De ontvanger was erg blij!

De zoekfunctie positief. Het versturen positief. Ontvanger blij

Anders dan anders

8 kaarten aan de buitenrand gevouwen zo jammer is anders nooit maar misschien komt het door de postverzending

Ik heb mijn bestelling keurig ontvangen. En nog bedankt voor de gratis wenskaart!

Heel tevreden

Goede service, goede kwaliteit

perfect, zoals altijd

supersnel en zonder fout

heel goed

verzending van de kaarten goed in gepakt en de volgende dag al in huis

Verrassend assortiment

Superleuke kaarten met raadsel gevonden voor mijn kleinkinderen.

Mooie apart kaarten!

Ik zocht losse kaarten die ik online kon bestellen . Kwam hier terecht en heb er geen spijt van mooie aparte kaarten , supersnel geleverd en niet duur ook !

goed!

mooie kaarten, snelle levering

Ik ben zeer tevreden

Ik bestelde kinderkaarten en kreeg direct respons. Vervolgens werden de kaarten snel bezorgd. Het was een prettige ervaring!

Prachtige kaarten voor elk wat wils!

Bestellen bij Müller is een feestje! Er is een uitgebreid assortiment. Vooral de aparte kaarten zijn heel mooi en prachtig uitgevoerd. Ik krijg zelf complimenten van de ontvangers!

Mooie kaarten en fijne service

Snelle, betrouwbare levering met een persoon lijk tintje van mooie kaarten. Ruim assortiment dat ook regelmatig wisselt.

snelle en keurige aflevering van de kaarten

het assortiment is divers en bestaat oa. uit hele mooie kaarten die je niet in de winkel ziet. de kaarten worden goed en zorgvuldig verzonden,

Ruime keuze, snel geleverd

Ik bestel graag al onze wenskaarten hier. Er is een ruime keuze en er wordt snel geleverd.

Ik heb mijn eerste bestelling geplaatst en deze is snel geleverd. De kaarten zijn erg mooi en e.e.a. is ook netjes verpakt.

Mooie kaarten en snelle verzending.

Uitstekende keuze en snelle levering

Kaart kwam er snel aan, uitstekende levering dus en precies wat we besteld hadden, complimenten!!

Alles zoals het hoort te zijn.

Mooie keuze aan diverse kaarten die je niet vaak in de gewone winkels vindt. Een duidelijke website maakt het af. Verzending en info ok.

Mooie kaarten en snelle en goede service

Mooie kaarten en snelle en goede service

Prima website en -winkel

Keurige, correcte, snelle levering, altijd zeer ruime keuze via een makkelijke site

Zeer professioneel

Bestelling verliep zeer vlot, zeer zeker aan te raden aan mijn vrienden en vriendinnen, wat ik dan ook zal doen.. Vind de kaarten zeer origineel, temeer omdat ik enorm hou van de verzen van Stijn De Paepe zaliger .. geweldige kunstenaar.. dank jullie wel en tot de volgende keer allicht

Mooie kaart en goed verzorgd op tijd,

Snelle verzorging

Veilig ingepakt en snelle bezorging

Al jaren goede ervaring met het zeer ruime assortiment,betaalbare en mooie kaarten en de levering en afhandeling ook goed voor mekaar!

De kaarten zijn zó mooi! Mijn bestelling was zorgvuldig en liefdevol ingepakt, met twee extra kaarten. Het was hartverwarmend. Ik hoef er dan ook niet over na te denken waar ik mijn volgende kaarten ga bestellen. Muller heeft er een vaste klant bij.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK