Filter

Snelle levering en keurig verpakt. Dus een aanrader. Bedankt.

Makkelijk en snel

Eenvoudig te bestellen en snel ontvangen

Bestelling snel geleverd, heel netjes ingepakt, kaarten van hoge kwaliteit. Zeer tevreden

Perfect verlopen!!

Alles in orde, mooi aangeleverd, snelle service! Super assortiment!

Topper!!!!!!

De kaarten zijn erg mooi, zeer goede kwaliteit.

goed verpakt en snel

De bestelling was goed verpakt en kwam - na twee dagen al - binnen, dus ik ben er blij mee. . .

Mooie kaarten voor ieder wat wils in elke prijsklasse! Snelle levering, goed en met aandacht verpakt. Met een leuke dank kaart erbij! TOP!! Heel erg blij mee!

Perfecte levering van heel mooie kaarten

Heb al vaker kaarten besteld bij Mullerwenskaarten, altijd veel keus en naar mijn smaak.

het zijn leuke kaarten en je helpt er ook een goed doel mee

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Toppie

Mooie aparte 3d pop up kinderkaarten en verjaardagskaarten en een snelle levering.Niet van die standaard kaarten als bij de sigarenboer, die iedereen koopt. Ben er erg blij mee.

Prachtige kaarten en vlot geleverd

Een kaart leek al wat langer te liggen gezien de randjes die door het licht verkleurd lijken te zijn. Maar nog prima te gebruiken.

Mooi kaart De kaart was prima verpakt

Prachtige kaart

De kaart is schitterend en de ontvanger was er dan ook heel blij mee. De kaart werd ook volgens afspraak verstuurd, maar Post.nl deed er natuurlijk weer extra lang over dus vrijdag besteld, woensdag geleverd

als altijd zoals het hoort als je iets bestelt!

in afgelopen periode div malen besteld en nog steeds zeer tevreden

Prima kaartjes. Snel ontvangen.

Kaartjes zijn leuk. Groot assortiment. Niet al te duur en verzending is snel. Website mag wel ietsje duidelijker, maar dat is geen afknapper.

Bijzonder Sinterklaas kaarten

Mooie kaarten, snelle levering, makkelijk te bestellen, eerlijk verzendkosten

super service

Heel fijn, er was iets mis met de bestelling maar dit werd zeer coulant opgelost.

Heel goed!

Ik wilde graag een set kaarten kopen, gelukkig had muller wenskaarten deze nog beschikbaar, voor een goede prijs en super snel verzonden!

Goede service en prachtige keuzes

Alles correct afgehandeld. Ik heb het bedrijf aangeraden aan derden.

Prachtige kaarten

Heel erg mooie kaarten, alles heel goed verzorgd en snel geleverd,

Zeer mooie wenskaarten. Prachtige kwaliteit en altijd met veel liefde verpakt en verstuurd.

Ik heb al veel complimenten gekregen van vrienden en familie. Deze kaarten zijn echt van zeer mooie kwaliteit.

onovertroffen

Ik heb gevonden wat ik zocht, bij Mullerwenskaarten, besteld en zie, de volgende dag al lagen de kaarten in de brievenbus .....

Snelle levering, goed verpakt en mooie prijs.

Prachtige collectie kaarten

Ontzettend veel keuze in kaarten. Je kan het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Ik vind het vooral leuk dat het niet altijd van die standaard kaarten zijn. Al diverse keren besteld.

prettig om hier kaarten te bestellen

Zeer goed en altijd op tijd

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK