Duidelijke site, makkelijk bestellen

De site is fijn en overzichtelijk, je kan makkelijk zoeken tussen de verschillende wenskaarten, duidelijk de prijs aangegeven etc... Kortom fijne site om mee te werken

zeer goed

Top, mooi ingepakt, op tijd geleverd,

Mooie kaarten

> Het is voor het eerst dat wij kaarten bij u hebben besteld voor Stichting Sintjacob. >De online webshop werkt zeer prettig, makkelijk toegangkelijk en voldoende keuze. > De levering is snel en correct. PS. de cadeaubon a. 5,00 Euro mag u aan een goed doel schenken. Vriendelijke groet, Kees Verhagen Teamleider Restauratieve Voorzieningen

Mooie kaarten, snel in huiskaarten

Kaarten kloppen met het plaatje en komen in de brievenbus

Leuk en gevarieerd aanbod

Op de site zijn mooie, leuke en bijzondere kaarten te vinden die je niet overal tegenkomt. De kaarten zijn een echt cadeautje om te verzenden of om te ontvangen. Mijn bestelling werd snel verzonden. De bestelling was netjes verpakt en is in goede orde aangekomen.

Erg tevreden

De service en snelheid zijn prima en naar tevredenheid

Ik ben erg tevreden.

Ik ben erg tevreden. Mooie wenskaarten. Zeer goede winkel.

Leuk dat er voor zoveel thema,s zo.n mooie aparte kaarten te koop zij

Zo,n groot aanbod van diverse thema kaarten.mooi gemaakt en zorgvuldig verstuurd

Bezorging 5 dagen!

Belofte binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd niet nagekomen helaas!

mooie kaarten

verrassend mooie en goede kwaliteit kaarten!

Mooie kaarten, ruim assortiment

Veel keuze in verschillende gelegenheden. Helaas geen postzegels beschikbaar of online versturen mogelijkheden.

Top deze aparte kaarten.

Voor een 80 jarige vriendin is deze kaart perfect ,zeker met de fles omdat ze een glaasje wijn heerlijk vindt.

Voor geweldige, leuke en bijzondere kaarten, niet duur!

Ik vind hier altijd de leukste en gedurfde kaarten, hartstikke leuk hier en snel in huis, om ze zelf te bekijken en te sturen naar de gewenste geadresseerde die jou weer bijzonder vind om je geweldige kaarten.

Mooie kaarten.

Mooie kaarten, prima service en heel vlug bezorgd.

Leuke kaart

Leuke 3D kaart! Dank jullie wel

Supper om hier een bestelling te plaatsen.. Zeer mooi.. Netjes bezorgd..

Snelle levering, prachtige kaart

Uitstekend.

"Ouderwetse" degelijke boekhandel wat tegenwoordig een zeldzaamheid lijkt te zijn

Prima, zie boven, niets op aan te merken.

Goede communicatie over de levering, bestelling netjes ontvangen.

Veel keuze, netjes geleverd

Prachtige kaarten in de sale

Mooie webshop met veel soorten en maten kaarten, goede kwaliteit en allerlei soorten stijlen. Verzending zou iets vlotter mogen. Zeer tevreden!

Mooie collectie kaarten. Zeer verzorgd aangeleverd.

Op zoek naar een Engelstalige rouwkaart kwam ik op de website van Muller terecht. Drie kaarten besteld die op de beloofde dag bezorgd werden. Werkelijk prachtige kaarten, ook nog in een milieuvriendelijke verpakking met een attent begeleidend kaartje erbij. Ik kan Muller van harte aanbevelen.

Prachtig

Hele mooie kaarten, geweldig

Leuke kaarten en goede prijs

Er is een goede keuze aan wenskaarten voor elke gelegenheid. Bestelproces en levering verloopt prima. Heel tevreden.

Prachtige kaarten en goede sero

Op zoek naar kaarten zag ik Muller kaarten. Aangezien ikzelf ook Muller heet was ik nieuwsgierig. En wat een prachtige kaarten! Bestelde er meteen 1 en die werd snel bezorgd. Ben inmiddels drie bestellingen verder. Heb de site al aan een aantal mensen doorgegeven. Kortom: erg blij met deze online kaarten winkel.

Originele kaarten en niet duurder dan in de winkel.

Nét weer even anders als de kaarten die gewoonlijk in de winkels te koop zijn. Persoonlijker en/of passend voor degene voor wie hij bedoeld is.

Rohofstraat 132

7604 AK Almelo

+31 (0)546 827092

Over Mullerwenskaarten

Muller wenskaarten, de online wenskaartenwinkel, is in juni 2007 opgericht en heeft als doel: Online echte kwaliteitswenskaarten en cadeautjes verkopen aan particulieren en bedrijven (secretaresse, managementassistent). Vanaf 1 kaart tot honderden kaarten per bestelling.