Filter

Mooi assortiment kaarten

Goede kwaliteit en snelle levering

Veel keus! Snel geleverd.

Alles prima

Van bestelling tot ontvangen prima geregeld.

De kaarten komen overeen met de afbeeldingen en omschrijving op de site. De levering was vlot

Kwaliteit en op tijd

Netjes ingepakt, snelle verzending

Mooie kaarten voor een eerlijke prijs. Alles was netjes ingepakt en snel verzonden.

Snelle verzending. Uitstekend verpakt.

Mooie kaarten, goede klantenservice

Muller heeft mooie en aparte wenskaarten die je niet snel ergens anders vindt en voor een heel schappelijke prijs. Snelle verzending. Ook een snelle reactie op mijn e-mail. Al met al een hele fijne webshop.

Snelle service, mooie kaarten

Ik heb twee kaartenpakketten besteld. Ze werden snel geleverd. Omdat ik veel kaarten verstuur en kaarten per stuk best duurzijn, zocht ik pakketjes. Bij Muller hebben ze een leuke keuze met kunstkaarten. Ik zou het ook leuk vinden als er nog meer keuze kwam in kaartenpakketten voor bijzondere gelegenheden.

Super mooie kaarten

De kaart die ik besteld had was erg mooi.. bestelling was snel binnen. Wel vond ik de prijs wat aan de hoge kant ( als je de kaart ook gaat gebruiken als cadeaukaart met geld) Met vriendelijke groet, Astrid

Goede keuze, snelle verzending en complete levering.

Zeker voor herhaling vatbaar!

Ruime keuze, eenvoudig bestelproces, marktconforme prijzen, snelle/nette levering.

Perfect!

Keurig verzorgd en snel geleverd.

Groot selectie kaarten voor alle smaken

Muller wenskaarten heeft een grote collectie van mooie kaarten, ook veel kunst kaarten voor een zeer redelijk prijs. Ik kon makkelijk kaarten uitzoeken voor mijn familie voor de hele jaar! Levering ging perfect en op tijd. Bedankt Muller!

Makkelijk in gebruik

Makkelijk te zoeken met duidelijke prijzen en thema's

Hele mooie pop up kaart!!

Prima levertijd, mooie en bijzondere pop up kaart.

perfect

mooie kaarten en snel geleverd.

Helemaal goed

Ik heb een ontzettend leuk en vooral erg mooi laser 3D message in a bottle kaartje besteld, voor de verjaardag van mijn vriend. Hij gaat er zeker weten erg blij mee zijn!

Gewoon ook nu weer goed

Ruime sortering, fijn filter waarmee je de website kan doorzoeken, voor elk wat wils qua prijzen, stijlen, momenten enz. Snelle afhandeling en vooral dat alles zonder plastic geleverd wordt

prima service,snelle levering,mooie collectie

Via via kwam ik op deze site en was gelijk enthousiast over de mooie kaarten,die eigenlijk cadeautjes zijn wat mooier dan zo'n kaart op je mat te vinden!

Heel fijn en snelle levering

In deze tijden is ergens een kaartje kopen lastig, dus is deze site een fijne uitkomst. Voldoende keus en vervolgens worden ze zeer snel en netjes geleverd, helemaal fijn!

Mullerwenskaarten, een hele fijne ervaring

Mullerwenskaarten springen er echt uit omdat ze niet alleen van goede, duurzame kwaliteit zijn, maar ook mooi, vol humor, stijlvol en lief. Bovendien vind ik t erg prettig dat er op gelet wordt dat er zo weinig mogelijk plastic verpakkingen worden gebruikt. Heel fijn.

Prachtige kaarten ontvangen volgens afspraak

uitgebreide keuze, prachtige kaarten. Bestelling verliep prima.

Prima.

Supersnelle levering. Mooie site.

Brede keus. Goede kwaliteit. Netjes verpakt.

Nette overzichtelijke site met voldoende details om een keuze te maken. Goed werkend filter. Brede keuze en veel aandacht besteed aan de verpakking.

Leuk assortiment

Nu struinen langs winkels op zoek naar leuke wenskaarten iets moeilijker gaat, heb ik een leuke voorraad wenskaarten gekocht bij deze webshop

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK