Bestelling niet aangekomen refund gehad

Ik heb op 24 juli een A4 kaart besteld die zou 25 juli verzonden zijn het is inmiddels 4 augustus en ik heb nog steeds niks ontvangen maar netjes opgelost door een refund van mijn bestelling.

Ruime keuze, goede afhandeling.

Ik heb hier niet zoveel aan toe te voegen. Alles is prima gegaan.

Mooie kaarten Perfect bezorgd

Goed.

Snel en goede service. Mooie kaarten.

Geweldig!

Mijn ervaring met Muller is geweldig. Het proces verloopt altijd goed. Netjes op tijd bezorgd. Alleen het assortiment voor grote A3 kaarten is niet heel groot, dat is wel jammer.

Sinds ik Mullerwenskaarten heb ontdekt bestel en koop ik mijn kaarten daar. Goede service, mooie kaarten. Ik stuur nog steeds kaartjes, groot plezier. Een klein nadeel, geen punten sparen voor kaarten of een kaartje gratis bij een bestelling. Maar je hebt wel weer gratis bezorging vanaf een bepaald bedrag.

Goede webshop

Laatst voor het eerst een bestelling geplaatst, leuke wenskaarten maar niet zo veel keuze. Over het algemeen ben ik toch tevreden mede door de goede afhandeling en verpakking.

Ruime keuze, snel verzonden

Er is een ruime keuze aan kaarten op de site. De kaarten zijn ook snel verstuurd.

Ruime keuze, goede website, snelle ontvangst produkt!

Helemaal tevredener deze leverancier

Alles verliep soepel. Bestellen is eenvoudig, afwerking is keurig. Zelfs een nazending werd verzorgd omdat 2 kaarten niet voorradig waren. Prima!

als je goed zoekt vind je de leukste kaarten die je niet overal tegenkomt

Fijn dat je op merk kunt zoeken, zodat je de kaarten die absoluut je smaak niet zijn kunt overslaan. En niet onbelangrijk... heel betaalbaar!

Snelle levering en de kaart is zeer goed van kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de wenskaart. Deze werd snel en keurig in een stevige doos geleverd.

Ik vind het een mooie kaart ik ben tevreden

Ik vind het een mooie kart ik ben tevreden

ben altijd op zoek naar orginele kaarten dat is mij nu zeker gelukt.

ruime sortering en snelle levering. geweldig

Super snelle zakelijke levering en soepel facturatieproces

Diverse wenskaarten besteld en heel snel geleverd. Top service!

Toop

Prachtige kaarten, snelle service, een aanrader!

zeer goed

na de bestelling en het inderdaad thuis hebben, ging zoals voorspeld, toppie dikke 10

Originele producten

Ik zocht naar een verjaardagskaart voor een dame die 80 jaar wordt en kwam op deze website de 3d pop up kaarten tegen. Deze zijn heel erg leuk en origineel. De verzending ging ook snel. Ik ben een tevreden klant en kom zeker terug.

mooi kaarten

goed ervaring met bestellen!

Enorm tevreden

Mooie afbeeldingen op de kaarten.

heel tevreden

Prachtige wenskaart van goede kwaliteit

Ontzettend snel

Ontzettend snel, goede service

Altijd prima verzorgd!

Altijd prima en netjes verzorgd geleverd.

gemak met 1 muisklik

als bedrijf is dit de manier om kaarten snel en gemakkelijk in huis te krijgen. Maar je kan toch persoonlijke kaarten zoeken. Zoals bij de boekhandel in een draairek.

Bijzondere Kaart!

Hij werd goed verzorgd , in bubbeltjesplastic, verzonden....het was een een 3d piraten verjaardagskaart voor mn kleinzoon.. Mooie kleuren en heel feestelijk! Een paar dagen later kreeg ik een appje van mn dochter dat de jarige Jop er heel blij mee was...met foto! Goed geslaagd!

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK