Filter

Was heel positief keurig verpakt alles perfect.

Petfect

Grote keus uit mooie kaarten en snel geleverd.

Ik heb een aantal mooie kaarten kunnen uitzoeken voor verschillende gelegenheden. De site is duidelijk en bestellen is makkelijk. Communicatie over levering is duidelijk en levering gebeurt volgens afspraak.

Fantastisch!

Prachtige kaarten ik ben er blij mee en de ontvangers ook.

Snelle service aardige verkoper en blije gezichten

Aardige verkoper die met je mee denkt! Snelle levering bestelling! Zeer mooie leuke kaarten , waar mensen héél blij van worden ! Kortom een Zeer grote pluim voor Muller! Iedereen vond de kaarten te gek te mooi en te leuk!

Top van A tot A!

Alles mooi en netjes verpakt en correct gestuurd . Degelijke kwaliteit .

Super snelle levering , alles keurig verpakt Kaarten zijn erg mooi en betaalbaar ! Dik tevreden altijd

Zeer tevreden over deze Mullerwenskaarten

Mooie en goede kwaliteit Uitstekend ! Communicatie Levering perfect

Zeer tevreden❗️

Een snelle afhandeling en het product is uitstekend

mooie unieke kaarten

Mooie kaart en netjes verpakt ontvangen. Snellere verzending (ik bedoel niet de vertraging door PostNL) zou mooi zijn. Het was echter wel van te voren bekend dat de bestelde order op vrijdag overdag pas op maandag verstuurd zou worden. Vanwege vertraging bij PostNl, pas op woensdag binnen, toen werd tijdige verzending wel lastig.

Voor herhaling vatbaar!

Bewust niet voor een van de hele grote kaarten 'jongens' gekozen en daar heel blij mee. Mooi assortiment - ook pakketjes. Snel geleverd en echt een aanrader!

Veel keuze uit prachtige wenskaarten!

Wat een walhala als je mooie wenskaarten zoekt! Prachtig gewoon! En snelle levering, ook niet onbelangrijk. Kortom, ik zal hier vaker mijn kaarten bestellen.

Prachtige kaarten.

Prachtige kaarten en heel veel keuze. Echt kleine cadeautjes om te versturen.

Gewoon goed leuk assortiment en snelle levering.

Mijn eerste bestelling was prima geregeld

Goede website en snel de bestelde kaarten in huis

Mooie collectie kaarten en volgens afspraak geleverd.

Leuke kaarten met oog voor duurzaamheid

Er was voldoende keuze en ja, die aandacht voor duurzaamheid (geen onnodige extra envelop) komt sympathiek over. Netjes en tijdig geleverd ook. Ik ga zeker weer een bestelling plaatsen.

Geweldige selectie, snelle bezorging

Jammer dat er af een toe een bestelstop was vanwege drukte - maar als het dan lukt is er een geweldige selectie en snelle bezorging. Erg fijn!

Heel leuk product!

Makkelijk besteld. Goede communicatie. Product naar tevredenheid

Mooie producten, snelle bezorgservice, duidelijke informatie

De winkel verkoopt prachtige en originele kaarten en geeft op de website duidelijke informatie over levertijden en de kaarten werden bijzonder snel bezorgd!

Mooie kaarten, ruime keuze

Duidelijke website met een ruime keuze aan kaarten.

De ruime keus levert een aantal gewenste kaarten op.

Mooi assortiment. Tijdige levering.

Heel goed geholpen

Ik had 2 verkeerde kaarten gekregen, toen heb ik gebeld werd netjes te woord gestaan, mocht ze houden en kreeg meteen de goede opgestuurd.

Snel geleverd, netjes verpakt, met oog voor het milieu en duidelijke bestellijst erbij.

Geweldige keuze en service

Prachtige kaarten kun je er bestellen, de site werkt goed en is heel overzichtelijk. En je krijgt je bestelling razendsnel en in een kartonnen verpakking, met het ook op het milieu heel fijn

Perfect!

Snel geleverd en heel mooi verpakt!

132 Rohofstraat

Almelo 7604 AK