Top deze aparte kaarten.

Voor een 80 jarige vriendin is deze kaart perfect ,zeker met de fles omdat ze een glaasje wijn heerlijk vindt.

Voor geweldige, leuke en bijzondere kaarten, niet duur!

Ik vind hier altijd de leukste en gedurfde kaarten, hartstikke leuk hier en snel in huis, om ze zelf te bekijken en te sturen naar de gewenste geadresseerde die jou weer bijzonder vind om je geweldige kaarten.

Mooie kaarten.

Mooie kaarten, prima service en heel vlug bezorgd.

Leuke kaart

Leuke 3D kaart! Dank jullie wel

Supper om hier een bestelling te plaatsen.. Zeer mooi.. Netjes bezorgd..

Snelle levering, prachtige kaart

Uitstekend.

"Ouderwetse" degelijke boekhandel wat tegenwoordig een zeldzaamheid lijkt te zijn

Prima, zie boven, niets op aan te merken.

Goede communicatie over de levering, bestelling netjes ontvangen.

Veel keuze, netjes geleverd

Prachtige kaarten in de sale

Mooie webshop met veel soorten en maten kaarten, goede kwaliteit en allerlei soorten stijlen. Verzending zou iets vlotter mogen. Zeer tevreden!

Mooie collectie kaarten. Zeer verzorgd aangeleverd.

Op zoek naar een Engelstalige rouwkaart kwam ik op de website van Muller terecht. Drie kaarten besteld die op de beloofde dag bezorgd werden. Werkelijk prachtige kaarten, ook nog in een milieuvriendelijke verpakking met een attent begeleidend kaartje erbij. Ik kan Muller van harte aanbevelen.

Prachtig

Hele mooie kaarten, geweldig

Leuke kaarten en goede prijs

Er is een goede keuze aan wenskaarten voor elke gelegenheid. Bestelproces en levering verloopt prima. Heel tevreden.

Prachtige kaarten en goede sero

Op zoek naar kaarten zag ik Muller kaarten. Aangezien ikzelf ook Muller heet was ik nieuwsgierig. En wat een prachtige kaarten! Bestelde er meteen 1 en die werd snel bezorgd. Ben inmiddels drie bestellingen verder. Heb de site al aan een aantal mensen doorgegeven. Kortom: erg blij met deze online kaarten winkel.

Originele kaarten en niet duurder dan in de winkel.

Nét weer even anders als de kaarten die gewoonlijk in de winkels te koop zijn. Persoonlijker en/of passend voor degene voor wie hij bedoeld is.

Zeer overzichtelijke website

Leuke kaarten voor elke gelegenheid.

vlot en snel

Sommige door ons gekozen kaartjes leken op karton afgedrukt en daar zaten ook nog eens bruine groetenboerachtig papieren enveloppen bij, ik gok dat deze van gerecycled papier waren.

Leuke originele kaarten

Hele leuke kaarten die je niet overal ziet. Ik had ook een 3D kaart besteld, echt heel mooi en prettig geprijsd.

Prima levering op tijd afspraak na gekomen.

Wat ze berichten met bestelling is correct. Gebeurd ook.

Ik ben al jaren fan van Mullerwenskaarten

Prachtige (3D)kaarten, groot assortiment en prettige service. Ik krijg altijd hele positieve reacties van degenen die de kaarten ontvingen.

Oke

Prachtige wenskaarten, correcte levering!

Prachtige wenskaarten, correcte levering!

Mooie leuke swingcard gekocht, snel verzonden

Kaart zoals verwacht, goed verpakt en nog een aardig kaartje erbij helemaal prima

Niets ontvangen. Pakketje waarschijnlijk ergens anders aangeboden.

Geen sterren zie reden

Mooie wenskaarten

Uitgebreid assortiment en uitstekende service

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK