Snel in Kerststemming!

Al de derde keer kaarten voor Kerst besteld! Veel keuze, mooi en sfeervol en ook van goede doelen! Snelle service, keurig verzorgd verpakt zonder plastic en overbodig verpakkingsmateriaal! Ik ben opnieuw zeer tevreden!!

Mooie kaarten en zorgvuldig ingepakt

Ik heb voor het eerst wat bij Muller wenskaarten gekocht omdat ik gericht op zoek was naar boerderijdieren en op internet hier op uit kwam. Ik heb hier gevonden wat ik zocht en was blij toen ik het thuis ontving. Heel zorgvuldig ingepakt wat ik erg waardeerde want het waren wat duurdere kaarten van speciaal papier. Ik ga hier zeker weer kaarten bestellen!

Snelle verzending en zorgvuldig ingepakt.

Prachtige kaarten en nette verzending!

Prachtige kaarten en nette verzending!

Mooie kaarten

Goede en snelle levering. Mooie kaarten. Top.

Mooie kaarten

Goede en snelle levering. Mooie kaarten. Top.

Leuk assortiment en fijn geprijsd!

Heerlijk om thuis vanuit mijn stoel het assortiment te kunnen bekijken. Net even anders dan de gangbare collecties en vriendelijk geprijsd. Ik ben fan!

Hele mooie apparte kaarten.

Mooie apparte kaarten,even iets anders, en snelle levering.

Hele mooie apparte kaarten.

Mooie apparte kaarten,even iets anders, en snelle levering.

geweldig

goed verpakt. Kan door de brievenbus. Kaarten zien er zo uit als op de site. Geloofwaardig.

Fijn assortiment en vriendelijk geprijsd!

Heerlijk om de zoveel tijd vanuit mijn stoel een keuze maken. Assortiment wat net even wat anders is dan de gangbare collecties. Ik blijf een trouwe klant!

Geweldig zoals op de foto

Ik had een kaart besteld, deze was precies zoals op de site weergegeven. Helemaal top. Snelle levering

Geweldig zoals op de foto

Prachtige eigentijdse afbeelding van de kerststal

Mooie kaart, 'snelle levering

Leuke site