Prima service geheel naar wens

Bestelde kaarten waren snel geleverd

Mooi product, snel in huis

Goede kwaliteit, goede prijs en snel ontvangen

Prima service.

Kaarten zijn mooi en op tijd bezorgd.

mooie kaarten , keurig verzorgd verzonden

toegankelijke website met variatie in kaarten, makkelijk te bestellen en keurig verzorgd binnen gekregen

Veel keus, mooie kaarten en snelle levering.

Heb plezier kaarten uitgezocht!

prachtige originele kaarten!

Vlotte bezorging, ruime keus in kaarten die net wat specialer zijn!

Betrouwbaar en ruime keuze

Snelle afhandeling en komt afspraken na

Ook in deze rare tijd verzorgen jullie de bestelling top!

Beste lezer, ik schrijf het hierboven al. Ondanks dat deze tijd lastig is voor veel mensen weten jullie ook de bestellingen aanvraag goed te regelen. Meer is niet nodig. Dank en stay safe!

Mooie collectie, prima service

fijn om een beperkt aantal kaarten te kunnen kopen en met een factuur (achteraf) te kunnen betalen. Zelfs in deze tijd, met speciale weersomstandigheden, goede levering.

goede service

goede service ,overzichtelijke site. wel heb ik t idee dat de keus in tienerkaarten op t moment iets minder is

Super goede service

Heel vriendelijk en netjes telefonisch te woord gestaan .

Snelle levering en mooie kwaliteit kaarten

Prima service mooie kaarten

Aanrader, zeker in corona tijd heel fijn om toch mooie kaarten in huis te hebben.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, juiste artikelen ontvangen.

Mooie kaarten, goeie service

Gevonden wat ik wilde, en snel geleverd

HELEMAAL TOP

Het zijn hele mooie kaarten alleen mag wel meer keus voor zomaar.. Maar voor de rest echt mooi.

Prachtige kaarten

Mooie collectie ,en vlot, en makkelijk voor ons , En erg hulpsaam ,ik had vorige keer wat verkeerd ingevuld .. dit was met 2 uurtjes verholpen .een fijn bedrijf . Vr.groet Gerda...

Leuke kaarten

Handig in deze tijd en snelle levering.

Mooie kaarten en op tijd bezorgd

Heel veel sortering van mooie kaarten

Mooie kaarten

Veel keus, mooie kaarten en snel bezorgd.

Mooie kaarten

Ruime keuze aan diverse kaarten en vlotte bezorging

Mijn enige opmerking is dat er een aantal kaarten niet geleverd konden worden, terwijl ik ze wel via de webshop kon bestellen. Misschien is het handig om dit al aan te geven als je de bestelling doet. bijvoorbeeld door niet leverbaar te vermelden.

Tip top

Ik had een doos kaarten gekocht, om Amnesty te steunen. En daarnaast ook nog een afzonderlijke kaart. Alles was in goede staat aangekomen, geen verbogen kanten, krasjes. Ik zal hier zeker in de toekomst nog meer bestellen. Uiteraard zou het leuk zijn om bv. een soort stempelkaart/ verzamelkaart te krijgen, zo dat je uiteindelijk een keer een bestelling zonder verzendkosten hebt of bv. met een paar andere leuke kaarten cadeau!

Ruime keuze, goede service.

Ideaal in deze corona tijd. Verjaardagskaarten, zomaar kaarten, beterschap kaarten, condoleance kaarten. Soms sta je er niet bij stil dat je ze nodig hebt (zeker de laatstgenoemde), even bestellen en de levering is snel. Ben blij dat ik deze online winkel ontdekt heb.

Geweldig!!

Al diverse bestellingen gedaan,altijd snel in huis,en prima verzorgd. Ook achter de schermen hele vriendelijke mensen.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK