Meerdere lampen gekocht, wordt de tijd genomen, goed advies.
mooie producten, degelijke kwaliteit. en snel geleverd. super!
Bij mijn aankoop vergat ik de inschrijfkorting te verwerken bij afrekenen. Na een chat met Ricardo werd ik spontaan gebeld door hem om alles uit te leggen zodat ik toch de korting kreeg. Dit kregen we niet voor elkaar maar deze service vond ik super en diezelfde avond was mijn bestelling binnen en ik ben meer dan tevreden.
Advies in winkel en after sales service uitstekend
Ik heb rustig rondgelopen en kon van alles vragen. Uiteindelijk mijn keuze gemaakt, maar ik kon het niet op dat moment niet meenemen. Dus werd het apart gezet en heb ik de lampen later opgehaald. Ze staan nu te schitteren bij mij thuis.
Wij zijn bij lampidee Utrecht kanaleneiland geweest.De mensen zijn niet opdringerig. Geven hun mening, maar zeggen er bij dat het hun mening is. U moet zelf kiezen.
Fijne service en personeel neemt alke tijd voir je, groot assortiment en mogelijkheden
Even gezellig in de winkel in Utrecht langs geweest waar we zeer vriendelijk en behulpzaam door Arthur zijn geholpen. Jammer dat ze daar niet meteen de order kunnen noteren wanneer je 10.00korting hebt van de nieuwsbrief. Noteren is binnen denk ik dan maar en anders gaat het allemaal wat onpersoonlijker via de online winkel. Levering is conform afspraak en ook daar weer vriendelijke bezorger.
Één lamp was te groot, ik kon hem zo omruilen. Heel fijn.
Mooie lampjes gezien bij een lampenwinkel. Online bij Lampidee meteen leverbaar met korting! Hoe mooi is dat. Goed verpakt en snel geleverd.
Ik stapte een prachtige winkel binnen (alles mooi opgeruimd) en werd goed geholpen. Ik was al langere tijd op zoek naar een bijzondere lamp voor op onze nachtkastjes en die vond ik bij Lampidee! Ze waren ook nog eens in de sale! Omdat ik er 2 wilde hebben, werd de 2e lamp een week later naar de winkel gebracht waar ik beide kon betalen en ophalen. Ze zijn one of a kind! Werkelijk prachtig.
Wij werden hartelijk ontvangen in de winkel in Spijkenisse en hebben er veel lampen naar tevredenheid gekocht.
Verkoopster in de winkel deed heel erg haar best maar de adviezen waren niet toerijkend, de rail hangt maar zij gaf advies de rail in het midden te delen. Nu kunnen de lampjes niet gelijk boven het fornuis worden gehangen, heel jammer want je ziet het meteen als je bij het kookeiland komt.
Mooie lampen besteld. Bij ontvangst bleek 1 lamp stuk te zijn. Dit is snel en keurig opgelost. De volgende dag konden de lampen al opgehangen worden. Zeer behulpzaam en attent. Een absolute aanrader.
Vriendelijke en competente medewerkers
Fijn geholpen door Ava, veel kennis van de verlichting en duidelijk verhaal.
Ik ben goed geholpen en duidelijk advies gekregen en vakkundig mensen die daar werken.
Lamp niet gekocht bij concurrent vanwege slechte reviews. Bij lampidee zijn de reviews zeer goed en dat verdienen ze ook. De man die mij telefonisch heeft geholpen is zeer vriendelijk met veel geduld. Een aanrader om hier lampen te kopen.
bestelling beschadigd binnengekomen. gebeld met lampidee en werd snel, duidelijk en vriendelijk te woord gestaan. nieuw onderdeel met 2 dagen binnen gekregen.
De verkoopster nam alle tijd, legde goed uit en was behulpzaam met het wegdragen van de lampen. Fijne winkel
Zondag een nieuwe plafondlamp besteld maandag binnengekregen. Goed ingepakt met genoeg opvulling om transport schade te voorkomen. Lamp zelf van prima kwaliteit zoals alle lampen van Lampidee.
Lampen zelf uitgezocht. Informatie over de lampen wisten de verkopers niet. Moesten ze allemaal opzoeken. Lamp meegekregen die kapot was. Nu 4 gaten op de verkeerde plek in plafond. Vervelend. Bij het ophalen van de lampen controleerde ik de bon. Hier werd heel beledigend op gereageerd. Zo van: “En, is de bon goedgekeurd…” ipv zal ik even met u meekijken of het kopt. Niet vriendelijk. De lampen zijn prima, maar het personeel kan beter in de tijd dat ze zitten te wachten op klanten de lampen bestuderen om de klanten snel goede informatie te geven. Ik was er ook niet van gediend dat er wel moeite gedaan werd om heel dure lampen te verkopen.
Ik kreeg lamp als bouwpakket mee naar huis en dat is voor mij nog niet zo eenvoudig. Bij Ikea vind ik dat logisch (alle waar naar geld) maar hier had ik dat niet verwacht. Als ik het geweten had had ik hem niet gekocht.
Ruime keuze Personeel kan vriendelijker, eerste bezoek was op de middag, collega's waren aan lunchen, de mevrouw waar we inlichtingen aan vroegen, had moeite met uitleg te geven. Eens we bestelling plaatste ging het maar moest voor uit gaan er was nochtans geen klant na ons. We zouden 3 weken moeten wachten, dat was geen probleem voor ons, 2 dagen na bezoek kregen we telefoon dat we kunnen ophalen, was via ander filiaal bij hen gekomen, dat was leuk. Bij ophaling lang moeten wachten 20 minuten voir we werden geholpen, ze waren met andere klant bezig, ze negeerde ons béétje eens we aan de beurt waren, was het ok. Was op zondag... Maar we zijn blij met onze aankoop.
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.