geweldig

prima alles de kaarten verzending

Prachtige kaart - goede verpakking!

Voor de 21ste verjaardag van mijn dochter had ik een A4 kaart besteld. Ik houd dan altijd mijn hart vast in wat voor verpakking hij zit (gekreukeld, gescheurd). Muller had hem in een sterkte envelop gedaan waardoor hij perfect aan kwam. Ik blij - dochter blij. Mooie selectie kaarten bovendien.

Redelijk goed

Prima levering , mooie kaarten. Zat alleen 1 verkeerde kaart bij, andere tekst als dat ik besteld had, erg jammer want die was voor een bepaald persoon bedoeld.

Mooi assortiment kaarten

Makkelijk te bestellen, netjes verstuurd

Blij met Muller wenskaarten!

Veel keuze in prachtige, luxe kaarten. Bestelling wordt goed verpakt en snel verzonden.

Stijlvol

Mooie collectie kaarten Vlotte levering

Leuke kaarten

Prima verzorgd

Mooie kaart en snelle levering

Ik heb voor het eerst een kaart besteld via Muller en ben er erg tevreden mee! Een mooie kaart voor een goede prijs en met een snelle levering. Inclusief grote envelop.

geweldig!

veel keuze, en snelle bezorging!

Leuke kaarten, leuke prijs en snel geleverd

Ruim assortiment van kaarten: kleine, grote en bijzondere kaarten. Daarnaast wordt er ook gedacht aan het milieu en worden niet alle kaarten in plastic geleverd. Ik heb al meerdere bestellingen gedaan en ben alleen maar enthousiast.

Zeer tevreden!

Erg blij met de prachtige kaarten. Super snelle levering, keurig verpakt. Fijne, overzichtelijke website en ruim assortiment - zal hier zeker weer bestellen.

Mooie kaart besteld Ford verpakt snel geleverd !!

prachtige kaarten en snelle levering

heel andere soort kaarten

Binnen een paar minuten had ik een zakelijk account aangemaakt en mijn bestelling geplaatst. De factuur ontving ik heel snel en mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis, echt heel snel! Op de factuur stond het factuuradres in eerste instantie niet goed vermeld, maar na één mailtje was dat al aangepast en had ik de correcte factuur al ontvangen. Super snelle service, leuk aanbod, goede prijzen: echt een aanrader!

Mooie kaarten. Snelle bezorging. Goed verpakt.

Super tevreden!

Super snelle service. Prachtige kaarten. Mooi en degelijk verpakt.

Prima voor zakelijk gebruik

Veel keus, makkelijk bestelproces en snelle levering.

Prima service zeer snelle levering

Prima gegaan

Hele leuke aparte kaarten besteld. Netjes bezorgd. Mijn vrouw heeft de kaarten besteld.

Prima kwaliteit

Snelle levering en een mooie kwaliteit. Goede prijs/kwaliteitverhouding!

Kaart was goed en kwam op tijd aan. Helaas had de postbode de kaart wat gevouwen (Het was een A4 model) Niet onherstelbaar gelukkig en ook niet de schuld van Muller wenskaarten, maar toch nidet de bedoeling. Dank

meer dan super!

Jullie aanbod is fantastisch - fijn om andere kaarten te kunnen kopen dan in de winkels voorradig zijn. We geven - in coronatijd/ en daarna heel veel mensen een steuntje in de rug ( een reden te verzinnen is er toch altijd wel) De reacties zijn altijd even positief: wat een mooie kaart / wat een warm gebaar. Dat is dan wel dankzij jullie enorme aanbod!!! Wij blijven jullie vaste klant! Ga door met dit mooie aanbod. Vriendelijke groet, Rob en Roelie Schraven. Veldhoven.

Super snelle en keurige service

De ene dag besteld, en de volgende dag al in de brievenbus, zo snel! Keurig verpakt, met een leuk kaartje als bedankje er bij. Erg leuk dit zo te ontvangen.

Snelle levering en super netjes verpakt.

Geweldige sevice

Ik had fout gemaakt en ik werd direct gebeld . Zodat ik fout kon herstellen . En de kaarten samen werden verzonden zodat mijn verzendkosten lager uitvielen.. Geweldig echt n site om aan te raden. De kaarten zijn ook heel erg mooi.. Even wat anders dan de standaard kaarten .. Top ludy

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK