Super leuk en vlug en keurig verzonden.

Ik vond het een super mooie kaart. Vond het eigenlijk niet duur als je kijkt hoe het gemaakt, bedacht, en verstuurd is. Ook was de kaart prima verpakt zodat hij niet kon beschadigen. Ik houd mij aanbevolen.

Origineel assortiment, snelle en probleemloze levering!

Bij Muller vind je kaarten die je niet overal ziet en voor een zeer schappelijke prijs. Levering is steeds snel, geen enkele op- of aanmerking!

leuke kaarten

Gevarieerd assortiment kaarten. Goed verpakt en redelijk snel geleverd.

Geweldig kaarten

Ikheb voor mijn zus besteld en was binnen 2 dagen bij mij in huis.

Veel keuze en snelle levering

Mooie en betaalbare kaarten voor elke gelegenheid. Snelle levertijd en altijd netjes ingepakt.

Hele goede service

Hele goede service en snelle levering.

leuke en mooie kaarten

zeer snelle levering en goed verpakt

Helemaal TOP!!

Na fouten van mijn kant met bestellen, ben ik erg goed geholpen. Ze namen zelf contact met me op. Uiteindelijk helemaal goed gekomen. Kan Mullerwenskaarten van harte aanbevelen. En dank voor al de hulp.

Veurtreffelijk!

Keurig ingepakt en snel bezorgd

Zeer mooie wenskaart

Alles verliep naar wens, wat wil men meer

Ruime keuze aan mooie wenskaarten

Ik vind het leuk om zelf kaartjes met de hand te schrijven en daarom was ik blij met het aanbod van Muller. Binnen 2 dagen de kaarten ook al in huis. Top geregeld.

Super goed

De kaart kwam de volgende dag al binnen, netjes ingepakt ik was bang dat hij verkreukeld zou zijn maar nee het was super ingepakt. En hij was zo leuk om te zien mijn dochter werd 18 maar je krijg meestal allemaal dezelfde. iedereen vroeg ook gelijk waar heb je die gekocht??

Goede en snellen service

zeer goed

Ik ben zeer tevreden, snelle levering en mooie kaarten.

Mooi en netjes verzonden

Goed en snel verzorgd

Erg mooie kaarten. Ook mooi in 3D en past gewoon door de brievenbus.

Nooit ontvangen wat had besteld

Netjes mijn geld terug gehad. Jammer want was voor 61 jaar huwelijksfeest ouders

Mooie, originele en kwalitatieve kaarten

Ik ben blij met mijn bestelling bij Muller wenskaarten. De kaarten zijn van fijne, mooie kwaliteit. Je ziet onmiddellijk het verschil met wat je standaard in de winkelketens vindt.

Mooi en betaalbaar

Ik heb enkele pop-up kaarten gekocht. Ze zijn knap uitgevoerd en zeer betaalbaar. Ik weet zeker dat de bestemmelingen verrukt zullen zijn.

Vlotte toezending van kwalitatief goede kaarten.

Heel positief en je krijgt goede waar voor je geld.

Schitterende kaarten

Hele mooie wenskaarten van top kwaliteit!

Snel verzonden en goed verpakt

Mooie wenskaarten, goed verpakt en snel verzonden.

heel goed!

Goede keuze en reuzesnel bezorgd

Mooie wenskaarten en snel bezorgd

Mooie wenskaarten en snel bezorgd

Prima verzorgd, op tijd in huis.

Zoals boven.

132 Rohofstraat