Groot assortiment kaarten in een fijne webshop

Heb vandaag mijn bestelling wenskaarten ontvangen. Ben erg tevreden over de kwaliteit, en de snelheid waarmee de kaarten werden bezorgd. Er is voor elke gelegenheid en portemonnee een kaart te vinden! Echt een aanrader

Simpele bestelprocedure, snel en onbeschadigd geleverd!

Had snel twee originele kaarten nodig. Een paar muisklikken en de volgende ochtend lagen ze in de bus. Veilig verpakt in een dikke enveloppe en de kaarten voorzien van een extra kartonnen inleg om vouwen te voorkomen. Top!

Uitstekend.

Ruime keuze. Ben jaarlijks op zoek naar kerstkaarten die je niet in de winkel kan vinden. Bij Mullerwenskaarten lukt dat iedere keer.

Ik zocht een specifieke kaart, maar het aanbod was zo ruim (en leuk!) dat ik maar gelijk meerdere kaarten heb gekocht. Snelle levering en goed verpakt. Erg tevreden!

Snelle en verzorgde verzending.

Mooie keuze aan kaarten die snel en zorgvuldig verpakt zijn aangekomen.

Vlotte verwerking van de bestelling

Prachtige kaarten, top service

Zoals altijd zijn de kaarten weer erg mooi, goede kwaliteit en snel verzonden. Altijd weer fijn om mijn bestelling te ontvangen.

Kaarten met een ziel!

Mooiste kaarten heb ik bij Müller wenskaarten gevonden. Speciaal en met de K van kunst. U hebt er een vaste klant bij! De leveringstijd viel mee. Zorgvuldig verpakt. Bedankt! Mariette

Mooie kaarten en snelle service.

Mooie kaarten en heel snel geleverd.

Hiermee kan ik veel mensen blij maken met een bijzondere kaart.

Spannend en verrassend

Best spannend om op internet pop up kaarten te bestellen. Maar het viel allemaal prima mee Mooie kwaliteit

Keurig en snel

Voor herhaling vatbaar

Mooie kaartjes die ik zelf zou willen krijgen

Vlotte bestelling en betaling. Goede opvolging van de bestelling. Snelle levering en goed verpakt. Top!

Goede service!

Niet alleen een goede service, maar ook een super snelle levering!

Top bedrijf !!!!!

Zeer vrienderlijk bedrijf en een absoluut mooi aanbod kaarten van alle soorten.......!!!!!!

Aanrader!

Uitgebreid aanbod van kaarten op voorraad. Zeer snelle en correcte levering. Ga ik zeker weer bestellen!

Ik ben uiterst tevreden!

De Mullerwenskaarten zijn fraai, kwalitatief goed en uiterst betaalbaar. Daarnaast steun ik met mijn aankoop diverse goede doelen.

Verzorgde levering

Allereerst was het een feestje op zich, om te kiezen uit een mooi en origineel assortiment kaarten. De bestelling was makkelijk te plaatsen en werd de volgende dag keurig bezorgd. De kaarten waren zorgvuldig verpakt in de doos. Alleraardigst vond ik de begeleidende bedankkaart van de winkel. Ik ben een tevreden klant

Alles was prima en netjes verlopen!

Hadden wat Sinterklaaskaarten te bestellen en ik had ze op dinsdag besteld had en ze waren netjes op woensdag al in huis. Netjes ingepakt en door de brievenbus.

Goede kwaliteit kaarten, snelle levering en prettige website

De kaarten zijn van prima kwaliteit en snel geleverd: de volgende werkdag in huis.

Zoals ik had gedacht ziet de kaart er uit

Prima kwaliteit,mooi

mooie kaarten en goede bezorging

Muller heeft het setje kaarten dan niet geleverd was, per omgaande opgestuurd. Super.

prima,niets op aan te merken.

mooie kaarten, veel keuze, hier eindelijk het kaartje gevonden wat is al lang zocht, snel geleverd,keurig verpakt.

Mooie kaarten snel geleverd.

De kaarten waren nog mooier dan ik me had voorgesteld. Ze waren de volgende dag in huis, geleverd in een nette verpakking.

Prima winkel.

Goede en mooie wenskaarten. Deze worden altijd op tijd bezorgd.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK