Prima! Heel tevreden

Goed assortiment, mooie kaarten. Een foutje in de levering is direct en naar volle tevredenheid hersteld.

Is prima

Mooie kaart, netjes verpakt en op tijd geleverd.

Ontzettend leuke kaarten

Iedere 3d kaart is een cadeautje op zich.

Leuke collectie kaarten en supersnel in huis!

Uitstekend!

Goed ingepakt en snel geleverd. hele mooie kaarten!

Top webwinkel!

De wenskaarten waren heel zorgzaam ingepakt , zijn prachtig en van uitstekende kwaliteit De levering was snel met een leuk bedankje er in . Op deze prima website bestel ik zéker nog eens.

Ik hou van Mullerwenskaarten

Ik heb al zooooveel mensen een mooie dag bezorgd en verrast met die geweldige 3D of pop-up kaarten.

ruim assortiment, vlotte levering, goede afhandeling.

Snelle service duidelijke uitleg

N.A.v mijn vraag , werd ik gelijk goed en snel geholpen

leuk assortiment en snelle nette toezending

Ik hou ervan leuke, originele kaarten te sturen. In deze winkel vond ik mooie, originele kaarten. Ze werden snel en netjes verpakt toegestuurd.

Prachtige kaarten

Hele bijzondere swingcards voor mijn drie kleinkinderen die binnenkort jarig zijn

Mooie kaarten en super snelle levering!

De kaarten zijn super mooi en de levering heel snel!

Snelle levering, mooie kaarten

Mooi assortiment aan kaarten, netjes verpakt en zeer snel geleverd. Erg tevreden

Veel keus en snelle levering

Veel keus en snelle levering

snel

bestelling super snel ontvangen; zaten goed ingepakt zodat de wenskaarten ongeschonden zijn aangekomen

geweldig

veel keuze, netjes op tijd alles binnen

Mooie collectie wenskaarten!

Ik heb originele kaarten van goede kwaliteit kunnen vinden.

prachtige kwaliteitskaarten

Hele mooie kaarten, mooie kwaliteit

Mooie kaarten, snelle bezorging.

Ik had op korte termijn wat voorjaarskaarten nodig. Veel keuze en zeer snel in huis. Top!

Mooie kaarten, keuze genoeg, snelle levering

Netjes en compleet

De kaarten waren / zijn mooi, netjes en compleet. Goed verpakt. Alles wat ik besteld had was ook verzonden.

Probleemloos

Het bestellen is eenvoudig en duidelijk, deze levering snel en netjes verpakt.

Veel keuze en snelle levering.

In alle categorieën is veel keuze aan wenskaarten. Wij bestellen kaarten voor ons bedrijf en daarom is het makkelijk dat er via een factuur betaald kan worden. De levering is binnen enkele dagen.

Een goede bestelling van mooie wenskaarten ervaren.

Vanwege de actuele drukte op de website, werden er geen nieuwe bestellingen aangenomen tot de volgende dag, zodat ze de bestellingen konden verwerken. Hier heb ik begrip voor. Mooi assortiment aan kaarten, en toen ik de bestelling had geplaatst had ik ze snel in huis. Zeer tevreden.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK