Waren zeer snel met de bestelling

Nvt

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niks

Wij zijn geweldig geholpen

In breda zijn wij perfect geholpen geadviseerd goed personeel

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Vakkundig personeel

Ruime, nette winkel

Toen wij de eerste keer binnen kwamen viel meteen de ruime showroom op. We zijn vriendelijk geholpen. Zoe had net haar eerste werkdag maar zij is ons erg goed bevallen. Klantvriendelijk, netjes Ook bij het afhalen, alles prima in orde.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Niks op aan te merken
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? vooral zo blijven doorgaan

Uitstekend !

Mooie lamp gevonden op de site, bestellen was heel eenvoudig. Snel geleverd en in uitstekende staat. Een vraag werd door de Klantenservice supersnel en vriendelijk beantwoord.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

personeel heeft weinig zin

Spots besteld in Breda maar zij kwamen er 1 tekort en die zouden ze vanuit Utrecht laten komen. Op een vrijdag besteld en dan zou je verwachten dat ze tijd zat hebben om een week later de spot in huis te hebben. Dat hebben zij niet gedaan en wij moesten maar zelf even de spot ophalen. slechte service!!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Onze lamp moest retour, bij Lampidee hebben ze in de voorraad de lamp zelf eerst gecontroleerd voor dat ik werd gebeld om een nieuwe te komen halen( geen kat in de zak dus), top!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Spreekt voor zich

Zeer vriendelijk en goed geholpen en vervolgens snelle levering

Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Men weet veel van de producten af, maar je wordt tegelijkertijd vrijgelaten in je eigen keuze. Uiteindelijk 3 lampen gekocht, waarvan 2 op voorraad. De derde lamp zou na 12 weken geleverd worden, maar deze was er al na 5 weken! We zijn er erg blij mee.

Vriendelijk en deskundig

Personeel is vriendelijk en neemt de tijd om te adviseren en te regelen. After sale service is prima.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Fijne winkel met een ruime keuze. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel dat goed advies geeft. Wij komen graag terug.

Vriendelijke en deskundig.

Netjes geholpen door vriendelijk personeel.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Geen

Persoonlijk, proactief, behulpzaam en snelle levering

Top ervaring en het resultaat is mooi

uitstekend!

Prachtige lampen heb ik ontvangen en ook nog eens supersnel. Voor 10:00 uur besteld en 's avonds kwamen ze de lampen al leveren.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? niets

Prima service, goed op de hoogte gehouden

Vriendelijke medewerkers, die ons goed op de hoogte gehouden hebben wat betreft levertijden en wanneer het in de winkel opgehaald kon worden (wat onze keus was).

Klantvriendelijk

Goed geholpen, goed advies

PRIMA

geen toelichting

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Slecht verpakte lamp die ook nog niet nieuw was.

De lamp op zich beviel niet vanwege de erg fel verlichte rand rondom de kom met de LED. Daarom alleen al zou ik hem teruggestuurd hebben. Erger was de half kapotte doos waarin de fabrieksdoos met te weinig opvulmateriaal zat. De fabrieksdoos was duidelijk open geweest en weer dichtgeplakt en de onderdelen van de lamp zelf waren slordig verpakt. Bovendien was de kunststof plaat, die de LED afdekt, vies: vlekken. Het enige positieve was dat ik mijn geld snel terugkreeg, maar negatief was dan weer dat dit gedoe mij de terugzendkosten van € 9,20 heeft gekost.

Goede kwaliteit en Snelle levering

Goede kwaliteit en Snelle levering

Mooi product

Snelle en correcte levering.

Geweldige service.

Na 1 jaar ging de dim-unit van onze lamp stuk. De lamp kwam van een Duitse fabrikant. Na 1 week konden we een splinternieuwe lamp ophalen in Barendrecht. Super geholpen. Jk-Dordrecht.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.

Ondanks dat onze artikelen niet op voorraad bleken te zijn. Werden we perfect op de hoogte gehouden. Geschatte levering klopte ook.

Groot en interessant aanbod

Voor de eerste keer in de winkel geweest, waarbij het grote aanbod opviel. Daarnaast werd ik niet direct opdringerig benaderd. Ik ben direct geslaagd, want het aanbod was ook nog eens interessant (niet standaard).

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Ter zake kundig geholpen.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? -

exclusief, kundig meedenkend personeel

Veel naar lampen gekeken maar kwamen bij lampidee toch wat meer exclusiviteit tegen en durf. Dat maakte het voor ons te moeilijk om een overtreffende trap te vinden.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Helaas niet alles perfect
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? zou het niet weten

Heel erg goed geholpen

Wij zijn echt ontzettend blij met de hulp die we hebben gekregen van een sta-lamp. Ik vind het jammer dat ik de naam van de vrouw die ons geholpen heeft even niet meer heb (grijs haar, werkt in de Utrecht locatie). Ze is een topper!

goed en vriendelijk geholpen

Deed moeite om alles op te zoeken in de catalogus

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? meer keuze in bepaalde soort lampen

uitstekende service

nvt

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? nee
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? gee idee

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.