snelle levering en super mooie kaarten .

ik ben erg tevreden over de mooie kwaliteit kaarten en vooral de snelle levering hiervan.

Geweldig!

Ik was blij verrast door de uitgebreide keuze. Binnenkort ga ik weer bestellen voor mijn ernstig zieke achternichtje en haar broertje. Haar gezichtje licht helemaal op als ze een kaart krijgt.

zeer prettig bedrijf

Erg mooie kaarten netjes verpakt en snelle verzending

Leuke kaarten, goed verzorgd echt een aanrader!

Veel keuze in kaarten. Snelle levering. Zeer tevreden.

Mooie kaarten en vriendelijke hulp!

Verrassend assortiment met kaarten. Er ging tijdens de bestelling iets fout, maar bijzonder vriendelijk te woord gestaan en gelijk alles opgelost, ondanks deze chaotische tijd.

supermooie kaarten ,snel en correct geleverd

Mooie site om te zoeken. Duidelijke aanduiding ,dat men tijdelijk was gesloten en wanneer de winkel weer open was om te bestellen.

Prachtig assortiment kaarten, zeer makkelijk te selecteren en bestellen, keurig volgens afspraak bij mij thuis bezorgd.

Bijzonder mooie kaarten, ruime keuze en snelle levering.

afasie

afasie

Goede service, snelle levering

Veel keuze tegen een leuke prijs en snel in huis

Aanrader....!

Fijne website. Ruime sortering. Vriendelijke medewerker. Snelle en correcte levering.

Snel geleverd en naar verwachting

Makkelijk bestellen, snel geleverd. Producten conform verwachting.

Top snel en goeie kwaliteit bloemen

Vlotte service snelle bezorging en enthousiaste reacties op het kado zelf.

Mooie kaarten

1 kaart was fantastisch mooi 2 andere kaarten 3D waten wat klein uitgevallen, dacht dat ze groter waren maar toch mooi

Prima kwaliteit en dito service

Een aanbod van grotere postkaarten zou een pluspunt zijn.

Snelle levering, mooie kaarten

Ik heb twee grote kaarten besteld voor afscheid van een collega. Ze kwamen snel en zagen er mooi uit. Prima.

Duidelijke website en snelle levering

De website had een goede indeling. Ik had de kaarten die ik zocht snel gevonden. De afhandeling was snel en correct. Ik kon achertaf betalen, ook wel fijn. De levering was zoals afgesproken.

Snel besteld en achteraf betalen; ideaal voor mijn werk!

Flinke keus in kaarten, bestelproces is eenvoudig en dat ik achteraf kan betalen is erg handig omdat ik niet met i-Deal kan betalen voor mijn werk. Levering kon iets sneller, maar dat hoeft niet aan het Muller te liggen. De bezorgingslink was er wel snel. Ga ik zeker vaker gebruiken!

Erg tevreden

Een aantal van de kaarten vind ik erg mooi en ik zou niet weten waar ik die (behalve bij Mull;er) kan kopen. Maar ook de service vond ik goed toen ik belde omdat ik niet helemaal begreep welke kaarten nog op voorraad waren. Vriendelijk en professioneel en de karten zagen er bij aankomst ook heel goed uit. Ik ga zeker vaker bij Mullerwrnskaarten kaarten bestellen.

Zeer duidelijke website

Mooie kaartencollectie, redelijke prijzen en snelle levering.

3d kaart bestaat uit teveel kleine stukjes.

Ook was het onduidelijk hoe hij opgezet moet worden. Helaas niet kunnen gebruiken.

Uitstekend!

Ik koop normaal kaarten in de boekwinkel die nu gesloten is, dus de online-kaartenwinkel van Muller biedt uitkomst én zijn goedkoper! Goed verpakt en correcte zending! Tip: misschien ook postzegels erbij verkopen?

Snelle levering, mooie producten. Zeer tevreden.

Mooie kaarten.

Ik ben blij met de mooie kaarten die ik heb besteld bij Muller. Ik ga hier vaker bestellen nu de boekhandel is gesloten.

Mooie kaarten, keurig geleverd.

Mooie kaarten, keurig geleverd.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK