Mooie, bijzondere kaarten.

Heb mn kleinkinderen heel blij kunnen maken met een paar lenticulaire kaarten..Dit zijn kaarten, die de afbeelding veranderen als je ze beweegt...vooral "de zoen" en de "rex-t" werden gewaardeerd. Puntje van kritiek: hoge verzendkosten, waardoor het geheel toch weer nèt iets te.... Maar verder een heel goed adres voor toekomstige kaarten. Goed verzorgd opgestuurd in bubbeltjesenvelop!

Geweldig assortiment kaarten voor iedere gelegenheid.

Muller heeft voor iedere gelegenheid. Ik slaag er iedere keer, of het nu om kerst-, verjaardags- of ‘zomaar’ kaarten gaat. Groot aanbod van simpel tot luxe. Fijn om een voorraadje in huis te hebben.

Originele kaarten. Byzondere designs.

Special cards for Valentines and anniversaries.

Erg goed

Die waren er goed super gewoon

Prachtige kaart en heel leuk om te geven!

Prachtige wenskaarten

De wenskaarten voldoen aan de verwachtingen ,levering ook correct

Snel geleverd! En ruime keus

Er is een ruime keus aan bijzondere kaarten.

Altijd goede service

Ik heb nu een paar keer kaarten bij Muller wenskaarten besteld en altijd worden ze snel en goed verpakt bezorgd. Zeer tevreden over de service!

Tiptop

Ik bestel hier regelmatig kaarten en dat komt door de ruime keuze en de prima afhandeling van elke bestelling!

Niets op aan te merken

Op alle fronten voor 100 % beantwoord aan mijn wensen en verwachtingen. Mooie kaarten, mooi verpakt, snelle en correcte verzending, keuze mogelijkheid qua betaling ( creditcard) en tenslotte steunen van goed doel. (Amnesty International)

Mooi aanbod, snelle levering.

Uitgebreid aanbod van nederlandstalige kaarten, mooi en niet te duur. Snelle en gratis levering.

Mooi en snel

Mijn bestelling was naar mijn wensen en ook milieuvriendelijk verpakt. Verdient navolging!

De meest mooie kaarten ooit!

Ik verstuur erg vaak kaarten en koop dan ook regelmatig een flinke serie kaarten bij Muller. Ik wil altijd voor elke gelegenheid kaarten op voorraad hebben! Ik slaag dan ook erg goed bij Mullerwenskaarten.

Mullerwenskaarten naar wens

Prima aanbod, snelle levering.

super

Leuke kaarten en snelle service, graag zou ik er alleen een factuur van willen hebben

Het zijn aparte en heel mooie kaarten. en kan ze iedereen aanbevelen

Ik krijg altijd heel mooie reacties, als ik een kaart verstuur

Goede overzichtelijke website. Snelle levering en bestelling netjes verpakt met een leuke kaart erbij

Mooie kaarten en goede, snelle service

Mooie kaarten en goede, snelle service

Prima.

Prima.

Mooi product en snel geleverd!

Goed verpakt waardoor de kaarten kreukloos zijn bezorgd.

Prima!!

Zeer mooie kaart en snelle bezorging

Leuke kaarten, goede prijs.

Snel geleverd en je steunt ook nog een goed doel

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, snelle levering

prettige afhandeling en goede verpakking

leuke en originele wenskaarten zeker voor met name kinderen

Mooie kaarten en een snelle service. Een zeer tevreden klant.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK