Zeer goed geholpen en ruime keus

Wij stonden centraal en kregen alle info en tijd die nodig was

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Folkert is top! Fijne adviseur
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Kan even niets bedenken

Super bedrijf, goede service, snel geleverd.

Prachtige winkels Goede service Snel geleverd Ben super blij met mijn mooie spullen

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Goed geholpen door ervaren verkoopster

Ik zocht een lamp maar deze was er niet in de kleur die ik wilde. Anita heeft mij geholpen met een lamp die in een boek stond precies wat ik zocht. Top idee!

prmia geholpen

juiste informatie en vriendelijk geholpen goede voorlichting en erg behulpzaam

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 8
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? nog niet alle producten staan op webside

goed geholpen

prima uitleg

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? goed geholpen

Vriendelijke personeel, mevrouw heeft ons goed geholpen. Besteld en is inmiddels geleverd.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Vriendelijk, gaf ons een goed en eerlijk advies

Mooie winkel, vriendelijk en professioneel personeel

Mooie collectie verlichting. Voldoende aandacht van de medewerkers.

Helemaal geweldig

Wat een mooie zaak, en daarbij zeer behulpzame medewerkers! En een top service Zeer aan te bevelen! Ze maken de klant blij!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Haalden alles uit de kast om mij te helpen
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Goede service vandaag bestelt en volgende dag in huis

Goed en snel geholpen!

Super snel en fijn geholpen.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Wij hadden online een lamp besteld. Bij ontvangst bleek dat die beschadigd was. Hebben het gemeld en het probleem is direct opgelost. We mogen hem in de winkel omruilen. Super service!!

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets.

Goede en vriendelijke medewerkers.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goed geholpen voor maat kap
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Ik zou wel fijn vinden volgende keer als je een groote aankoop doet dat er dan nog wat met de prijs kan doen of geef leuk iets dat zou klanten meer waarderen.

Snelle levering!

Snelle reactie, en levering...... helemaal top!!!!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Snelle reactie door mail!!!!

Klantgericht,mooie produkten en flexibele afhandeling van onze order.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Nvt

Mooi

Lampenkap is van mooie kwaliteit, mooie kleur. Wel 4 wkn wachten tot de bestelling bezorgd was.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Bezorgtijd

Uitstekend.

Mooie lamp, snelle levering, goede communicatie.

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Deskundige en vriendelijke medewerkers.

Mijn lamp was kapot en moest gerepareerd worden. De reparatie was waarschijnlijk door de jongste bediende uitgevoerd en daar was ik in het geheel niet tevreden over. Gelukkig deelde de medewerker van Lampidee mijn mening en heeft direct een nieuwe lamp besteld. Top service! Wij kopen regelmatig bij Lampidee en altijd goede ervaring.

Goed advies

Er wordt goed meegedacht om tot een goed keuze te kunnen komen

• Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? 8
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? De lampen solistisch tonen ipv dicht bij elkaar

Mooie lamp, extreem lange levertijd

Wij hebben eind november een lamp gekocht, we waren erg blij met het advies en het is een zeer mooie lamp maar hij is nu pas geleverd, ruim 2 maanden langer dan de levertijd die aangegeven was in de winkel. Op deze langere levertijd werd geen initiatief genomen door de winkel. Wij moesten meerdere keren bellen om te vragen waarom wij nog niks gehoord hadden.

• Wat vindt u van de informatie op onze website? N.v.t.
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Goede hulp in de winkel.

prima service ,vakkennis

In Utrecht o.a. kennis gemaakt mat Mevr. Anita. Haar winnende idee voor de woonkamer kwam tot stand na een ongevraagde schets van onze woonkamer, met stijl van de inrichting en totaal functioneel en passend lampadvies. Alle lampen zwart ,geen aandacht vragend, tijdloos, maar wel strak modern staat bij ons prima. Bijv. niet 3 soorten brons of metallic kleur. Ook voor de plafondverlichting in de hal zijn we prima geholpen

• Wat vindt u van de informatie op onze website?
  • Kunt u eventueel een toelichting geven op dit cijfer? Mevr. Anita ( Utrecht)
  • Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Neem evt. tekening mee van de ruimte die u wilt verlichten

Prima service en kwaliteit prijs verhouding

Tevreden klant met een mooie lamp! Goed idee

Goede communicatie, mooie kwaliteit

Ik bestelde een lampenkap welke niet voorradig was. Eerst een tijd gewacht tot ik weer werd geïnformeerd dat het langer zou gaan duren. Toen een iets ander formaat besteld in dezelfde kleur, deze kwam de volgende dag binnen. Dat iets niet leverbaar is kunnen jullie niets aan doen, de communicatie verliep keurig. Ik ben erg blij met deze aankoop.

Goede ervaring

Aardige medewerkers. Goede kwaliteit lampen. Geholpen door een jonge dame, gaf mij goed advies over de benodigde lampen, zij had hier veel verstand van. Kleine winkel maar wel erg gezellig, werknemers zijn altijd in voor een praatje :) Tevreden winkel bezoek!

• Wat vindt u van de informatie op onze website?

Vanmorgen glazen lampenkap omgeruild welke ik bij een andere winkel had gekocht. De 2 dames die mij hielpen waren erg vriendelijk. Zij weten wat service inhoud. Top.

• Wat mist u of wat zou u verbeteren aan onze website of winkel? Niets

Donk 3

2991 LE Barendrecht

Over Lampidee

Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.