aankoop is uitstekend.
Ik heb om 3 uur s nachts een lamp besteld en deze werd nog dezelfde dag keurig bezorgd! Precies de goede en mooie lamp uit kunnen kiezen adhv de informatie op de website.
Goede en nette service van de medewerker
Prim
Een hele snelle levering, goed en netjes verpakt. Top
Wij hadden reserveglazen nodig voor onze hanglampen in ons gebouw. Andere leveranciersgaven aan dat zij niet konden of wilden leveren. Terwijl het standaard verkrijgbare lampenkappen zijn! Zo niet bij Lampidee! wij werden zeer prettig te woord gestaan en zeer snel geholpen tegen een zeer goede prijs. Alles is geheel naar wens gegaan. Voor ons is er voortaan maar een adres: Lampidee!
In de winkel kon ik rustig rondlopen, advies werd aangeboden maar niet opgedrongen. Toen ik later terugkwam werd ik heel vriendelijk geholpen, zelfs tegen sluitingstijd. Hele mooie lampen! Afgesproken dat ik later telefonisch zou doorgeven wat mijn keuze werd, en dat ging vlekkeloos, andere collega kon het zo overnemen. Bestelling werd prima thuisbezorgd met te volgen route van de bezorger op de dag zelf.
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.