Snelle verzending

Goede verpakking; hoge verzendkosten

Goed overzicht en snel geleverd.

Rustig uitkiezen en makkelijk bestellen

Door de lockdown kon ik niet naar mijn vaste kaartenwinkel. Daarom gaan zoeken op internet. Ik had een stapeltje kaarten nodig om een week lang mijn dochter elke dag een kaart te sturen. Ze is druk met het afronden van haar studie, vandaar. Het was makkelijk zoeken zo!

prima ervaring

snelle levering, en ruim assortiment

Mooie uitvoering en materiaal Veel onderwerpen.... Snelle afhandeling

Prettig contact

Nadat bleek dat mijn postcode niet klopte bij het opgegeven adres werd ik keurig opgebeld en werd mijn fout opgelost. Helemaal top! Ik zit echter nu al heel lang te wachten op een pakketje dat ik nog steeds niet ontvangen heb... wellicht dat dit door de Corona komt.. Ik blijf nog maar even wachten (11 dagen nu..)

Leuke kaarten en heel netjes bezorgd.

Leuke kaarten en heel netjes bezorgd.

Snelle levering en mooie kaarten

Snelle levering, mooie kaarten en prijs-kwaliteit erg goed!

Goede selectie, goede service.

Geweldige service en snelle levering ondanks drukte i.v.m.corona

Kaarten waren bijzonder goed verpakt . Alles was naar wens en bovenal snelle levering . Bedankt

prima in orde

zeer ruime keus vlotte levering goede prijs/kwaliteit

netjes verpakt De kaartjes zijn zoals ze worden voorgesteld bv. Kleuren Overzichtelijke side.

Zeer netjes verpakt én milieubewust zonder plastic.

Duidelijke site. Snelle levering

Snelle levering. 2 kaartjes die fletser met kleur waren dan ik had gedacht. Verder prima

Snelle, nette levering, super leuke kaart

De kaart is geweldig en werd snel geleverd. Alles was keurig verpakt en zag er goed uit.

Fijn, zeker in deze lockdown

Het is bijzonder prettig om toch een mooie en tevens persoonlijke kaart te kunnen kiezen uit jullie uitgebreid assortiment in deze rare tijden. Ik ben er erg blij mee en zal dit zeker met het oog op de toekomst vaker doen.

Leuke wenskaarten op de deurmat

Gezien Corona willen we juist meer fysieke kaarten verzenden. Via Muller hebben we deze via de webshop uitgezocht en laten bezorgen. Ik heb de eerste blijde reacties al binnen. Medewerkers waarderen een kaart op de deurmat enorm!

Leuke kaarten, snelle levering

Leuke kaarten besteld. Niet al te duur en snel geleverd.

Mooie kaarten

Ruime keus en mooie kaarten. 18 verschillende kaarten besteld en ben er echt blij mee.

geweldig leuke kaarten!

heel leuke kaart en fijne presentatie maar ik zou graag de mogelijkheid hebben gehad om direct vanuit Mullerwenskaarten te versturen. Vooral in deze drukke tijd scheelt dat toch gauw een paar dagen. Verder een perfecte winkel voor echt heel leuke kaarten

Snelle levering.

Groot assortiment en leuke kaarten

ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze aan prachtige kaarten en hele snelle levering.

Zeer leuke kaartjes en goed verzorgd verstuurd! Aanrader.

Leuke kaartjes en zeer.verzorgs opgestuurd. Aanrader

Snel en netjes ontvangen.

Snel en netjes ontvangen. Superleuke items !:

132 Rohofstraat