Snel mooi

Zeer tevreden.

Leuke en mooie kaarten. Goed verpakt en snel geleverd.

mooie 3d en pop up kaarten

Heel veel keuze in mooie, speciale kaarten. Snelle bezorging en goede communicatie.

TOP KAARTEN,vooral 3D/pop up,pendule

Bestel al enige jaren die geweldige pop up/ 3D/ pendule kaarten! Vind ze geweldig en word ook door vele gewaardeerd,hopelijk blijven ze ook in jullie collectiie!! TOPPIE!!

TOP KAARTEN,vooral 3D/pop up,pendule

Grote collectie originele kaarten van goede kwaliteit, én snel bezorgd!

Prima ervaringen

Ik bestel al een paar jaar mijn kerst kaarten bij Muller, mooie kaarten en altijd snel geleverd.

De perfecte kerstkaarten voor dit jaar gevonden.

Mooie kaarten en altijd snelle en goed verpakte afleveringen.

Mooie kaarten en altijd snelle en goed verpakte afleveringen.

Always something Special

De site heeft altijd wel bijzondere kaarten, zelden een saaie kaart hier gezien. Ik krijg ook vaak complimentjes dat ik altijd van die bijzondere kaarten stuur, die de ontvangers nooit eerder hebben gezien en dat doet mij vreugd en daarom blijf ik ook klant bij je. Tot voor kort was het zo jammer dat de site de kaarten niet uitvergrote als je erop klikte, zo was het vaak een gok óf het een gave kaart was , ik zie nu dat dit euveltje verholpen is, Top! Ik zal nog vaak de site bezoeken op zoek naar de unieke kaarten alhier. Thanks for the fun up till now!

Altijd wel iets bijzonders!

Altijd wel iets bijzonders

De site heeft altijd wel bijzondere kaarten, zelden een saaie kaart hier gezien. Ik krijg ook vaak complimentjes dat ik altijd van die bijzondere kaarten stuur, die de ontvangers nooit eerder hebben gezien en dat doet mij vreugd en daarom blijf ik ook klant bij je. Alleen zo jammer dat de site de kaarten niet uitvergroot als je erop klikt, zo blijft het ook een gok óf het de kaart is die ik zoek én als de prijs aan de hoge kant is zonder dat je de kaart goed kunt beoordelen tja, sorry maar dan maar niet. Dan wordt het een saaie Greetz kaart. Maar ik hoop dat je dit kunt verbeteren en ik zal nog vaak bij je kijken of er weer iets speciaals tussen zit. Thanks for the fun up till now!

Altijd iets bijzonders

De site heeft altijd wel bijzondere kaarten, zelden een saaie kaart hier gezien. Ik krijg ook vaak complimentjes dat ik altijd van die bijzondere kaarten stuur, die de ontvangers nooit eerder hebben gezien en dat doet mij vreugd en daarom blijf ik ook klant bij je, Alleen zo jammer dat de site de kaarten niet uitvergroot als je erop klikt, zo blijft het ook een gok of het de kaart is die ik zoek en als de prijs aan de hoge kant is zonder dat je de kaart goed kunt beoordelen tja, sorry maar dan maar niet. Dan wordt het een saaie Greetz kaart. Maar ik hoop dat je dit kunt verbeteren en ik zal nog vaak bij je kijken of er weer iets speciaals tussen zit. Thanks for the fun up till now!

Mooie kwaliteit kaarten

Voor het eerst hier kaarten gekocht. Ik was op zoek naar boerderijdieren en heb dat hier gevonden. De kaarten zijn heel netjes ingepakt verzonden. Kk ga hier zeker weer naar kaarten opzoek.

Erg eenvoudige sombere "eco" collectie

Oudbollige prints en ziet er sjofel uit

Snel in Kerststemming!

Al de derde keer kaarten voor Kerst besteld! Veel keuze, mooi en sfeervol en ook van goede doelen! Snelle service, keurig verzorgd verpakt zonder plastic en overbodig verpakkingsmateriaal! Ik ben opnieuw zeer tevreden!!

Snel in Kerststemming!

132 Rohofstraat