Weer leuke kaarten.

Voor de tweede keer besteld en de kaarten zijn leuk en origineel. Ben zeer tevreden.

De kaarten waren snel binnen, prima kwaliteit!

Goede bezorging, verpakking en mooie kwaliteit kaarten.

Snel en goede kwaliteit

Prachtige kaarten

Bestellen gaat makkelijk, levering gaat goed en snel en de kaarten zijn prachtig en van goede kwaliteit!

Verzending prima

Kom uiteindelijk niets in de kaart schrijven. Kaart was na betaling al verzonden naar geadresseerde. Erg onduidelijk hoe dit moest.

Goede dienstverlening, betrouwbare afhandeling en verzending. Product kwaliteit zeer goed. Aanrader!

zo hoort het

zo hoort het

Snelle levering, mooie kaarten

De kaarten zijn mooi en goed in prijs. Je kunt ze per stuk bestellen en ze zijn erg geschikt voor ons Personeelsfonds.

alles correct geleverd

kaart netjes verpakt bestelling op tijd en een leuke kaart extra in de envelop van Muller zelf kortom een bedrijf dat ondanks mijn bescheiden bestelling fantastische service verleent

Prachtige kaarten

Prachtige pop-up kaarten, een feest om te sturen en de ontvangers reageren altijd enthousiast.

perfect

ruime keus goedverzorgd redelijke prijs

Heel snelle levering en mooie kwaliteit kaarten. Zeer tevreden!

Heel snelle levering en mooie kwaliteit kaarten.

Zeer slecht

Geen postzegels op pakket, moest meer dan 10 euro bijbetalen

Al een aantal keer wat besteld en snel en correct geleverd

Keurig verzorgd

Goede ervaring

Prachtige kaarten voor mooie prijs.

Muller heeft geweldig mooie kinder kaarten! Ruime keuze. Snel geleverd en voor elke gelegenheid wel iets mooi te vinden.

Ik deed mijn bestelling,zag toen dat de kaart per fiets geleverd zou worden!Ik dacht,help,wij wonen helemaal in Zeeland Ik had de kaart best snel nodig,dus zat beetje in mn rats.Maar hieperdepiep,hij werd gewoon bezorgd,zonder fiets,en op tijd. Dik tevreden!

zeer positief

Ruime keuze. Goede en vlotte levering. Betrouwbare partner.

Uitstekend!

Ruim assortiment, snelle levering!

Kaarten besteld en op tijd in huis

Kaarten netjes ontvangen en geen problemen met bedrag overmaken. Alles netjes voor elkaar

Prachtige kaarten voor een mooie prijs.

Goede ervaring, op tijd, betaalbaar en leuke kaarten.

Prima verpakt en verzonden. Al het gevraagd in 1 keer geleverd.

Perfect!

Ruime keuze, niet te duur, snel en goed geleverd.

Mooi assortiment met snelle service

Muller wenskaarten heeft voor mij een mooi assortiment. Makkelijk te bestellen en snelle (groene)levering

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK