perfect

Perfect!

Muller wenskaarten zijn een succes! Ze worden mooi verpakt opgestuurd. Komen per direct aan. Website geeft keurig aan wanneer men in coronatijd bestellingen kan doorgeven. Klopt ook wat op website staan. En daarbij: Kaarten zijn schitterend! :)

Müller's kaarten: ideaal als je nog echte kaarten wilt versturen!

Het is een verademing om kaarten te kunnen bestellen, die je vervolgens zelf schrijft en verstuurt. Mensen stellen dat veel meer op prijs dan de Greetz en Hallmark opties. Het zou wel fijn zijn als het assortiment uitgebreid kan worden met mooie A4 kaarten. Het huidige assortiment is zeer beperkt.

TOP

Snelle levering, keurig verzorgd, prima kwaliteit van de kaarten.

Super goede assortiment en levering!

Fijne website, duidelijke mails over kosten en verzenden.

Snel en zoals omschreven

De kaarten waren ondanks de vertragingen bij postnl direct verstuurd en snel in huis. Ook waren de kaarten precies naar verwachting. De keuze op de website was overigens zeer ruim.

altijd helemaal goed en netes

Koop er altijd mijn kaarten, tevreden , netjes , op tijd, leuke site

super service, op tijd geleverd.

goede service, op tijd geleverd, netjes afgeleverd.

Duidelijke webshop snelle levering

Duidelijke webshop snelle en nette aflevering door de kaartjes in aparte zakjes te bundelen.

Tevreden

Ik bezocht de side voor de eerste keer. Ga vaker wat bekijken en bestellen. Het wordt keurig verpakt afgeleverd

Duidelijke productomschrijving, snelle levering en goede kwaliteit

Voor een collega wilden we eenpakketje samenstellen, met een grote kaart met ieders persoonlijke gelukswensen. Maar waar vind je dat in deze coronatijd? Gelukkig via google op Mullerwenskaarten terechtkomen en het juiste profuct snel ontvangen. De ontvanger was er ook blij mee!

geweldige keuze, goede service

ik vond de informatie op de website heel duidelijk en eerlijk, ze hebben een ruime keuze aan Alex Clark-kaarten en nog veel meer, de service was uitstekend. voor mij een aanrader en ik ga er zeker weer bestellen

Goede service, snelle levering

Goede online service en de levering was, zoals aangegeven.

Erg mooie kaarten

Aangenaam verrast - erg mooie kaarten en snelle service!

Blij met mijn bestelling !!

Bestelling ging vlot via de website . Duidelijke orderbevestiging en factuur ontvangen . Heel tevreden met het resultaat. Goede prijs /kwaliteit .

Als altijd: geweldig!

Mooie kaarten, voldoende keus, snelle verzending, goed ingepakt.

Snelle levering in deze moeilijke tijd.

Erg Postief

Zeer goede en snelle levering, mooie kaart!

Mooie kaarten snelle bezorging. Prima winkel

voortreffelijk verzorgd

ik kreeg mijn bestelde kaarten in een heel creatief gevouwen envelop met een leuk bedankkaartje erbij. Erg verzorgd allemaal!

Mooie collectie en goede levering!

Fijn om uit zoveel kaarten te kunnen kiezen. Popup kaarten voor kinderen zijn geweldig. Levering ondanks drukte snel.

Mooie volledige keurige kaart

Ik heb mijn bestelling conform afspraak en verwachting in goede conditie geleverd gekregen.

Uitstekende website met een grote keuze aan kaarten. Snelle verzending!

Leuke selectie aan kaarten en een uitstekende service!

We waren aangenaam verrast dat er op A4 formaat een uitgebreide selectie aan kaarten bij jullie te vinden was. Het bestellen was eenvoudig en de kaart werd snel geleverd. Prima service!

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK