bijzondere designs, snelle en nette levering

Een grote keuzemogelijkheid; inclusief bijzondere designs. De kaarten werden snel verstuurd en netjes verpakt.

Mooie kerstkaart, snel geleverd

Was prima verpakt, gelukkig niet in plastic.

prachtige kaartjes

mooie keuze kaartjes en goede kwaliteit

Prachtige kaarten, snelle levering

Ik heb naar kerstkaarten gezocht op de website. Ik vond heel veel, hele mooie kaarten. De bestelling ging heel eenvoudig, door de duidelijke en overzichtelijke website. Ik koop volgende keer weer bij Mullerwenskaarten.

snelle levering - keurig verpakt

Goede ervaring. Zal er zeer meerdere keren gebruik van maken Niets negatiefs op aan te merken

Mooie 3D kerstkaarten

Voor dit jaar wilde ik eens een andere kerstkaart sturen en ik dacht aan 3D kerstkaarten. Na wat zoeken kwam ik op jullie website uit met een ruime keus aan 3D kaarten. Echt heel apart. Een kerstkaart in een fles, nog nooit gezien, maar dit jaar er een aantal verstuurd. Iedereen die deze kaart krijgt, vind hem heel mooi. Een 3D kerstkaart om neer te zetten. Onze kerstgroeten op de achterzijde geplaatst. Geen extra kerstpostzegel nodig, wat de kaart woog maar 30 gram, dat is ook wel fijn. Mooi bewerkte 3D kerstkaarten, zeker een aanrader.

Vlot verlopen

Sneller dan verwacht

Mooie kaarten

Assortiment is niet standaard wat het leuk maakt hier kaarten te kopen. Daarnaast werden deze netjes verstuurd zoals afgesproken.

Makkelijk te bestellen en snel in huis

Leuke en mooie kaarten. Makkelijk te bestellen, je kunt ook kiezen voor achteraf betalen.

Super Pop-up kaarten

Zeer veel keuze in kaarten . Alleen al een plezier om er doorheen te scrollen !

Mooie collectie en op tijd geleverd.

Het bovenstaande geeft al aan waarom ik af en toe bij u bestel. Tevreden klant.

Prachtige kaarten.

Mooie en vaak aparte kaarten. De bestelling werd snel geleverd en de kaarten zijn heel mooi. Er zat 1 verkeerde kaart bij maar omdat ze allemaal mooi zijn vind ik dat niet zo'n pobleem. Echt een aanrader!

Prima gegaan, top hoor

Super gegaan, top hoor

Zeer positief!

Er is een zeer uitgebreide sortering voor elk wat wils. De levering gaat zeer snel en de kaarten zijn mooi verpakt. Ik ga voor de Mullerwenskaarten.

Snelle levering, mooi verpakt, gebruiken geen plastic!

Mooie kaarten en snel geleverd!

Het assortiment is groot en voor elk wat wils. Bestelling liep heel makkelijke en de volgende dag in huis.

Een leuk aanbod, snel aan huis geleverd

een mooi aanbod in een overzichtelijke site snelle levering

De bestelde kaarten zijn erg mooi. Het aanbod in de winkel is zeer divers zowel qua assortiment als qua prijs. Ga zeker vaker kaarten bestellen

Snelle levering, netjes verpakt, mooi assortiment!

Mooie kaarten, snel geleverd

Mooie kwaliteit kaarten, net even anders dan de meeste kaarten. Goed verpakt en snel geleverd.

Met veel plezier wenskaartjes shoppen

Ruime keuze in gevarieerd aanbod aan correcte prijzen. Vlotte en snelle levering !

Heel goed!

Zeer ruim en origineel assortiment, goed geprijsd. Vlotte levering, zeer goed verpakt.

UITSTEKEND

Prima levering! Alles keurig netjes verpakt... Niets op aan te merken. Paar mapjes KERSTKAARTEN besteld en direct de december zegels, Ben er heel blij mee!! Mooie kaarten, en ik steun direct een goed doel!! En ik hoef er de deur niet voor uit, wat wil je nog meer? Volgend jaar weer!

Makkelijk te bestellen, snelle levering

Duidelijk website. Veel keus en snelle levering

Ik ben heel tevreden over de afhandeling van mijn bestelling.

Uit een grote keuze is mijn bestelling keurig, snel en daadkrachtig uitgevoerd. Zeker vat baar voor herhaling.

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK