Niets op aan te merken

Ruim, mooi assortiment, snelle bezorging

Mooie producten en goede levering

Mooie producten en goede levering

Goed en snel geleverd

Prima service!

Mooi product, geweldige service en snelle afhandeling van mijn order. Zeker aan te bevelen.

Fijne site en snelle levering!! Top!!!

Heel erg blij met jullie ruime selectie van Gaelle Boussonnard. Nergens anders zo’n grote keus.

Prachtige kaarten, snelle levering

Heel blij met de prachtige kaarten. Vlotte levering en de kaaten waren uitstekend en met zorg verpakt.

Ben zeer tevreden, mooie kaart goede service snelle bezorging. Groet Brenda.

mooie kaarten, snelle levering

zaten wel een drietal grote verjaardagskaarten bij terwijl dit kaarten voor een Huwelijk hadden moeten zijn.

Prachtige kaarten, helaas niet allemaal transport overleefd

De website is duidelijk, je kan een heel goed beeld krijgen van de kaarten, ook de 3D kaarten. Deze laatste categorie is wat prijzig, maar voor sommige gelegenheden zeker de moeite waard. Echter, sommige zijn zo delicaat dat ze bij ons het transport niet hebben overleefd (message in a bottle kaart)

Vlotte levering, mooie kaarten

Makkelijk besteld via Bol.com. Levering vlot en netjes verpakt. Mooie en originele kaarten !

kaarten voor verjaardagen

keuze goed genoeg! mis toch een beetje wat meer verschillende genres humor/stijl in de specifieke kaarten maar heb leuke kaarten kunnen uitzoeken. snelle levering(postbusverpakking!) en met zorg verpakt!

Ontvangen zoals ze er online uitzagen goede kwaliteit

Top snelle levering netjes veroakt

Perfect!!

Voor het eerst een 3D verjaardagskaart besteld Zeker een aanrader!!! De jarige vond hem prachtig!!! In de toekomst ga ik zeker nog meer kaarten bestellen.

snelle bezorging, leuke kaart keuzes

leuke kaarten

Mooi assortiment kaarten

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keus! Snel geleverd.

Alles prima

Van bestelling tot ontvangen prima geregeld.

De kaarten komen overeen met de afbeeldingen en omschrijving op de site. De levering was vlot

Kwaliteit en op tijd

Netjes ingepakt, snelle verzending

Mooie kaarten voor een eerlijke prijs. Alles was netjes ingepakt en snel verzonden.

Snelle verzending. Uitstekend verpakt.

Mooie kaarten, goede klantenservice

Muller heeft mooie en aparte wenskaarten die je niet snel ergens anders vindt en voor een heel schappelijke prijs. Snelle verzending. Ook een snelle reactie op mijn e-mail. Al met al een hele fijne webshop.

Snelle service, mooie kaarten

Ik heb twee kaartenpakketten besteld. Ze werden snel geleverd. Omdat ik veel kaarten verstuur en kaarten per stuk best duurzijn, zocht ik pakketjes. Bij Muller hebben ze een leuke keuze met kunstkaarten. Ik zou het ook leuk vinden als er nog meer keuze kwam in kaartenpakketten voor bijzondere gelegenheden.

Super mooie kaarten

De kaart die ik besteld had was erg mooi.. bestelling was snel binnen. Wel vond ik de prijs wat aan de hoge kant ( als je de kaart ook gaat gebruiken als cadeaukaart met geld) Met vriendelijke groet, Astrid

Goede keuze, snelle verzending en complete levering.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK