de bestelling gauw geleverd

snel en goed

Ruime keuze,goed werkzame site en snelle levering,goede kwaliteit

super service

Muller is goed telefonisch bereikbaar, denken met je mee en helpen waar ze kunnen, dus de ideale webshop

Prachtige kaarten en snelle service

Prachtige kwaliteitskaarten, mooie ontwerpen, snelle levering, helaas 1 uitverkocht. Wel geld terug. Heel tevreden

Prachtige kaarten!

Ik heb al ervaring met Judith Stam en jullie collectie is vrij uitgebreid ! Dit was mijn eerste contact met Muller wenskaarten en dat gaat in de toekomst vast meer worden!

Veel keuze, leuke kaarten en snelle levering.

Was verrast door de grote verscheidenheid. Originele kaarten.

Snel en keurig geleverd!

Goed product , snelle levering

Zonder meer goed.

Mooie kaarten

Allerlei leuke en mooie kaarten kunnen kopen, juist in Corona tijd heel fijn.

Tof assortiment en prima service

Wij zochten 3D kaarten voor de verjaardagen van onze kleinkinderen. Bij Mullerwenskaarten vonden wij een uitgebreid assortiment met een brede waaier aan onderwerpen. Keuze te over dus. De bestelling zat tijdig in de bus, stevig verpakt. De kleinkinderen gaat heel blij zijn. En de kleinkinderen tevreden, oma en opa ook tevreden.

Prima keuze

Leuk assortiment en snelle levering.

Snelle verzending

Goede verpakking; hoge verzendkosten

Goed overzicht en snel geleverd.

Rustig uitkiezen en makkelijk bestellen

Door de lockdown kon ik niet naar mijn vaste kaartenwinkel. Daarom gaan zoeken op internet. Ik had een stapeltje kaarten nodig om een week lang mijn dochter elke dag een kaart te sturen. Ze is druk met het afronden van haar studie, vandaar. Het was makkelijk zoeken zo!

prima ervaring

snelle levering, en ruim assortiment

Mooie uitvoering en materiaal Veel onderwerpen.... Snelle afhandeling

Prettig contact

Nadat bleek dat mijn postcode niet klopte bij het opgegeven adres werd ik keurig opgebeld en werd mijn fout opgelost. Helemaal top! Ik zit echter nu al heel lang te wachten op een pakketje dat ik nog steeds niet ontvangen heb... wellicht dat dit door de Corona komt.. Ik blijf nog maar even wachten (11 dagen nu..)

Leuke kaarten en heel netjes bezorgd.

Leuke kaarten en heel netjes bezorgd.

Snelle levering en mooie kaarten

Snelle levering, mooie kaarten en prijs-kwaliteit erg goed!

Goede selectie, goede service.

Geweldige service en snelle levering ondanks drukte i.v.m.corona

Kaarten waren bijzonder goed verpakt . Alles was naar wens en bovenal snelle levering . Bedankt

prima in orde

zeer ruime keus vlotte levering goede prijs/kwaliteit

netjes verpakt De kaartjes zijn zoals ze worden voorgesteld bv. Kleuren Overzichtelijke side.

Zeer netjes verpakt én milieubewust zonder plastic.

Duidelijke site. Snelle levering

132 Rohofstraat