ruim assortiment, gemakkelijk te bestellen, vlotte en goed verzorgde levering

leuke en mooie kaarten besteld, die ik twee dagen later al in huis had

Prachtige kaarten en snel geleverd

Mooie originele kaarten van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Levering,prijs en kwaliteit voldoen volledig aan mijn verwachtingen.

Goed service

Snel geleverd binnen 2 dagen in huis

Origineel ontwerp, goede kwaliteit en snelle levering

Voor de verjaardag van onze zoon een mooie originele pop up kaart gevonden, werd enthousiast ontvangen Stevig materiaal, mooie kleuren. Goed verpakt geleverd en ruim op tijd. Met bijgesloten factuur met daarop notitie van hoe het bedrijf bijdraagt aan een beter milieu door plastic gebruik te verminderen waar het kan. Top.

Alles prima in orde!

Prachtige collectie kaarten, vlot en veilig verpakt geleverd.

Mooie kaarten

Echt leuke kaarten. Jammer dat er van het uiltje maar 1 kaart was. In deze tijd toch vaker een kaartje sturen. Snelle bezorging ook. Zag er netjes uit.

Vlotte levering

Goed op verzendkosten na.

Goede keus, snelle levering. Puntje van kritiek: verzendkosten. Ik betaalde € 2,95 voor één kaart terwijl brievenbuspost tot 20 gram € 0,96 is en van 20-50 gram € 1,92.

snelle levering en prijzen goed volgens kwaliteit.

Normaal haal ik ze in de Hema maar door corona is dit minder mogelijk. Dus alternatief gezocht en dit is een aanrader. Goed bezig!

Super leuke kaarten ben er super blij mee.

Super goed

Voor eerst besteld. En ben super tevreden. Snelle levering.

Keurig netjes verpakt Zal zeker de volgende x bij jullie bestellen! Kinderen waren blij met de mooie kaarten Top service! Fijne dag Gr Joke

Origineel en stipt

Originele kaarten die ik nog niet elders zag. Stipte verpakking en bezorging.

snelle levering en super mooie kaarten .

ik ben erg tevreden over de mooie kwaliteit kaarten en vooral de snelle levering hiervan.

Geweldig!

Ik was blij verrast door de uitgebreide keuze. Binnenkort ga ik weer bestellen voor mijn ernstig zieke achternichtje en haar broertje. Haar gezichtje licht helemaal op als ze een kaart krijgt.

zeer prettig bedrijf

Erg mooie kaarten netjes verpakt en snelle verzending

Leuke kaarten, goed verzorgd echt een aanrader!

Veel keuze in kaarten. Snelle levering. Zeer tevreden.

Mooie kaarten en vriendelijke hulp!

Verrassend assortiment met kaarten. Er ging tijdens de bestelling iets fout, maar bijzonder vriendelijk te woord gestaan en gelijk alles opgelost, ondanks deze chaotische tijd.

supermooie kaarten ,snel en correct geleverd

Mooie site om te zoeken. Duidelijke aanduiding ,dat men tijdelijk was gesloten en wanneer de winkel weer open was om te bestellen.

Prachtig assortiment kaarten, zeer makkelijk te selecteren en bestellen, keurig volgens afspraak bij mij thuis bezorgd.

Bijzonder mooie kaarten, ruime keuze en snelle levering.

afasie

afasie

Goede service, snelle levering

Veel keuze tegen een leuke prijs en snel in huis

Aanrader....!

Fijne website. Ruime sortering. Vriendelijke medewerker. Snelle en correcte levering.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK