Snelle levering. 2 kaartjes die fletser met kleur waren dan ik had gedacht. Verder prima

Snelle, nette levering, super leuke kaart

De kaart is geweldig en werd snel geleverd. Alles was keurig verpakt en zag er goed uit.

Fijn, zeker in deze lockdown

Het is bijzonder prettig om toch een mooie en tevens persoonlijke kaart te kunnen kiezen uit jullie uitgebreid assortiment in deze rare tijden. Ik ben er erg blij mee en zal dit zeker met het oog op de toekomst vaker doen.

Leuke wenskaarten op de deurmat

Gezien Corona willen we juist meer fysieke kaarten verzenden. Via Muller hebben we deze via de webshop uitgezocht en laten bezorgen. Ik heb de eerste blijde reacties al binnen. Medewerkers waarderen een kaart op de deurmat enorm!

Leuke kaarten, snelle levering

Leuke kaarten besteld. Niet al te duur en snel geleverd.

Mooie kaarten

Ruime keus en mooie kaarten. 18 verschillende kaarten besteld en ben er echt blij mee.

geweldig leuke kaarten!

heel leuke kaart en fijne presentatie maar ik zou graag de mogelijkheid hebben gehad om direct vanuit Mullerwenskaarten te versturen. Vooral in deze drukke tijd scheelt dat toch gauw een paar dagen. Verder een perfecte winkel voor echt heel leuke kaarten

Snelle levering.

Groot assortiment en leuke kaarten

ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze aan prachtige kaarten en hele snelle levering.

Zeer leuke kaartjes en goed verzorgd verstuurd! Aanrader.

Leuke kaartjes en zeer.verzorgs opgestuurd. Aanrader

Snel en netjes ontvangen.

Snel en netjes ontvangen. Superleuke items !:

Hele mooie kaarten

Snel en makkelijk!

Snelle levering, veel keuze en erg handig! Ik ga zeker nog een bestelling plaatsen.

Veel keuze en snelle levering.

Heerlijk thuis op je gemak een kaart uitkiezen, bestellen en zonder problemen wordt alles thuis geleverd.

Snelle levering!

Fijne webshop en snelle en adequate afhandeling/levering.

Is prima.

Is prima.

Super service en mooie kaarten

Zeer snelle bezorging en leuk om de kaarten uit te zoeken op de site. Ik heb een hoop mooie kunnen vinden. Enige minpuntje was dat de bestelling via de iPad niet helemaal vlekkeloos verliep. Ik wilde een kaart uit het winkelmandje verwijderen, maar in plaats dat de bedoelde kaart verdween, was ik een andere kaart kwijt. Bestelling uiteindelijk maar opnieuw geplaatst. Ik kom hier volgende keer graag weer kaarten kopen.

Mooie kwaliteit kaarten en snel bezorgd!

Keuze uit een mooi assortiment kaarten die een goede kwaliteit hebben en snel thuis zijn bezorgd!

Netjes verpakt, mooie artikelen!

Mooie artikelen, snel geleverd in coronatijd en netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar om een bestelling te plaatsen.

prettige website, en bestelling kwam keurig op tijd en correct binnen

nu we niet naar de wenskaarten winkel kunnen voor een leuke kaart, is dit een prima alternatief. leuke en brede keuze van een paar dubbeltjes tot enkele euro's voor bijv. de pop up kaarten. nette communicatie over de bestelling en alles klopte zoals besteld.

Uitmuntend

Een originele kaart voor een goede prijs. De kaart was goed verpakt en voldeed aan mijn verwachting. Hopelijk breiden jullie het aan pop-up kaarten uit.

Heel mooie kaartjes, 1 dag later al in huis!

Alle kaartjes die ik heb besteld zijn heel mooi en van goede kwaliteit. De levering was supersnel, na 1 dag waren ze al toegekomen!

Snelle, correcte levering zonder poespas.

Snelle, correcte levering zonder poespas.

Alles klopte betreft de bestelling

Via een zoekopdracht bij sute gekomen. Luxe en christelijke kaarten gekocht. Dat verliep naar tevredenheid

Positieve

Zeer snel geleverd. Erg mooie kaarten, en veel keus. Goed adres om kaarten te bestellen, raad ik aan.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK