De leeslamp die we onlangs bij Lampidee bestelde bleek niet te werken. Wij hebben daarop onmiddellijk contact opgenomen met Lampidee. Zij zaten verveeld met de zaak en hebben dit vrij snel netjes opgelost. De fout lag duidelijk bij de producent van de lamp. Een nieuwe werd ons toegestuurd en de oude (defecte) werd meegenomen door de koerier. Wij zijn zéér tevreden van de klantenservice én nu ook van de mooie zwarte leeslamp. Bedankt Lampidee !!
Goede service, vriendelijk bereidheid
ok
Lamp snel in huis Netjes verpakt En niet voordeliger kunnen vinden Ik zeg.... Gewoon hier bestellen!!
De medewerksters in het filiaal in Spijkenisse hebben mij zeer prettig en vakkundig geholpen.
Een prachtige lamp snel geleverd en geweldige kwaliteit.
Wij hadden onze lamp in 2012 bij jullie gekocht. In verband met verhuizen Er zaten 4. Lampjes aan,,,,onverwachts viel er eentje af Tot veel kleine stukjes, wij hebben bij jullie aangeklopt En tot onze grote verbazing, konden jullie ons na aankoop van Negen jaar, ons nog helpen aan een nieuw lampje, Nu hangt hij weer boven onze tafel, Wij zijn daar heel gelukkig mee Hopelijk hopen wij als er weer eens zo iets gebeurd worden Wij weer zo door jullie geholpen, Nog hartelijk bedankt er voor
Kocht 3 lampen voor de woonkamer, maar kreeg al snel spijt. Had een verkeerde keus gemaakt, waarbij de kleur mij tegenstond(te hard bij de meubels). Had gelukkig nog niks opgehangen en kon alles omruilen voor lampen van een totaal andere serie. Ben zeer blij met deze mogelijkheid die de verkoopster, Jeannette, mij geboden heeft. Deze winkel beveel ik een ieder aan, want de service is geweldig. Ook het assortiment is buitengewoon groot.
Goede service , snelle en nette levering en mooie kwaliteit. Zeer tevreden !
Supersnelle levering
Grote keus. Vriendelijk, deskundig en geduldig personeel.
Super, snelle bezorging en kon de route volgen en de tijd van aflevering.
Het was fijn dat ik eerst even de tijd kreeg om zelf rond te kijken, voordat de medewerker advies gaf. Het advies was fijn, uitgebreid en laagdrempelig en er was tijd voor een grapje tussendoor. De lampen zelf zijn ook erg mooi en goed kwaliteit.
X
Wij zijn erg goed ontvangen en bij de eerste afspraak stond alles al netjes klaar en ook goede uitleg bij de lampen bij de tweede bezoek.
Zie omschrijving hierboven
Lampen kwamen nog eerder als verwacht.top
zeer snelle levering, prima service,
Goed en persoonlijk geholpen. Lampen moesten worden besteld. Ik heb foto van de kapotte lamp gemaild. Ik schrijf geen review. Ik kreeg de indruk dat deze vragen voor een enquete zijn. Ik wil alleen anonieme publicatie op de website.
Duidelijke site, snelle levering, ik ben tevreden over de lamp
Netjes en deskundig.
Zojuist gebeld met Lampidee Utrecht. Wat werd ik ontzettend goed geholpen met het zoeken naar het juiste lampje. G23 zou het moeten zijn. Niet direct in de zaak op voorraad. Wel al het mogelijke aanbieden om dit snel te realiseren. Ik hoopte op een click & pick. Ga dus even verder. Lampidee heeft mij eerder goed geholpen. Reden waarom ik nu dan toch even mijn 5 sterrren geef. #SUPERSERVICE. Bedankt Ava en collega!
Vandaag op afspraak langs geweest bij Lampidee en super goed geholpen door de verkoper. Ik ben geslaagd voor mijn gehele huis.
Zeer zwakke bijgeleverde schroeven waarbij 2 van de 4 koppen afbraken waardoor ik opnieuw gaten in het betonnen plafond moest boren. Geen duidelijke omschrijving dat de lamp alleen bedoeld is voor direct te plaatsen op een contactdoos. dus er zat geen gat,sleuf om een snoer door te voeren waardoor ik zelf iets moest creëren. Kortom veel extra werk en weinig info op de site hierover.
Beste Rien, Bedankt voor je review. Vervelend voor je dat het monteren van deze plafonniere. We nemen uw beoordeling mee en gaan kijken of we de informatie op de website kunnen aanpassen of de gebruiksaanwijzing bij de lamp kunnen uitbreiden. Ondanks de moeizame montage van de lamp wensen wij u veel woonplezier toe met deze lamp en als u meer vragen of opmerkingen heeft, dan horen wij het graag M.v.g. Maarten Lampidee
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.