Filter

Prachtige kaarten

Fijn om te versturen en leuke verrassing bij het uitpakken.

snelle en nette service

Zeer netjes de bestelling ontvangen en snel geleverd.

uitstekend

Vlotte afhandeling van de bestelling. Netjes verpakt en geweldig mooie kaarten, waar je een ander superblij mee kunt maken!

Ik ben zeer tevreden over de Mullerwenskaarten

Het aanbod van Mullerwenskaarten is gevarieerd en mooi. Ik ben zeer gecharmeerd door de kleurrijke, fraaie kaarten. Op uw service is niets aan te merken. Met vriendelijke groet, Karen Buwalda

Prima verzorgd

Was netjes verpakt en op tijd

Een mooie stevige kaart. Een blanco binnenkant, om mijn eigen tekst te kunnen schrijven. Duidelijke bevestiging en een vlotte verzending. Helemaal yop.

Ik ben erg enthousiast over de collectie die U heeft en ik al een paar maal bij U besteld.

Prachtige kaarten die ik niet snel in winkels vind. Met jullie kaarten stuur ik écht iets en bovendien zijn ze goed voor het milieu. Ga zeker nog meer kaarten van jullie bestellen!

Mooie kaarten en snelle verzending

Bij Mullerwenskaarten vind ik vaak de mooiste kaarten. De 3D popup-kaarten waren een groot succes bij de jarigen, ze vielen zéér in de smaak. Zeker een aanrader!

Ruime keuze aan kaarten en de kwaliteit van de kaarten is goed. Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar voor vragen. Kortom goede service!

Mooi assortiment

Mooi assortiment! Keurig verpakt en snel verzonden. Een aanrader!

ruime keuze en snelle levering

Uit het ruime assortiment kunnen wij als bedrijf altijd wel een passend kaartje vinden die we aan onze werknemers sturen. Een kaart bij de post wordt nog steeds gewaardeerd merken we.

Ik wist niet wat ik zag, toen ik de kaarten binnen kreeg zo mooi!

Prachtige geïllustreerde kaarten

Ze verkopen mooie geïllustreerde kaarten passend bij elke gelegenheid. Weer eens wat anders dan de standaard kaartjes uit de winkel.

Snel en perfect

Makkelijke site om account te maken. Levering en administratieve afhandeling is goed.

Schitterende kaarten

Ze verkopen hele mooie en aparte kaarten. Er zijn kaarten bij die op zich al een prachtige cadeautjes zijn!!!

Fantastic quality and fast delivery

Beautiful cards!!

Prachtige en uitgebreide collectie met bijzondere kaarten

Nu meerdere keren bij Muller besteld en iedere keer zo blij met mijn bestelling. Muller biedt een zeer gevarieerd assortiment met veel bijzondere kaarten. Rond de kerstperiode heb ik voor een nette prijs de mooiste kerstkaarten besteld. Mijn laatste bestelling betrof een aantal originele kaarten voor een pensioen en een verjaardag. Muller verkoopt ook prachtige 3-d kaarten en kinderkaarten. Al veel leuke reacties gekregen van de ontvangers. De kaarten worden netjes verpakt en snel verstuurd. Absoluut een vaste klant erbij!

Prettige webwinkel met prachtige kaarten

Dit is een hele prettige, gebruiksvriendelijke webwinkel met een uitgebreid assortiment kaarten. Vanaf 25 euro geen verzendkosten. Ik ben een tevreden klant!

op tijd geleverd en alles volgens afspraak

Kaarten en postzegels waren netjes en met zorg verpakt, en een snelle levering.

Mooie kaarten, snelle levering

Hele mooie pop up kaarten.

Prachtige kaarten, kom zeker terug.

Veel keuze!

Gebruiksvriendelijke site, veel keuze, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle levering

Enveloppen besteld en snel ontvangen

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK