bij ons bezoek aan de winkel in Utrecht zijn wij uitstekend geïnformeerd en geadviseerd door het personeel.
Wij werden heel goed geholpen. De lamp was niet voorradig in het filiaal in Utrecht woonboulevard. Wel elders, de meneer die ons hielp zorgde ervoor dat de lamp vanuit Breda de volgende avond bij ons thuis bezorgd werd.
De medewerkster informeerde vooraf wat voor een soort lamp we wensten. Ze liet ons meerdere lampen zien. Toen ze onze smaak begreep, liet ze meerdere lampen zien die bij ons zouden kunnen passen. Inderdaad hebben we een lamp naar onze smaak gezien en deze wilden we kopen. Helaas was deze lamp niet voorradig. De medewerkster heeft toen bij een andere zaak geïnformeerd en daar bleek de lamp wel in voorraad te zijn. Na een week konden we de lamp al ophalen. Ook het advies m.b.t. de lichtbron was heel goed.
In Breda zo fijn geholpen. De dame die mij weer mocht helpen is een vast gezicht al jaren in Breda. Duidelijke communicatie. Denkt goed mee. En erg fijn advies. Mijn lamp straalt boven mijn eettafel. Met dank aan deze prettige vakvrouw!!!
3 lampenkappen besteld in verschillende maten op de mooie duidelijke website. De andere dag al in huis! Alles goed verpakt! De communicatie per mail was bijzonder goed!
Fijne winkel, ruim opgezet, behulpzaam en klantvriendelijk personeel. Zowel via winkel als webshop besteld. Goed verlopen en gecommuniceerd.
Goed geholpen en reparatie netjes uitgevoerd
Vanochtend besteld, dezelfde dag nog geleverd!
Goede service en advies; jammer dat sommige producten niet op voorraad waren, waardoor ik de winkel totaal drie keer "mocht" bezoeken. Dat kost Lampidee één ster van mij.
Ik wist al wat ik wilde hebben, namelijk dezelfde ventilator als die ik vorig jaar heb gekocht. Was alleen nog het showmodel. Omdat er geen korting werd gegeven op het showmodel een 8 in plaats van een 10.
Goed geholpen. Lampenkap niet op voorraad. Voorstel gekregen om via ander filiaal de kap naar Barendrecht te laten komen. Vlot gegaan, binnen 2 dg werd ik al gebeld dat de kap binnen was. Keurig verpakt. Mooie kwaliteit lampenkap in huis!
Vriendelijke en bekwame medewerker. Mooie winkel en prachtige lampen.
Aangename service, vriendelijk, ruime keuze
na een duidelijke uitleg wat we zochten voor een lamp werden we meteen goed geholpen en de lamp met een passend voorschot laten bestellen leveringskosten waren wel erg hoog maar opslag bij hen tot wij hem konden ophalen was ook geen enkel probleem.
Ik zocht een lamp voor boven een hoekbank, die midden in de kamer staat. Het probleem is dat je dan een snoer over de grond hebt liggen. Deze lamp moest opgeladen worden. Overdag til ik de lamp naar de muur en ‘s avonds staat de lamp boven de hoek. Ideaal! Prachtig breed licht.
Alles keurig en snel geleverd inclusief de lichtbron.
We zijn diverse keren er geweest voor ideeën, uitleg en informatie. Dat hebben we gekregen, ze luisterden naar ons wat we wilden en kunnen maken. Ze dachten mee en we zijn tot een mooie oplossing gekomen met mooie lampen.
I purchased 3 wall lamps that were not in stock and needed to ordered. The wait time was two months. The products arrived exactly when they were expected and I received notification call. Everything was delivered as it should be. Positive experience and will buy here again.
Heel goed geholpen en niets is teveel
Super snel en fantastisch verpakt
Vanaf de 1e informatie t.e.m. de uiteindelijke aflevering hebben we Lampidee als een fantastische winkel ervaren met fijne medewerkers die vakkundige en duidelijke informatie geven.
Lamp gekocht tijdens verbouwing. Bonnetje in alle drukte kwijt. Na drie maanden lamp doet raar. Ondanks dat ik het bonnetje niet meer had, werd alle tijd genomen om in het kassa systeem mijn gekochte lamp op te zoeken. Daarna moeiteloos vervangen voor een nieuw exemplaar.
Pafond lamp met ventilator besteld op zondagavond en maandagavond had ik hem in huis Ik hoop nu beter te slapen
Prima bedrijf
Donk 3
2991 LE Barendrecht
Lampidee is een lampenwinkel met 4 speciaalzaken en is een kleinsschalig bedrijf waar de klant nog echt centraal staat. U wordt als klant persoonlijk wordt geholpen en geadviseerd door één van onze verlichtingsspecialisten. Zij helpen u graag met het maken van de juiste keuze bij het aanschaffen van verlichting. In onze winkels en website krijgt u als klant een goed beeld van wat er momenteel aan lampen leverbaar is, welke technieken zijn er in de verlichting en met het advies van één van onze deskundige medewerkers wordt kiezen heel eenvoudig. Zo komen we tot de beste lichtoplossing voor elke klant, ieder interieur en budget.